• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Teşekkür ederim canm inşallah ama eskisi gibi değilim yiyorum çok dikkat etmiyorum öyle oluncada buraya yazmıyorum listeyi ağzım pek boş durmuyo az az girip çıkıp atıyorum ac kalınca tansiyonum düşüyo bebek büyüyünce herhalde bugün doktora gittim 2.500 kilo olmus 2 hafta sonra doğum gününü verecek kilosu iyi olursa 37 den sonra alırız dedi bakalım hastane uzak 1 saat öyle olunca gece gündüz ne olur ne olmaz diye erken olması benimde işime geldi aşağı yukarı 3 haftam var inşallah ondan saldım biraz kendimi
Artık ye bence bebekde buyudu en cok kilo alacagi haftalardasiniz

Teşekkür ederim canm inşallah ama eskisi gibi değilim yiyorum çok dikkat etmiyorum öyle oluncada buraya yazmıyorum listeyi ağzım pek boş durmuyo az az girip çıkıp atıyorum ac kalınca tansiyonum düşüyo bebek büyüyünce herhalde bugün doktora gittim 2.500 kilo olmus 2 hafta sonra doğum gününü verecek kilosu iyi olursa 37 den sonra alırız dedi bakalım hastane uzak 1 saat öyle olunca gece gündüz ne olur ne olmaz diye erken olması benimde işime geldi aşağı yukarı 3 haftam var inşallah ondan saldım biraz kendimi
Masallah canim. Bebisinin kilosu cok iyi. Cok az kalmis doguma. Saglikla dogsun insallah.

Inşallah canım. Inşallah bebeğim de bana çeker her şeyi böyle iştahlı iştahlı yer annesi gibi. Kızımın yemesi ile çok uğrastim hala da uğraşıyorum. Yemek yerken yapılmaması gereken her şeyi yapıyor biz sofradan kalkiyoruz o daha hala ya oynuyor ya konuşuyor ya başka birşey. Çıldırıyorum artık. O yüzden sofraya oturuo ne kadar yiyecekse yiyen kalkan çocuk istiyorum. Inşallah bu sefer olmuştur
Bende oğlumda cok çektim hiç yemez di ama buyudukce değişti huyusimdi 8 im icindeyiz maşallah herşeyi yer

Kızlar bu iki haftada birden kilo aldım ve göbeğim çıktı 15. 16. haftada nasıl oldu anlamadım :KK43: iki hafta da iki kiloya yakın hala inanamıyorum tamam önceki kadar dikkat edemedim ama bu kadar da olmaz ki hemen dedim :KK48: misafirim çoktu gelen de tatlı getiriyor offf offf :KK43:
Ahh canim ya seni çok iyi anlıyorum çoğumuz aynı yiz

Kızlar ben bugün fena sayılmazdim en azindan 35 dk tempolu yürüdüm falan ama biraz once markete gittik o somun kokusu beni benden aldi :KK70:hic boyle.olmadiydim olsamda kendimi tutardım hemen somun aldım yanina ithtiyacim yokken zeytin aldim yedim uzerine petibor bisküvi bana noluyor dedim eşim herzamanki gibi kizdi ac kaliyosun ondan dir diye :KK73: neyse yarin kilo bildirimi ama ben son dakka çuvalladım :KK71:

Kahvaltı
Omlet ,2 dilim ekmek,domates,salatalık

Öğlen
2 kase ıspanak çorbası ( çok seviyorum yedikçe yiyesin geliyor :) )

Ara
1 barda süt
2 mandalina

Akşam
Bezelye yemeği 1 tabak
5-6 kaşık pirinç pilavı , salata

Ara: 1 bardak salep :p

Takip ettiğim bir diyetisyen var benim sehirde kadın danişaninın menüsünü paylaşmiş akşam yemekde 1 tam lahmacun salata falan gozlerime inanamadim ben hamile.halimle yarım yerdim yazdim insanlar zayiflarken bile benden cok yiyor yaa guleym mi buna :KK70:

Son 3 gün iştahım yoktu canım. Bugünde eşimin izin günüydü. Ağzıma tıkıştırıp durdu. Adam da bunaldık artık:KK11::KK70:
Tüm.samimiyetimle soyluyorum abartiyoruz tamam.salmayalim da ama bu istekler hamilelikde tavan yapiyor ve biz inatla hayir diyoruz ve giderek bu istekler büyüyor ben yıllardır kendimce duygusal aclik derim buna canim ne istiyosa yerdim arti 1 e geçip ondeki 2 gun telafi ederim ama şimdi o aclığı körükluyoruz :cry:

Takip ettiğim bir diyetisyen var benim sehirde kadın danişaninın menüsünü paylaşmiş akşam yemekde 1 tam lahmacun salata falan gozlerime inanamadim ben hamile.halimle yarım yerdim yazdim insanlar zayiflarken bile benden cok yiyor yaa guleym mi buna :KK70:
Haha onu gectim diyette lahmacunun isi ne?? Ben cok severim lahmacun Iki tane yemeden de kalkmam. Ah simdi olsaydi da yeseydim Bol yesillik ve limonla :KK42:

Haha onu gectim diyette lahmacunun isi ne?? Ben cok severim lahmacun Iki tane yemeden de kalkmam. Ah simdi olsaydi da yeseydim Bol yesillik ve limonla :KK42:
Lahmacun ekmegi ince yapilir ekiymasıda sebzeli ya ben olsam.yarım yerdim yazdim hatta cok.saşirdim tam olmasına eger dogum kilolarimi atamazsam bu diyetisyene giderim keisn yani kadin yedirerek.zayiflatiyorum diyor

Valla bi birakinca cok fena birakiliyor kizlar iki gundur liste yazayim dedim hangi birini yazicam dedim bosverdim yarinki kilo bildiririm tam bir fiyasko olucak tahmin edebiliyorum :( ama haftaya kilo bildirimimde beni uzmicek bir rakam gormeye çalışıcam :))))

Hem saglikli beslenmeyi bozdum hemde nede olsa bozdum diye evdeki abur cuburlara sardim :D

Canm genelde lahmacunu öneriyorlar diye biliyorum hem ince ekmek et bol yeşillik ve ayran sağlıklı diye ama tabi bizde ayar problemi oluyor dediğin gibi 2 3 yemeden doymuyoruz bende çok severim olsada yesek valla:KK76:

Bende 1 haftada 1.5 kilo almayi başardım yarin 25 haftam bitiyor
Baslangic 65
Gecen hafta 67.5
Bugun 69
Bu kez odem degil kilo eminim :D

Back
X