Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bebegin kilosu icin ortalarda dedi. Ne dusuk ne yuksek.haftasiyla uyumlu dedi. Valla Ben demir hapini unutayim nefes almam falan degisiyor. Biliyordum zaten uce cikaracaklarini :) Sen niye hala almiyorsun demir ilacini canim ya? Drun fircalarsada hakli yani :)
Nerelerdesin canım?her şey yolunda mı?sesin çıkmıyor.

Bu arada kendimde sunu fark ettim az ogun yiyince kabizlik sorunu yasamiyorum bir sonraki yemegimi yiyecegim zaman bir oncekini sindirmis oluyorum az az yiyip sık sık yeme durumu bana gore degilmis onu anladim bu sekilde cok rahatim :)
Bende de aksine az yeyince kabizlik vardı şimdi rahatım baya gectigimiz aylarda yasadiklarim cok fena idi demekki baya az yemisiz

Son düzlüğe girdiniz artık.çok da abartmadan devam edebileceğinizi düşünüyorum .yeterince azimlisiniz.dayanın kızlar!
Aynen canım benim ama o diyet gunlüklerini okuyunca hepden korktum kilo almak zor degil cidden ve hakkatten kimsenin vucudu kiloyu haketmiyor hamile ya da normal ollalim farketmez yanlız bendedigim gibi rehavete girmistim bebek buyudu o istiyor falan diye bahane buldum galiba kendime neyse artik birsz daha dikkat edicem tabi onceligim bebegin beslenmesi neyse dogum yapsak da biz burda oluruz yjne bu defa dogum sonrasi bildirimi yaparız inşallah

Nasıl yani daha dönmedi mi ha sen o sebeple de sezeryan olabilir diye düşünüyosun neyse canim hakkinda hayırlisi olsun ikinizde saglikla çıkın doğumdan inşallah

Yok canım ya daha dönmedi. Bildiğin karnım top gibi yukarıda ve başını elini hep göğüs kafesimin altında hissediyorum :( yarın da doktor randevum var. Ultrasonda bakacak o da artık. Bakalım bir şeyler tavsiye edecek mi

Bence normalden degilde oburunden kork biri dogum biri ameliyat cunku.. benim ne kadar korkak oldugumu bu konuda tahmin edemezsin hayatim boyunca normal dogurmak gibi bi fikrim yoktu ilk hamileligimde esimle teadufen konusurken sacmalama dedim ne normali ben doguramam dedim o kadar benimsemisimki sezeryani şoka girdim sanki benim normal doguracagimi sandigi icin doktorunla konustum o beni cok tesvik etti sen normal dogurmazsan kimse doguramaz dedi acayip bunyen musait sakin kestirme kendini dedi her kontrolde bana boyle seyler soyledi ve normal oldu sonunda ki epidural taktirdigim icin hizlandi ve kolaylasti bi tik daha. Doktorum bana dediki sonra aslinda sen zor dogururdun oglen yattim gece dogurdum epidural takmasaydik ertesi gün aabah bekliyordum ben dedi ama her kadin dogurur kimi zor kimi daha zor dedi kafada fitratta bu var dedi motivasyonu yuksek tutmak onemli olan bakalim ins bunuda normal istiyorum korkularima ragmen o kavusma aninin guzelligi cok baska

Ay ilk mi diye böyle oldu bilmiyorım ama ben ikisinden de korkuyorum ya :KK70: birde benim canım biraz tatlı sanırım acı eşiğim düşük . İlk bulantılarımın olduğu zaman hastaneye yatmıştım. Hemşire serumu bağlarken korkudan bayılmışım:KK70: O yüzden anneme hep normal yapacam dediğinde inanmıyor bana. Zorlamasan mı acaba sınırlarını diyo . Düşünün annem bile güvenmiyor bana :-)

Bende de aksine az yeyince kabizlik vardı şimdi rahatım baya gectigimiz aylarda yasadiklarim cok fena idi demekki baya az yemisiz

Aynen canım benim ama o diyet gunlüklerini okuyunca hepden korktum kilo almak zor degil cidden ve hakkatten kimsenin vucudu kiloyu haketmiyor hamile ya da normal ollalim farketmez yanlız bendedigim gibi rehavete girmistim bebek buyudu o istiyor falan diye bahane buldum galiba kendime neyse artik birsz daha dikkat edicem tabi onceligim bebegin beslenmesi neyse dogum yapsak da biz burda oluruz yjne bu defa dogum sonrasi bildirimi yaparız inşallah

Aynen kesinlikle Doğum sonrası da liste paylaşalım. Benim hem annen hem kv yanımda olacak. Birde çocuk 3 kg altında doğarsa bana sürekli yedirmeye çalışacaklar . Zaten şimdiden söyleniyorlar. Bu nasıl hamilelik diye. Karnımda küçük öyle kocaman değil. Çocuğu yemedin yemedin beslemedin diye konuşmalar başladı

Ocak başında 71.5 idim bikac gundur 72.2 cikiyorum bu ayida az rakamla kapatirim insAllah :)

Aynen kesinlikle Doğum sonrası da liste paylaşalım. Benim hem annen hem kv yanımda olacak. Birde çocuk 3 kg altında doğarsa bana sürekli yedirmeye çalışacaklar . Zaten şimdiden söyleniyorlar. Bu nasıl hamilelik diye. Karnımda küçük öyle kocaman değil. Çocuğu yemedin yemedin beslemedin diye konuşmalar başladı
Aynen canim karnim kucuk diye surekli laf yiyorum bende... insAllah guzel beslenir bebelerimizzz

Aynen canim karnim kucuk diye surekli laf yiyorum bende... insAllah guzel beslenir bebelerimizzz
Benim aksine ic karnim dar ya karnim baya ortada sadece karnin var heryerin aynı diyorlar cok şükür öylede kolum bacağim popom aynı hele popodan alirim diye cok korkmuştum

Selam kızlar mide bulantılarımdan çok giremiyorum foruma. Benim kahvaltım bir yumurta iki dilim beyaz peynir bir lavaşa sardım yedim
Öğlen de bir poğaça ve tuzlu kurabiye
Akşam kısır yicem sadece

İyikiiii tatlıdan tiksiniyorum çok mutluyum keşke hep böyle kalsa ama kalmıcak biliyorum kızıma gebeyken de geri gelmişti tatlı isteği maalesef

Sabah; 1 bardak portakal suyu bir uzun dilim tam bugdayli ekmek biraz sucuklu yumurta, peynir
Ara: 1 buyuk mandalina 1amasya elma
Ogle:
1 ayran ve cig kofte durum
Bugun evde buyuk bi temizlik oldu butun dolaplari bosaltip temizledik aksamda kendime meyve salatası yaparim birde muhallebi vardi canim isterse ondan yiyebilirim bol su icmeye calisiyorum :)

Sabah : 2 kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek,yarım yumurtadan omlet,2çeri domates,2zeytin,1 üçgen peynir,az tulum peynir
Ara : fıstık,kuru siyah üzüm,leblebi
Öğlen:4 tane lahana sarma,4tane yaprak sarması
Akşam: 2 lahmacun,ayran

Kahvaltı
1 kare tost
Ayran

Ara: 1 portakala
2 ceviz
5 badem

Öğlen
1 kase yeşil mercimek çorbası

Ara:
1 bardak süt
4-5 tane bisküvi
2 minik kurabiye

Akşam:
1 kase yoğurt
8-9 tane lahana sarması

Çok şükür bugün iyi yedim ve herşey midemde :KK54:

Hepiniz doğumdan çıkınca fit olucaksınız kızlar öyle güzel gidiyorsunuz ki işte bu diyorum istersek başarırız
Selenn caniminan sana yetisemeyiz her bişey yedigimde sen geliyosun aklima nasıl iştahsiz olmayi zayif kalmayi basardin diye yanlıs hatirlamiyorsam 35. Haftada dogum yaptin bende 35 deyim ama 7 kilo oldum bu ara az da yesem geliyor artık ağırlastım bunu baya hissediyorum

Selenn caniminan sana yetisemeyiz her bişey yedigimde sen geliyosun aklima nasıl iştahsiz olmayi zayif kalmayi basardin diye yanlıs hatirlamiyorsam 35. Haftada dogum yaptin bende 35 deyim ama 7 kilo oldum bu ara az da yesem geliyor artık ağırlastım bunu baya hissediyorum

Son haftalara doğru bebek haftada 250 gr kadar alıyor. Bence onuda hesaba kat canım. Ödem de oluşuyor . O yüzden alınan kilo 500 gramı geçmiyorsa bize yaramıyordur bence

Selam kızlar bayadır yazamadım. Dün kontrolüm vardı bebek iyi dönmüş bile biraz iri gidiyor. Dr bana kilo konusunda daha dikkatli ol dedi daha ne yapacağım bilmiyorum ben bu listelerde kilo vermiş insanım:110: Eşimde sen zaten veriyorsun hemen takma diyor:bicak: Bu kilolar nereden geliyore

Back
X