Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ama verenler var hem de hic zahmet cekmeden ay ben vermeyi gectim sabit kalsam yeter

Hic deme canım wc ye gitmek bile lüks oluyor bazen

Kesinlikle yapardim ama elimi kolumu baglayan minnagim var ustelik kilo almasi gerek takipdeyiz yavas yavaş birseyler yapmam lazım ama
Duşa girmeyi hiç söylemiyorum bile zaten nerdeyse imkansız 😂 kilon çok iyi canım ilk 6 ay ye bosver süt için

Bebişim süt konusunda zorluyor beni. Onun dışında çok şükür huyu suyu bana çekmiş. Sakin bir bebek :)
Iyi bari sakin olması ds çok güzel bişey benim kızı tam cozemedim once iyi diyoduk sonra gunluk aglamalar basladi aclik ve gaz diye dusunduk sonra mamayla sakinleşti tam akilli olucakgaliba dedigim sirada yeniden aglamaya başladı bu gece 10dk da bir agla ağla mahvoldum gerçi 40 çıkana kadardegisir durur der büyükler

Duşa girmeyi hiç söylemiyorum bile zaten nerdeyse imkansız 😂 kilon çok iyi canım ilk 6 ay ye bosver süt için
Yine de salmak istemiyorum kendimce tahminim salarsam enaz 3 kilodaha alırım yok izin vermem ona
Bende kusma nobetindeyim 1 saati geçti 10 dakikada bir kusuyor kızım 😖
Geçmiş olsun canım üşüttü mü ki simdi nasıl oldu ?

Gunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.

Gunaydin kizlar. Ben hastanedeyim. Dun gece sancilarim basladi 9 gibi. Saat 4 gibi geldik hastaneye. Sancilarim cok duzenli 1cm acilma var. 36+2 gunlugum. Sezeryan olacagi icin steroid ignesi vuuldum simdi. bebegin cigerleri gelissin diye. Iste bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz sonra ameliyat.
Canım biraz erkenci senin civcivin ama hiç bir sorun olmaz korkma.Sağlıkla al kucağına

Yine de salmak istemiyorum kendimce tahminim salarsam enaz 3 kilodaha alırım yok izin vermem ona

Geçmiş olsun canım üşüttü mü ki simdi nasıl oldu ?
Saol canim 2:50 de başladı sabah 6 ya kadar 10 dk 1 kustu mahvoldum valla şimdide nasıl enerjik daha önce böyle 1 ay kadar surmustu haftanın belli günleri aynı saatlerde alerjik olabilir demislerdi o 1 saatte bitiyodu bu çok uzun sürdü

Iyi bari sakin olması ds çok güzel bişey benim kızı tam cozemedim once iyi diyoduk sonra gunluk aglamalar basladi aclik ve gaz diye dusunduk sonra mamayla sakinleşti tam akilli olucakgaliba dedigim sirada yeniden aglamaya başladı bu gece 10dk da bir agla ağla mahvoldum gerçi 40 çıkana kadardegisir durur der büyükler
Bı an önce düzene girer inşallah kuzucuklar

Allah in izniyle hiç sorun olmaz canım korkma 36 haftası da bitmiş çok şükür en güzel şekilde kavuşun inşallah :)

Canım Allah hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin erken bı sürpriz oldu ama haftası yinede iyi 34 ye gelişiyor cigerler inşallah çok rahat sorunsuz geçer bizleride haberdar et canım

V volveron cnm bnm ben gebeyken 14 kg almıştım. Öncesinde de 12 kg fazlam vardı ama. Şöyleki, ilk 35 gün annem durdu yanımda ve her acıktığımdq hep sağlıklı yiyecekler pişirdi koydu önüme. Çorbadır köftedir neyse. Asla tatlı, hamurişi yemedim. 35. Gün toplamda 11 kg vermiştim.Sonra laktoz intoleransı teşhisi kondu yediklerim iyice azalmıştı. Sonra kayınvalidem geldi o da 40 gün durdu. O geldiği gibi sürekli tatlı ve hamurişi yaptı laktoz a uygun. Ve ben kilo almaya başladım. Beni öyle sağlıksız besledi ki ve dinlenmeme hiç müsade etmedi ki sürekli yedim yedim. Sonra yine gitti annem geldi yne vermeyw başladım. O da 45 gğn kalıp gitti sonra yalnız kaldım artık. 6 aylık olduğunda 18 kg vermiştim. Yani anlatmak istediğim sağlıksız beslenimce istediğin kdr emzir alınıyor. Sağlıklı beslenince de eğer bir de emziriyorsan normalde verdiğinden daha hızlı veriyorsun. Ben normalee diyet yapsam kassam o kdr kiloyı o sürede veremezdim. Ama emzirince günde 500 kalori yakmış oluyorsun
Sen güzel vermişsin canım işin içine diyette girmiş tabi kuzunun hassasiyetinden dolayı KV gelmesin bu sefer:)

Insallah vaktini bekler canım haberdar et bizi

Günaydın arkadaşlar
Dün akşam eşim geç çıktı ben kendime yemek koyarken kızım düştü dişi dudağını patlattı derken canım bişey yemek istemedi
Kahvaltı
2 yumurta peynir zeytin marul domates salatalık patates kızartması 7-8 ad
Öğle 1 sade kahve 1 parça sütlü çikolata ve bolca kuruyemiş
Akşam 2_3 kaşık kuru fasulye 1-2 kaşık pilav
Ara yarım kase yoğurt
Ara susamlı leblebi
Ve kilo bildirimi:
Hafta 23+2
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 59.9
Güncel 60.0

Saol canim 2:50 de başladı sabah 6 ya kadar 10 dk 1 kustu mahvoldum valla şimdide nasıl enerjik daha önce böyle 1 ay kadar surmustu haftanın belli günleri aynı saatlerde alerjik olabilir demislerdi o 1 saatte bitiyodu bu çok uzun sürdü
Çok geçmiş olsun canım cocuklar hasta olmasın cidden yıpratıcı oluyor
Bı an önce düzene girer inşallah kuzucuklar
Girer inşallah

Back
X