Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bulantı döneminde baya tiksinmistim makarnadan şimdi bazen yiyorum bazen hafif bulantı oluyo o zaman hiç içim almıyor makarnayiNe zamandir menu paylasmiyordum. Bugun yazayim bari :)
Kahvalti bir dilim kizarmis ekmek Bol cheddar peynir, domates, 1 haslanmis yumurta.
Oglen, peynirli domatesli Bol yesillik li sandwich yaninda kucuk boy cips
Aksam, koca bir tabak yine bol beyaz peynirli makarna
Arada muz, cikolata yedim.
Su son bir Iki haftadir cok makarna yiyorum yaa bir de su son bir haftadir peyniri abarti yemeye basladim. Heralde vucudumun onlara ihtiyaci var. bir de evet farkindayim cok sagliksiz bir menu. Et yok sebze yokyarin bir Iki cesit sebze yemegi pisiricem dolapta dursun.
Maşallah yavruna canım gaz çekmemek zaten mucize olurdu inşallah çok sürmezKizlar gazli ve doymak bilmeyen bir bebegim var tek tek okuyamıyorum. Kilo bildirimini unutmayalim yarinn![]()
Şimdiye kadar hayatımda 2 kere enginar pişirip yedim sen yazdikca aklıma düşüyorMenüm
Sabah roka bir poğaça ve çay ( evde kahvaltı imkanım yoktu dr a gidiorduk)
Öğlen adana kebap
Akşam bir kaşık mantı, beyti sarma, enginar ( kayınvalidemdeyim tabikide)
100gr almayı nasıl başardın arkadaşım?tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen hafta 60
Güncel 60.1
Başlangıç 56.8
Valla ben de aynı durumdayım.kaç hafta oldu.hep 1kg.dikkat etmesem 3kilo mu alacağım yani?bu iş sıkıcı olmaya başladı
Hafta içinde benimde öyle oluyor canım geçen hafta içinde 59.5 ye kadar gördüm 2 gun öncede 60.9 gördüm ödem oluyor demekki vücut atıyor geri şimdilik yoksa bı formulum yok inanki dün 2 muzlu süt yapıp içtim akşam çikolata yedim gün içinde cheesecake yedim bunların geri dönüşü olacaktır bana100gr almayı nasıl başardın arkadaşım?tebrik ederimBen her hafta 1 kg alıyorum,sinirlerim tepemede
Aynen öyle dikkat etmezsek ucariz vallaValla ben de aynı durumdayım.kaç hafta oldu.hep 1kg.dikkat etmesem 3kilo mu alacağım yani?bu iş sıkıcı olmaya başladı
Beni sezaryende ertesi gün gönderdiler. 2 gün duran arkadaşım olmadıNormalse 1 sezeryansa 2 gun canım
Ayy cnm bnm yaaa inşallah vardır. Karaciğere faydalı diye tüm aile pişiriyor bende kime gitsem sofrada oluyor şansımaŞimdiye kadar hayatımda 2 kere enginar pişirip yedim sen yazdikca aklıma düşüyorhaftasonu bakayım Sivas'ta bulabilecekmiyim
![]()
Cnm inşallah öyledirOdemdir büyük ihtimalle atarsın bence
Öyle aserme boyutunda değil merak etmeAyy cnm bnm yaaa inşallah vardır. Karaciğere faydalı diye tüm aile pişiriyor bende kime gitsem sofrada oluyor şansıma