Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah kahvaltı: Bir simit,patates kızartması biraz ve domates ,çay
Ara: Bir kase kısır ( özlemişim yemeyi😋)
Biraz fındık,ceviz
Akşam yemeği: Haftanın bir günü dışardan yeme olayimiz başladı.2 lahmacun, ayran olur.

Yemek sonrası da muzlu süt,hazır değil katkısız olucak😅

Her bünye farklı demek ki doğumdan sonra gitmeyebilir de aldiklarimiz ya da uzun süre alabilir gitmesi. İnşallah doğum yapan buradaki arkadaşlar gibi gider bizim de hemen

Sabah kahvaltı: Bir simit,patates kızartması biraz ve domates ,çay
Ara: Bir kase kısır ( özlemişim yemeyi😋)
Biraz fındık,ceviz
Akşam yemeği: Haftanın bir günü dışardan yeme olayimiz başladı.2 lahmacun, ayran olur.

Yemek sonrası da muzlu süt,hazır değil katkısız olucak😅
Bugün bende güne katmerle başladım aksam.yemegi pizza sonrada kahveyle cheesecake olacak🙈

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. 8 haftalık hamileyim ancak mide bulantıları ve hassasiyetimden dolayı ceviz badem fındık gibi sağlıklıkuruyemişleri bile tüketemiyorum. Benimle aynı durumu yaşayanlar nasıl çözüm buldu

Off off haftasonları fena ya. Butun hamileliğim boyunca bukadar yememistim. Oglen 1.5 lahmacunu yiyip uzerine su büyük acibadem kurabiyelerinden 1 tane yedim :(((
Yarinda kahvaltiya misafir var:( ben esimle yada tek olunca cokguzrl dikkat edebiliyorum kalabalik olunca fazla kaciyor ya :/

Off off haftasonları fena ya. Butun hamileliğim boyunca bukadar yememistim. Oglen 1.5 lahmacunu yiyip uzerine su büyük acibadem kurabiyelerinden 1 tane yedim :KK43:((
Yarinda kahvaltiya misafir var:KK43: ben esimle yada tek olunca cokguzrl dikkat edebiliyorum kalabalik olunca fazla kaciyor ya :/
Sadece tek olunca dikkat edebiliyorum eşim de resmen lokmalarimi sayıyor az yiyorsun diyor sürekli tartışıyor

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. 8 haftalık hamileyim ancak mide bulantıları ve hassasiyetimden dolayı ceviz badem fındık gibi sağlıklıkuruyemişleri bile tüketemiyorum. Benimle aynı durumu yaşayanlar nasıl çözüm buldu
Hiç zorlama canım yiyebilirsen yersin yoksa ne yapsan boş bazıları bulantı önleyici ilaç kullansada tam kesmiyor diye biliyorum ben hiç bişey yapmadım sadece sürecin biteceğini bil bazilari zencefilli limonlu çay iyi geliyor diyodu deneyebilirsin ama kesin bı çözümü yok yani sabırla beklicen mecbureň

Off off haftasonları fena ya. Butun hamileliğim boyunca bukadar yememistim. Oglen 1.5 lahmacunu yiyip uzerine su büyük acibadem kurabiyelerinden 1 tane yedim :KK43:((
Yarinda kahvaltiya misafir var:KK43: ben esimle yada tek olunca cokguzrl dikkat edebiliyorum kalabalik olunca fazla kaciyor ya :/
Afiyet olsun canım haftasonlari kimse masum değil artık yeni haftaya +1 le baslariz yine😢

Kizlar merhaba..bebegim bir turli doymuyordu sutum cok yok kac saat gecerse gecsin dolmuyor bugun mama takviyesi basladim... sutum olsun diye cok yedim bu sira kilo almisim tabiiki..:oha: kac gundur saglikli besleniyodum birde o kadar emzirmeye hic kilo veremedim bide biraz bozunca hemen aldim.. bazi insamlar ne guzel cok yesede emziriyo diye bi sürü kilo veriyor...... bırak vermeyi almasam iyi..

Kizlar merhaba..bebegim bir turli doymuyordu sutum cok yok kac saat gecerse gecsin dolmuyor bugun mama takviyesi basladim... sutum olsun diye cok yedim bu sira kilo almisim tabiiki..:oha: kac gundur saglikli besleniyodum birde o kadar emzirmeye hic kilo veremedim bide biraz bozunca hemen aldim.. bazi insamlar ne guzel cok yesede emziriyo diye bi sürü kilo veriyor...... bırak vermeyi almasam iyi..
Canım yinede başlangıç kilonun çok üstünde değilsindir bende emzirmek hiç faydalı olmadı kilo açısından

Back
X