- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun çok uzun surmez umarım soğuk alginligiysa ıhlamur taze zencefil limon kaynatıp içtim ben sürekli3 gündür hasta yatıyorum ve doğru düzgün birşey yutup yiyemedigim halde 25. Hafta 68,1 kg olmuş ne güzel... cool_lime
Maşallah canım tepkisi nasıl3 yasinda olucak canim :)
Ekran görüntüsünü aldımKizlar mutlaka bol su icin ne zaman az icsem elim ayagim yuzum sismeye basliyor. Bu arada bugun bir kurabiye denedim gecen gun bir markete gelen aktüel urunler arasında siyez unu ve chia tohumu ve kuru yaban mersini vardi vardi internetten buldum tarifini sekersiz olmasina ragmen cok guzel oldu icinde
1 yumurta
115 gr. Tereyag
150 gr. Siyez unu
150 gr. Yulaf
Tarcin
Kabartma tozu
150 gr. Kuru meyve ( uzum,yaban mersini, incir kayisi)
60 gr.pekmez
Aslında tarif bu kadar ama ben damla cikolata ve chia tohumu da ekledim 10 dakika pisiyor 180 derecede cok lezzetli oldu ben boyle saglikli tarifler denerim bu en iyilerinden oldu diyebilirim
Belki denemek isteyen olur diye yazdim.. :)
Teşekkür ederim canım, faranjit olmuşum öksürük boğaz ağrısı burun akıntısı hapşırma her bir şey var... İnşallah uzamaz geçer. Her gün ıhlamur zencefil içiyorum kaynatıp ilaç da aldım artık bu defa mecburenCanım çok geçmiş olsun çok uzun surmez umarım soğuk alginligiysa ıhlamur taze zencefil limon kaynatıp içtim ben sürekli
Nasıl yapmışlar bacım?ne yemişler?sayfa numarası kaç bakıcammmmSelam arkadaşlar kimselerden ses yok ben soktayim bugünki kilom 62.8 dolly neseliyim ve volveron bu haftalarinda hiç kilo almamislar 2 gündür tatlıyı abarttim o yüzden sanırım
Cnm gece yatarken içebilirsin demiri23.hafta tam bugün..ya inanılmaz doymuyorum..sürekli açlık hissi..demir ilacından dolayi diye düşünüyordum onunda etkisi var demekki
Geçmiş olsun canımmTeşekkür ederim canım, faranjit olmuşum öksürük boğaz ağrısı burun akıntısı hapşırma her bir şey var... İnşallah uzamaz geçer. Her gün ıhlamur zencefil içiyorum kaynatıp ilaç da aldım artık bu defa mecburen
Yapicam canımGünaydın kızlar. cool_lime kilo güncellemesi yapabilecek misin canım?
Ilk gunler morali bozuktu bayaga ama alisti simdi. Elimden geldigince onunla vakit geciriyorumMaşallah canım tepkisi nasıl