- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.081
Belki cinsiyet daha net olur bu kez hadi bakalımKizlarrrrr gecen cumartesi serklaj oldum yarin dr kontorolum varr miniklerimi gorcem yine cok mutluyum
Paylaşalım buyur sen anlat bakimKizlar gelin Bu yolu birlikte Sag salim bitirelim. Gunden gune Allahin mucizesine Tanik olalim, her gun bi degisim, her yeni gun yavrularimizin dahada buyumuseni izliyelim.Bu yolda sornlarimizi paylasalim...
Hadi bakalim insaAllah cnm sBelki cinsiyet daha net olur bu kez hadi bakalım
Valla cnm ne anlatimn ki sana tam 209 sayfadir anlatiyom zaten:))) yeni hamile oldugumda acmistim o konuyu o gunden bugune cok sey degisti mesela bu konuyu Acarken ikizlerimin oldugunu bilmiyodum sonra ikizlere hamile oldugumu ogrenedim.erken dogum tehdidiyle Rahme dikis atildi yatak istirahatindeyim...boyle iste ben anlatimmPaylaşalım buyur sen anlat bakim
Günaydın canım valla hamile olduğun anda bir başlıyorlar ve hiç susumuyorlar. Dinliyormuş gibi yap he he de geç... Onlar hiç bitmeyecek çünküCanım şimdiye kadar cok bebek gordum ama hep en guzellerı en narınlerı en sevımlılerı kız :) o kadar sevımlıler kı :) tabıkı saglıklı olsun benım ıcın erkek kız farketmıyor ama 2 kızımda benım olsun ısterdım :) erkeklerde annecı oluyorlar daha cok o acıdan guzel :) amaan hepsı saglıklı olsunlarda inşallah bebişler sonra artık kız erken sevımlı :)
yok canım yaa tabıkı guzel seyler dusunurum sureklı ama son zamanlarda herkes ıkı canlısın dıkkat et onu yeme ıcme bunu ye vs vs :) vucudum 9 aylıgına kıralık gıbı hemde benım bebıs tarafından :) ne olursa olsun cok guzel ama :)
Ayy öğrendin demekKizlarr iki kiz anasi olucamm
Ay?Ayy öğrendin demekMaşallah tebareke Allah...
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah minnoşları. Artık isim düşünebilirsiniz
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah kızlar nasıl nazlı olur şimdi süslü püslü oyyKizlarr iki kiz anasi olucamm
Ay hemde nasilll nazli olmasin teyzesi 5 senedir bekliyoruz biz bu gunu babalarinin nazlisi olacaklar kiz olsun diye dua ediyodu vallaHayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah kızlar nasıl nazlı olur şimdi süslü püslü oyy
Nasıl mutludur şimdi dualarım kabul oldu diye benim eşimde erkek çok istiyordu erkek olduğunu duyunca çok sevindiAy hemde nasilll nazli olmasin teyzesi 5 senedir bekliyoruz biz bu gunu babalarinin nazlisi olacaklar kiz olsun diye dua ediyodu valla
Adlarıyla yaşasınlar inşallah canım çok güzel isimlerAy?
@
Saol cnm benim..isimide dusunduk biri Zeynep digeri Zuleyha:)
Saol cnm benimmmAdlarıyla yaşasınlar inşallah canım çok güzel isimler
Valla cok mutlu yaaa inan Allah gonullerine gore versin....Bende birini erkek bekliyodum ama hayirlsini istoyodum hayirlsi boylemis demekNasıl mutludur şimdi dualarım kabul oldu diye benim eşimde erkek çok istiyordu erkek olduğunu duyunca çok sevindi
Aynen hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olmaları zaten hediye olur cinsiyet önemsiz benim içinValla cok mutlu yaaa inan Allah gonullerine gore versin....Bende birini erkek bekliyodum ama hayirlsini istoyodum hayirlsi boylemis demek
Benim icinde oyle valla sadece insaniz iste dunyadaki iki meyvenin de tadina bakmak istiyo insan ama onmeli olan o meyvelerin saglam olmalari:)Aynen hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olmaları zaten hediye olur cinsiyet önemsiz benim için
Bu güzel bir örnektiBenim icinde oyle valla sadece insaniz iste dunyadaki iki meyvenin de tadina bakmak istiyo insan ama onmeli olan o meyvelerin saglam olmalari:)
Bu güzel bir örnekti
İyiyim canım bende büyümüş baya senin bebiste bizim de paşamız olucakmis :))9 hafta oldu cnimm :) nasilsin
Ayyyyyy cok sevindimmm kuzummm yaaa... bende cok merak ediyorum erkekmi kizmi diye. Daha 2cm 11mm mis benim bebis cok ufak yani. Keske hemen buyusede bizde ogrensek.. cok mrk ediyorum :) kacinci haftada soyledi drİyiyim canım bende büyümüş baya senin bebiste bizim de paşamız olucakmis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?