- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.101
:)) Sende öğrenirsin canım merak etme 12. Haftanın içinde gitmiştim göstermemişti 16. Hafta da gittim çok net dedi doktor :)) biz de çok sevindik ben hep erkek istemiştim zaten kalbime göre olduAyyyyyy cok sevindimmm kuzummm yaaa... bende cok merak ediyorum erkekmi kizmi diye. Daha 2cm 11mm mis benim bebis cok ufak yani. Keske hemen buyusede bizde ogrensek.. cok mrk ediyorum :) kacinci haftada soyledi dr
Ay hadi hayirli olsun oglusun canm benm Allah yuzunu de gormenizi nasip etsin insallah cok sevndim snn adina :):)) Sende öğrenirsin canım merak etme 12. Haftanın içinde gitmiştim göstermemişti 16. Hafta da gittim çok net dedi doktor :)) biz de çok sevindik ben hep erkek istemiştim zaten kalbime göre oldu
Karın büyüklüğün ne durumda canım? Senin ikiz ya ondan merak ediyorumBenim icinde oyle valla sadece insaniz iste dunyadaki iki meyvenin de tadina bakmak istiyo insan ama onmeli olan o meyvelerin saglam olmalari:)
6 aylik oldum cnm sanki.....Karın büyüklüğün ne durumda canım? Senin ikiz ya ondan merak ediyorum
Foto göndersene göbüşünün merak ettim6 aylik oldum cnm sanki.....
Simdi soylersem belki yanlis anlasilirim ben teseturluyumde gondermesem olurmuFoto göndersene göbüşünün merak ettim
Canım aynadan çek gönder başını da cekme. yine sen bilirsin zorlamayımSimdi soylersem belki yanlis anlasilirim ben teseturluyumde gondermesem olurmu
Tmm ozmn cnm senimi kircam:)Canım kıyafetle gönder başını da cekme. Kıyafetle cekiceksin zaten
Nasıl rahat edeceksen öyle gönder canım.Tmm ozmn cnm senimi kircam:)
Kız cok kılo almamıssın ama masallah senın mınnaklar büyümüş demek ki göbeğin büyümüz çünkü. Şuan kac haftalıksınEki Görüntüle 1978859 Eki Görüntüle 1978860 60 kiliyola hamile kaldim 65 kiliyoyum:)
Valla cnm 15 haftaligin 22 haftalik tanidigim var benim gobek ondan onde gidiyo annemde hep diyo sen kilo almadin sadece karnin cikmiss diyeeKız cok kılo almamıssın ama masallah senın mınnaklar büyümüş demek ki göbeğin büyümüz çünkü. Şuan kac haftalıksın
İç karnın dar demek ki benimki genişti geç çıkmıştı senin erken çıktıValla cnm 15 haftaligin 22 haftalik tanidigim var benim gobek ondan onde gidiyo annemde hep diyo sen kilo almadin sadece karnin cikmiss diyee
Canim bide ikizler diyede hemen cikmis olabilir ama sana bisey soylimi cok tuaf bi durummm varr gecen hamileligim 12 haftada sonlammistii ama bunun abartisiz 2 katiydimmmm kurtajda bileee doktorum meslek hayatimda ilk defa boyle bisey gordum dedi bukadar iri bi cocuk diyeİç karnın dar demek ki benimki genişti geç çıkmıştı senin erken çıktı
O zaman senin göbüş erken cıkıyor canım :)Canim bide ikizler diyede hemen cikmis olabilir ama sana bisey soylimi cok tuaf bi durummm varr gecen hamileligim 12 haftada sonlammistii ama bunun abartisiz 2 katiydimmmm kurtajda bileee doktorum meslek hayatimda ilk defa boyle bisey gordum dedi bukadar iri bi cocuk diye
Bende surekli yiyorum cnm ama ilk zamanlar cok midem bulaniyodu bide iyiki ben kilo almiyorum bebesilerim alsinn daha iyiAy ya bize de öğretin gebelikte az kilo almayi ya ben surekli açım valla ortalıkta yemek yemek diye dolaniyorum
Aynen cnm bidr bebeklerim haftalarina goree onde gidiyolarr MasaAllah....O zaman senin göbüş erken cıkıyor canım :)
İlk aylar kilo almazsanız iyi olur sonra iştahınız bir açılıyor durduramıyorsunuz cok alıyorsunuzInşallah canım allah sapa sağlam kucağına almayi nasip etsin bebeklerini ben daha gebeliğin basindayim korkuyorum çok kilo alacağım diye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?