- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.061
Benim çevremde kız senesi diyorlarErkek senesi bugün galiba ya kendimle birlikte hep erkek duydum
aynen canım aynen işin magazin kısmıBenim çevremde kız senesi diyorlarBence alakası yokta
aa gerçekten mi 18. haftada hala uyku oluyor muBu uyku hali kaçıncı haftada geçecek bilgisi olan var mı neredeyse 18. hafta hala gün içinde zaman zaman ayakta uyuyorum resmen iş yerimde
İlk haftalar kadar yoğun ve her gün olmuyor ama hiç olmuyor da değil iş yerimde yoruluyorum sanırım onunda etkisi var mesai bitimi eve gidip uyuma hayali kurarken aklıma yemek vs geliyor deliriciiiimmaa gerçekten mi 18. haftada hala uyku oluyor muiş yerinde zor duruyorum hele bu saat oldu mu iyice uyku bastırıyor ben 9. haftamdayım eve git yemek yap ye sonrasına enerji kalmıyor haftalardır eşimle vakit geçiremedim kendimi bilmez bir şekilde uykuya dalıyorum hatta dün eşim korkmuş üstümü değiştirmeye diye odaya gidip gelmemişim uyandırmış uyanmışım konuşmuşuz ama sabah kalktığımda hatırlamıyordum kıyafetimle yatmışım dediğimde anlattı
Bu uyku hali kaçıncı haftada geçecek bilgisi olan var mı neredeyse 18. hafta hala gün içinde zaman zaman ayakta uyuyorum resmen iş yerimde
aa gerçekten mi 18. haftada hala uyku oluyor muiş yerinde zor duruyorum hele bu saat oldu mu iyice uyku bastırıyor ben 9. haftamdayım eve git yemek yap ye sonrasına enerji kalmıyor haftalardır eşimle vakit geçiremedim kendimi bilmez bir şekilde uykuya dalıyorum hatta dün eşim korkmuş üstümü değiştirmeye diye odaya gidip gelmemişim uyandırmış uyanmışım konuşmuşuz ama sabah kalktığımda hatırlamıyordum kıyafetimle yatmışım dediğimde anlattı
ay anladım canım ben tamamen geçer eskiye dönerim sanıyordum.hayırlısı olsun bebişlerimiz için katlanıcaz artıkİlk haftalar kadar yoğun ve her gün olmuyor ama hiç olmuyor da değil iş yerimde yoruluyorum sanırım onunda etkisi var mesai bitimi eve gidip uyuma hayali kurarken aklıma yemek vs geliyor deliriciiiimm
Doğum yapana kadar uyuduk uyuduk zaten sonra uyku yokay anladım canım ben tamamen geçer eskiye dönerim sanıyordum.hayırlısı olsun bebişlerimiz için katlanıcaz artık
Doğum sonrası uykusuzluk için depo bence bunlarKızlar benim ilk aylarda gün içinde değilde akşamları uyku çöküyordu. Şimdi geri geldi o zamanlar. Gözü açık uyuyorum masa başında
Bencede depolayalım. Bende akşamları erkenden uyuyorumDoğum sonrası uykusuzluk için depo bence bunlar
Kızlar benim ilk aylarda gün içinde değilde akşamları uyku çöküyordu. Şimdi geri geldi o zamanlar. Gözü açık uyuyorum masa başında
Doğum yapana kadar uyuduk uyuduk zaten sonra uyku yok
33+3 Canım bugünsen kaç haftalıksın? burda takvimlerin görünmemesi sıkıntı ya
ay birde o var dimi uyumak nimetmiş diyeceğimiz günler gelecek
Ben eşimi yalnız bırakmayayım diye direniyorum bu kez salonda uyuyup kalıyorumBencede depolayalım. Bende akşamları erkenden uyuyorum
Ben eşimi yalnız bırakmayayım diye direniyorum bu kez salonda uyuyup kalıyorum
oy maşallah33+3 Canım bugün
İnşallah görürsün canımoy maşallahbende görürüm inşallah o haftaları sağlıkla kucağına al bebişini kız mı? erkek mi?
Hakimizda hangisi hayirliysa o olsun cnm
merhaba benimde kızım olacak :) bende hep kız duyuyorum etrafımdan değişiyor demek ki
Kızz sen ne diyorsun öyle ölümlü falan konuşma. Güzel yıllarınız olacak daha bebeğinle. Güzel şeyler düşün
Bu uyku hali kaçıncı haftada geçecek bilgisi olan var mı neredeyse 18. hafta hala gün içinde zaman zaman ayakta uyuyorum resmen iş yerimde
Ben yerimi yadırgarım rahat edemem koltukta, uykum geldi mi doooğru yatağa. Yalnız kalıyo ama yapcak bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?