Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Bu uyku hali kaçıncı haftada geçecek bilgisi olan var mı neredeyse 18. hafta hala gün içinde zaman zaman ayakta uyuyorum resmen iş yerimde

Bu uyku hali kaçıncı haftada geçecek bilgisi olan var mı neredeyse 18. hafta hala gün içinde zaman zaman ayakta uyuyorum resmen iş yerimde
aa gerçekten mi 18. haftada hala uyku oluyor muiş yerinde zor duruyorum hele bu saat oldu mu iyice uyku bastırıyor ben 9. haftamdayım eve git yemek yap ye sonrasına enerji kalmıyor haftalardır eşimle vakit geçiremedim kendimi bilmez bir şekilde uykuya dalıyorum hatta dün eşim korkmuş üstümü değiştirmeye diye odaya gidip gelmemişim uyandırmış uyanmışım konuşmuşuz ama sabah kalktığımda hatırlamıyordumkıyafetimle yatmışım dediğimde anlattı

İlk haftalar kadar yoğun ve her gün olmuyor ama hiç olmuyor da değil iş yerimde yoruluyorum sanırım onunda etkisi var mesai bitimi eve gidip uyuma hayali kurarken aklıma yemek vs geliyor deliriciiiimm

Kızlar benim ilk aylarda gün içinde değilde akşamları uyku çöküyordu. Şimdi geri geldi o zamanlar. Gözü açık uyuyorum masa başında

İlk haftalar kadar yoğun ve her gün olmuyor ama hiç olmuyor da değil iş yerimde yoruluyorum sanırım onunda etkisi var mesai bitimi eve gidip uyuma hayali kurarken aklıma yemek vs geliyor deliriciiiimm
ay anladım canım ben tamamen geçer eskiye dönerim sanıyordum.hayırlısı olsun bebişlerimiz için katlanıcaz artık

Kızlar benim ilk aylarda gün içinde değilde akşamları uyku çöküyordu. Şimdi geri geldi o zamanlar. Gözü açık uyuyorum masa başında

sen kaç haftalıksın? burda takvimlerin görünmemesi sıkıntı ya

Doğum yapana kadar uyuduk uyuduk zaten sonra uyku yok

ay birde o var dimi uyumak nimetmiş diyeceğimiz günler gelecek

Hakimizda hangisi hayirliysa o olsun cnm
merhaba benimde kızım olacak :) bende hep kız duyuyorum etrafımdan değişiyor demek ki

Canım şimdiye kadar cok bebek gordum ama hep en guzellerı en narınlerı en sevımlılerı kız :) o kadar sevımlıler kı :) tabıkı saglıklı olsun benım ıcın erkek kız farketmıyor ama 2 kızımda benım olsun ısterdım :) erkeklerde annecı oluyorlar daha cok o acıdan guzel :) amaan hepsı saglıklı olsunlarda inşallah bebişler sonra artık kız erken sevımlı :)

Kızz sen ne diyorsun öyle ölümlü falan konuşma. Güzel yıllarınız olacak daha bebeğinle. Güzel şeyler düşün

yok canım yaa tabıkı guzel seyler dusunurum sureklı ama son zamanlarda herkes ıkı canlısın dıkkat et onu yeme ıcme bunu ye vs vs :) vucudum 9 aylıgına kıralık gıbı hemde benım bebıs tarafından :) ne olursa olsun cok guzel ama :)

Ben yerimi yadırgarım rahat edemem koltukta, uykum geldi mi doooğru yatağa. Yalnız kalıyo ama yapcak bi şey yok

valla bende ozellıkle yemeklerden sonra oluyor ne yaptıgımı bılıyorum ne soyledıgımı.. gecen gun yuruyuse cıkayım 5 dk dedım ayakkabı degıstıreyım dıye eve geldım koltukta uyuya kalmısım 2 saat sonra uyandım Sonra kalktım caktırmadan hıcbırsey olmamıs gıbı gıttım 10 dk sonrada mesai doldu zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…