- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.041
yok canım merak etme herkesin farklı oluyor benimde hemen çıkar:)Ya benimde aynen gobegım cıktı daha cok erken okudugum kadarıyla bırcok kısıde 16- 20 haftaya kadar cıkmamıs kendımı kotu hıssetmeye basladım bu yuzden 1 kılo aldım sımdıye kadar ama gobek masalalh cokda yıyorum dogru ama gobegımın bu kadar cıkması garıp gelıyor ama tek degılmısım :)
aynen ya yine bir sıkıntı var galibaya bızım takvımlerımız nıye yok acaba admınlerden mı yardım ıstesekMune Bır sıkıntı mı var ?
Canım göbeğin hemen çıkması iç karın genişliği ile alakalıymış dar olanlarda hemen çıkarmışYa benimde aynen gobegım cıktı daha cok erken okudugum kadarıyla bırcok kısıde 16- 20 haftaya kadar cıkmamıs kendımı kotu hıssetmeye basladım bu yuzden 1 kılo aldım sımdıye kadar ama gobek masalalh cokda yıyorum dogru ama gobegımın bu kadar cıkması garıp gelıyor ama tek degılmısım :)
yok canım merak etme herkesin farklı oluyor benimde hemen çıkar:)
cinsiyeti belli oldu mu
Benimde erkek dedi allah abisinin gönlüne göre verdi bakalım 16.haftada bir daha gidicem değişecek mi merak ediyorumKesin olmamakla birlikte doktor erkeğe benzetti ama bakalım 1 2 hafta ıcınde ben dayanamaz giderim kesinleşir :) ben bugun tam 14 haftalık oldum bakalım :)
aynen öyle canım mesela benim iç karnım dardırCanım göbeğin hemen çıkması iç karın genişliği ile alakalıymış dar olanlarda hemen çıkarmış
Demek ki bölgesel kilo alıyorsun, kilo alsan göbeğe gidecek sadece. Öyle düşün :)Kesin olmamakla birlikte doktor erkeğe benzetti ama bakalım 1 2 hafta ıcınde ben dayanamaz giderim kesinleşir :) ben bugun tam 14 haftalık oldum bakalım :)
gunesmk valla bilemiyorum canım cok yedıgım ıcın de var bıraz farkındayım ama sadece gobek oldugu ıcın garıp :)
Merhaba,ya bızım takvımlerımız nıye yok acaba admınlerden mı yardım ıstesekMune Bır sıkıntı mı var ?
Demek ki bölgesel kilo alıyorsun, kilo alsan göbeğe gidecek sadece. Öyle düşün :)
Merhaba,
Hamilelik Takvimleri Prima gibi sponsorlu sayfalarda, sponsor firmayla yapılan sözleşme gereği gözükmüyor, sitenin diğer bölümlerinde takvimleriniz görünür.
Burası Prima bölümü yani sponsor firma sayfasıbu konu sponsor sayfası degıl ama gozukmuyor ( yada sponsor sayfası mı anlamadım )
Hakimizda hangisi hayirliysa o olsun cnmAaaa ikiz ne güzel bende hep istemiştim ama üç hamileligimde de nasip olmadı
ne güzel iki kiiz
benim gönlümde kızdan yanaydi ama erkek oldu Dr yinede kesin alıştırma kendini küçük daha değişebilir dedi 16.haftada birdaha gidicem bakalım
Kızz sen ne diyorsun öyle ölümlü falan konuşma. Güzel yıllarınız olacak daha bebeğinle. Güzel şeyler düşünolsun artık ne yapalım bakalım su bebısler bı gelse vucudum benım degıl gıbı hıssedıyorum her gelen ıkı canlısın soyle yapma boyle yapma o olmaz bu olmaz bebgın cın aglama uzulme anlamıyorum nasıl geccek boyle :) gercekten artık bu vucut bebege aıt sonrasında ıstedıgımı yapabılırım sanırım :) kendımı oldurmeyede kalksam kımse bısey demez
Muserref20 canım kac haftalıksın gozun aydın
bu konu sponsor sayfası degıl ama gozukmuyor ( yada sponsor sayfası mı anlamadım )
Erkek senesi bugün galiba ya kendimle birlikte hep erkek duydumMerak edenler benimki %100 erkek kızlar, :)
Aaaa ne guzel hayırlı olsun canim sağlıkla gelsinmerhaba benimde kızım olacak :) bende hep kız duyuyorum etrafımdan değişiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?