- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.141
düz hesap 5 aylık hamılesın desek canım az kalmıs cunku her ay 1 kılo almıssın ıste bence gayet ıyıKızlar kilo alımı hakkında konuşmuşsunuz ya tecrübeli olanlar çok olup olmadığını nasıl anlayacağız söyleyebilir mi? 18. Haftamda 5. kilomu almışımnormal mi çok mu bilemedim
Doktorum da normal dedi ama bana fazla gibi geldi sonra veremezsem diye endişem var umarım yağ olarak almıyorumdur iş yoğunluğundan yorgun geliyorum yürüyüş başlayamadımdüz hesap 5 aylık hamılesın desek canım az kalmıs cunku her ay 1 kılo almıssın ıste bence gayet ıyı
Bende adet gecikmesi ve ağızda metal tadı dışında bir belirti olmadıİlk belirtilerinizi yazar mısınız buna ihtiyacımız var..
Bende mide bulantısı , kusma ve bel agrısı oldu. Zehirlendim sandık o yüzden adetten 6 gün önce öğrendik. Her bünye farklıymış haliyle her hamilelikte.İlk belirtilerinizi yazar mısınız buna ihtiyacımız var..
ilk haftalarında olur canım ben 12.haftadayim hala arada oluyorMerhaba kızlar
Cokkkk şükür güzel haberi aldık. Ama bu kasık ağrıları, bel ağrıları beni öldürüyor. Sizce normal mi? Çok erken değil mi?
Eki Görüntüle 1978859 Eki Görüntüle 1978860 60 kiliyola hamile kaldim 65 kiliyoyum:)
Aç kalma zaten ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor direk ama sonra acıkınca tekmeliyor içerden zatenMecburen doyuruyorsun karnını. Ben normalde açlığa hiç dayanamam zaten. Hamilelikte de aynı. Aç kalamam yani. Az ama sık yedim hep.
yaa canım sen ıyısın sanırım bazı forumlarda 20 kılo alanıda gordum hatta dun ısyerınden bır kadın her hamılelıgınde 26 kilo almıs hemde son 3 ayda almıs hepsını onun oncesınde cok kustugu ıcın alamıyormus.. Duydum dun aksamdan berı cok az yedım almayayım dıye :)Kızlar kilo alımı hakkında konuşmuşsunuz ya tecrübeli olanlar çok olup olmadığını nasıl anlayacağız söyleyebilir mi? 18. Haftamda 5. kilomu almışımnormal mi çok mu bilemedim
Yokk cnm ben 6 aylik oldum simdiden Ama dr ikiz gebelige gore Normal dedi....ay canım ne guzel buyumus :) bende gobegım cıktı dıyordum :) ben daha dık durdugumda cok az gozukuyor bol gıyınce oda bellı olmuyo :) hafıf cıkıntı var oda cok yemısım gıbımaşallah canım :)
Dediğin gibi son 3 ayda alacağım kilolar var daha şimdiden 5 oldu 4,5 ayda henüz yolu yeni yarıladım :))yaa canım sen ıyısın sanırım bazı forumlarda 20 kılo alanıda gordum hatta dun ısyerınden bır kadın her hamılelıgınde 26 kilo almıs hemde son 3 ayda almıs hepsını onun oncesınde cok kustugu ıcın alamıyormus.. Duydum dun aksamdan berı cok az yedım almayayım dıye :)
Ben normaldede cok yerım kılo almam aclıga dayanamam hıc o acıdan guzekdı ama hamılelıkte ne yesem yarayacak sanırım
Dediğin gibi son 3 ayda alacağım kilolar var daha şimdiden 5 oldu 4,5 ayda henüz yolu yeni yarıladım :))
Bugün yürüyüşe başladım en fazla yarım saate izin var ekmeğide kestim bakalım sen kalınlaştım desende daha az almışsın 1,5 kiloydu değil miCanım ortalamaya gore 7 kılo daha hakkın var :)
bende 1 bucuk kılo almıstım ilk 3 ayda su an bılmıyorum .. cok oldugunu sanmıyorum ama benım bacaklar falan sıstı belım kalınlastı.Kiloyu cok taktım kafaya cunku ben kendımı dıyet yapabılecek bırı olarak gormuyorum.. kilo vermek ıstedıgımde 2 3 aksam erken yerdım yemegı hemen farkederdı ama hamılelıkte zor olur korkuyorum o yuzden
Bugün yürüyüşe başladım en fazla yarım saate izin var ekmeğide kestim bakalım sen kalınlaştım desende daha az almışsın 1,5 kiloydu değil mi
Benim 13. Haftaya kadar 1,5 kg dı. Son 1,5 ayda 3,5 kg aldım üstelik yemiyorumBende 11. Haftadayım 1kg 300 gr almışım bile. İnşallah çok kilo almayız sağlıklı hamilelik geçiririz kızlar. Bu arada sürekli çıkartıyorum ona rağmen almışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?