- 25 Ocak 2017
- 37
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.181
İnşallah sorun olmaz hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah bizede yazarsın hikayeniEvet canımi bir aksilik yok şuan için, bebeğim de doğum pozisyonda. İnşallah sorun olmaz da normal olur
Bende dinledimKızlar günaydın, tv de Canan Karatay vardı kafamı allak bullak etti. Anne adayları sakın şeker yüklemesi yaptırtmayın, pekmez bal yemeyin, meyve asla yemeyin. Yoksa ilerde bebeğiniz kalp hastası yada kanser olur dediŞeker karaciğer yağlanmasına neden oluyormuş. Doğru mu ki ?
Bende dinledim ve yükleme yaptırıp yaptırmamak konusunda ciddi kararsızım? Yükleme yaptırmayanlar varmı? Yaptırmak istemiyorum açıkçası canan hocanın söylediklerini mantıklı buluyorum. Ama şu aşamada karar vermek güç hersey bebegimizin sağlığı için, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Kızlar günaydın, tv de Canan Karatay vardı kafamı allak bullak etti. Anne adayları sakın şeker yüklemesi yaptırtmayın, pekmez bal yemeyin, meyve asla yemeyin. Yoksa ilerde bebeğiniz kalp hastası yada kanser olur dediŞeker karaciğer yağlanmasına neden oluyormuş. Doğru mu ki ?
Benimde göbeğim çok kaşınıyor çatlak için çok erken sanırım acaba kullandığım şeylerden mi farklı birşey de yemedim içmedim ama neyse haftaya kontrolüm var soracağım artık.
Çatlak ilk üç ay ve son 3 ay olabiliyorBenimde göbeğim çok kaşınıyor çatlak için çok erken sanırım acaba kullandığım şeylerden mi farklı birşey de yemedim içmedim ama neyse haftaya kontrolüm var soracağım artık.
Bende yükleme yaptırmak istemediğimi doktoruma basından beri söylüyorum o da ihtiyaç duyarsak yükleme testine ben meyve suyu vs içiririm aynı şekere denk gelir ekstra glikoz vermem dediBende dinledim ve yükleme yaptırıp yaptırmamak konusunda ciddi kararsızım? Yükleme yaptırmayanlar varmı? Yaptırmak istemiyorum açıkçası canan hocanın söylediklerini mantıklı buluyorum. Ama şu aşamada karar vermek güç hersey bebegimizin sağlığı için, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ay napmam lazım o zaman hem kaşınmamak hemde çatlamamak için ?Çatlak ilk üç ay ve son 3 ay olabiliyor
Ben lierac krem aldım doktorum onu verdi kaşınmıyorum şimdilik ama ilk üç ay kullanmamıştım 2-3 tane var çatlak alt bölgedeAy napmam lazım o zaman hem kaşınmamak hemde çatlamamak için ?
Şekeri çayda veya hamur işinde alacağımıza meyveden almamız daha sağlıklı benimde listemde var meyve bence bebeğimizin onada ihtiyacı var abartmadığımız sürece sorun olmazYükleme tamam gerek yoksa yaptırmayalım. Ama pekmez bal meyve de yemeyin asla diyor canan hoca. Onu yapamayız doktorun listesinde pekmezde var balda meyvede benim.
tabi yazarım canım :)İnşallah sorun olmaz hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah bizede yazarsın hikayeni
Şeker ölçümünüzü ihmal etmeyin kızlar. Gerekiyorsa yükleme yaptırın. Ben açlık tokluk baktırmıştım sıkıntı cıkmadı ama bazen sıkıntı olmasa bile yükleme yapınca yüksek cıkabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?