Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kızlar günaydın, tv de Canan Karatay vardı kafamı allak bullak etti. Anne adayları sakın şeker yüklemesi yaptırtmayın, pekmez bal yemeyin, meyve asla yemeyin. Yoksa ilerde bebeğiniz kalp hastası yada kanser olur dedi Şeker karaciğer yağlanmasına neden oluyormuş. Doğru mu ki ?

Bende dinledim

Bende dinledim ve yükleme yaptırıp yaptırmamak konusunda ciddi kararsızım? Yükleme yaptırmayanlar varmı? Yaptırmak istemiyorum açıkçası canan hocanın söylediklerini mantıklı buluyorum. Ama şu aşamada karar vermek güç hersey bebegimizin sağlığı için, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar bende yaklaşık 8 haftalık hamileyim. Ve ilk gebeliğim. İlk hamile kaldığım andan itibaren karnimda gezen bir agri var. Şiddetli degil ama rahatsız edici. Doktorum normal olduğunu iletti ama ilk oldugu icim yine de acabalar ??beyimi yiyor. Kontrollerde sıkıntı yok gozuyor ama sizde böyle bir sıkıntı varmı? Merak ettim.

LovePink_ canım sende catlak olustu mu hıc kasınma falan olunca oluyormus sanırım krem falan kullandın mı ben korkuyorum cok catlak olacak dıye

Benimde göbeğim çok kaşınıyor çatlak için çok erken sanırım acaba kullandığım şeylerden mi farklı birşey de yemedim içmedim ama neyse haftaya kontrolüm var soracağım artık.

Benimde göbeğim çok kaşınıyor çatlak için çok erken sanırım acaba kullandığım şeylerden mi farklı birşey de yemedim içmedim ama neyse haftaya kontrolüm var soracağım artık.

vucut yapısıyla alakalıymıs bazılarında catlakllar cok erken baslarken bazılarında hamılelık boyunca gozukmuyormus ama benım vucumda kuruluk olustu o yuzden daha cok ustunde duruyorum

Bende yükleme yaptırmak istemediğimi doktoruma basından beri söylüyorum o da ihtiyaç duyarsak yükleme testine ben meyve suyu vs içiririm aynı şekere denk gelir ekstra glikoz vermem dedi

Yükleme tamam gerek yoksa yaptırmayalım. Ama pekmez bal meyve de yemeyin asla diyor canan hoca. Onu yapamayız doktorun listesinde pekmezde var balda meyvede benim.

Yükleme tamam gerek yoksa yaptırmayalım. Ama pekmez bal meyve de yemeyin asla diyor canan hoca. Onu yapamayız doktorun listesinde pekmezde var balda meyvede benim.
Şekeri çayda veya hamur işinde alacağımıza meyveden almamız daha sağlıklı benimde listemde var meyve bence bebeğimizin onada ihtiyacı var abartmadığımız sürece sorun olmaz

Şeker ölçümünüzü ihmal etmeyin kızlar. Gerekiyorsa yükleme yaptırın. Ben açlık tokluk baktırmıştım sıkıntı cıkmadı ama bazen sıkıntı olmasa bile yükleme yapınca yüksek cıkabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…