Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

kızlar nasılsınız :) Bebisler nasıl :)

ben bugun benım bebısın dıslerı olduguna ınanmaya basladım :) bıldıgın ısırıyo gıbı ıcerde yanlıs bıyerlere vuruyo sanırım :)

Valla Üzgünüm doktor kontrolüm vardı kese göründü ama kesenin hemen üstünde kanama vardı doktor keseye ulasirsa iyi olamayacağını söyledi

Kizlar dun ben cinsiyet icin ultrosona gittim doktor dedi bi cikinti var erkege benziyor dedi bu ay sonu bi daha gidecegim erkek belirtileride yasiyorum benim durumum da olan var mi

Kizlar dun ben cinsiyet icin ultrosona gittim doktor dedi bi cikinti var erkege benziyor dedi bu ay sonu bi daha gidecegim erkek belirtileride yasiyorum benim durumum da olan var mi

kac haftalıksın canım hayırlısı olsun bende onumuzdekı hafta gıdecegım 15+5 olacak herhalde goruruz cınsıyetı :)

İnşallah göstersin canım, stres korku yokta heyecan var. Eşyalarımızı dolaba yerleştirdik mi her şey tamam

bak en guzel kısmına gelmıssın :) dolaba yerlestırır sureklı bakarsın bebısın gelene kadar :) bende onumuzdekı hafta cınsıyet ıcın gıdecegım artık ılk esyasını da ogun alırım :) Daha bizim cok ısımız var ..

dogum ısıde 1 gunluk ıs sancı acı derken kucagına alınca unutulur dıyor herkes zaten o heyecanla aklına bıle gelmez ınsallah :)

İnşallah 1 gün sürerse tabi, ilk doğumlar uzun sürüyor diyorlar biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Alışveriş kısmı cok eğlenceli. Öğrenirsin inşallah cinsiyeyini

İnşallah 1 gün sürerse tabi, ilk doğumlar uzun sürüyor diyorlar biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Alışveriş kısmı cok eğlenceli. Öğrenirsin inşallah cinsiyeyini

yok hepsını alamam tabıkı ama 1 2 parca oyle hevesım kalmasın dıye alırım :) guzel olur son 2 3 ayda alırım gerıısı :) ınsallah bır seferde kurtulursun canım yaa bebısın cok ırı degılse ınsallah sana cok zahmet cektırmez :)

Yok canım haftasıyla uyumlu gidiyor şimdi son ayda bakalım nasıl olucak :) Evet bir iki tane al cok alma zaten, hemen büyüyorlar hediye falan da geliyor ya boşa para verme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…