- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #2.161
Ayyy az kaldi kizina kavusmana cnm sanada gunaydinlar.....34+3 den herkese merhabaaGünaydınlar
Ne güzel az kaldı kavuşmana darısı basımıza bende çok sabırsızlanıyorum zaman geçmek bilmiyor34+3 den herkese merhabaaGünaydınlar
Ayyy az kaldi kizina kavusmana cnm sanada gunaydinlar.....
Ne güzel az kaldı kavuşmana darısı basımıza bende çok sabırsızlanıyorum zaman geçmek bilmiyor
34+3 den herkese merhabaaGünaydınlar
Kizlar dun ben cinsiyet icin ultrosona gittim doktor dedi bi cikinti var erkege benziyor dedi bu ay sonu bi daha gidecegim erkek belirtileride yasiyorum benim durumum da olan var mi
İnşallah göstersin canım, stres korku yokta heyecan var. Eşyalarımızı dolaba yerleştirdik mi her şey tamamayy canım allah bızede gostersın o gunlerı :) stres var mı dogum korkusu falan :) guzel kzıının esyaları falan tamam mı ınsallah :)
Doğum şeklin şu an için normal doğum değil mi canım ?İnşallah göstersin canım, stres korku yokta heyecan var. Eşyalarımızı dolaba yerleştirdik mi her şey tamam
İnşallah göstersin canım, stres korku yokta heyecan var. Eşyalarımızı dolaba yerleştirdik mi her şey tamam
Evet canımi bir aksilik yok şuan için, bebeğim de doğum pozisyonda. İnşallah sorun olmaz da normal olurDoğum şeklin şu an için normal doğum değil mi canım ?
İnşallah 1 gün sürerse tabi, ilk doğumlar uzun sürüyor diyorlar biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bak en guzel kısmına gelmıssın :) dolaba yerlestırır sureklı bakarsın bebısın gelene kadar :) bende onumuzdekı hafta cınsıyet ıcın gıdecegım artık ılk esyasını da ogun alırım :) Daha bizim cok ısımız var ..
dogum ısıde 1 gunluk ıs sancı acı derken kucagına alınca unutulur dıyor herkes zaten o heyecanla aklına bıle gelmez ınsallah :)
İnşallah 1 gün sürerse tabi, ilk doğumlar uzun sürüyor diyorlar biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Alışveriş kısmı cok eğlenceli. Öğrenirsin inşallah cinsiyeyini
Yok canım haftasıyla uyumlu gidiyor şimdi son ayda bakalım nasıl olucak :) Evet bir iki tane al cok alma zaten, hemen büyüyorlar hediye falan da geliyor ya boşa para verme :)yok hepsını alamam tabıkı ama 1 2 parca oyle hevesım kalmasın dıye alırım :) guzel olur son 2 3 ayda alırım gerıısı :) ınsallah bır seferde kurtulursun canım yaa bebısın cok ırı degılse ınsallah sana cok zahmet cektırmez :)
Kizlar bisey soracagim ben suan 17 haftalik 5 gunluk um doktorumdan memnun degilim baska doktora gidebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?