Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Gebelikte şeker çıkabiliyor, dikkat edilmediği ya da bilinmediği taktirde, bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyor canım. Doktorun isteyecektir zamanı geldiğinde. İhmal etme yaptır.

bende hamılelıgın ılk basında ıstedıler sker falan normal cıkmıstı acaba ılerleyen hamılelık donemınde sekerde artıyor olabılır mı bırde ben hamıle degılken hıc sekerlı yemezdım ama ılk defa hamılelıgımde tatlı falan yedım cıkolata cok yedım

Yok bu 24-28 haftalar arasında yapılıyor. Bende sevmem normalde tatlıyı, hamilelikte tüketmeye başladım, bizim bebekler tatlı sevecek galiba

Kizlar bu ayrintili ultrasyon herkese yapiliyomu bide kacinci haftada yapiliyo
Evet canım doktor genelde istiyor cunku bebegin her şeyine (damarlarındaki kan akışından, suyuna, iç organlarına, dudagı yarık mı değil mi ona, parmak sayılarına vs.) detaylı bakıyorlar. Ben 20. haftamda yaptırmıştım. Zamanı gelince senin doktorun da mutlaka ister.

saol cnm bende bi hatirlatma yaparim doktoruma....

kızlar gıttım doktora herseyi iyi saglıklı bır oglusum olacakmıs :) yerınde duramayan doktoru bıle sasırtan bısey olacak :) cok guldurdu benı kafa ustu ters duruyo amuda kalkmıs dedı cok sasırttı doktoru :)

Aynen canım benimki de çok hareketliydi kerata döndü resmen doktor da çok iyiydi hemen söyledi cinsiyetini inşallah hayirlisiyla kucagimiza da aldigimiz günler gelir ya çok heyecelanlaniyor insan izlerken

Aynen canım benimki de çok hareketliydi kerata döndü resmen doktor da çok iyiydi hemen söyledi cinsiyetini inşallah hayirlisiyla kucagimiza da aldigimiz günler gelir ya çok heyecelanlaniyor insan izlerken

ayy insallah canım yaa cok guzeldı :) ınsallah saglıkla kucagımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…