Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Valla bende 72 kiloydum igne ilac derken 97 ile hamile kaldım simdi 110 gördüm şimdiden diyet araştırıyorum benim minikler 1bucuk ay zor durcaklar gibi zaten

Valla bende 72 kiloydum igne ilac derken 97 ile hamile kaldım simdi 110 gördüm şimdiden diyet araştırıyorum benim minikler 1bucuk ay zor durcaklar gibi zaten
İkiz mi diye o yüzden sordum zaten canım ikizlerde kilo alımı daha fazla olurmuş diye duymuştum ama sorun kilo olsun gider bi şekilde sağlıklı olsunlarda

canım hamılelıkte kendın dıyet yapma ya dıyetısyene gıt yada doktoruna danıs cunku bırde ıkız bebeklerın tehlıkelı olmasın kılo vermeye calısırken yag yerıne kas yakarsın falan dıkkat et

Yok canım suan yapmam zaten doktor 34.haftayi bekleseler yeterli dio emzirirken düşünüyorum inşallah diyetisyenimle görüşüp

İkiz mi diye o yüzden sordum zaten canım ikizlerde kilo alımı daha fazla olurmuş diye duymuştum ama sorun kilo olsun gider bi şekilde sağlıklı olsunlarda
Tabi öyle canim onlar sağlıklı olsun da biz toplariz kendimizi zaten cirkinlestim iyice bakim yok özen yok

Aynen bende öyle bazen 36-37 hafta gibi doğsun istiyorum sabırsızım ve hamilelikten bunaldım

bunalma erken baslamıs canım ama okudugum ve dınledıgım kadarıyla asıl dogduktan sonrası zor oluyormus :) ben daha sımdıden dıyorum kalsın yerınde sımdılık ıyı uykumu alıyorum hatta fazla bıle uyuyorum ıstedıgım zaman dısarı cıkıyorum gecıyorum oynuyorum :)

sende bosver tadını cıkar hamılelıgın tek basına sayıldıgın son zamanların :)

Antalya'nın sıcağından dolayı erkenden bunaldım eskisi gibi hareket de edemiyorum fitness gitmeyi çok özledim koşmayı bisiklete binmeyi kuaförde saç boyatmayı sigara ve kahveyi vs
Kendimi üniversiteye hazırlandığım yıl ki gibi hissediyorum öyle sinir öyle stres
Birde çalıştığım yerde her gün engelli çocuklarla muhattabım o çok etkiledi beni

onları bende ozledım gercekten ama dogduktan sonra sankı kendı basıma olamıcakmısım gıbı geldıgı ıcın ıcerde kalması ıyı benım ıcın. sıcaklar konusunda haklısın bugun yandım resmen bırde hafıf lekeler olusmaya basladı yuzumde gunese cıkmayı hıc ıstemıyorum artık

Sen beyaz tenli misin esmer mi? Leke esmerlerde daha az olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Sen beyaz tenli misin esmer mi? Leke esmerlerde daha az olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

sut gıbı bembeyazım gozumun altında hafıf leke olmaya basladı sag ve sol taraflarda yuzumun genelınde yok sımdılık ınsallahda olmaz.. cıldım bozuldu bıraz sıvılce falanda cıkıyor..

bırde oglan guzellestırır derler ben asırı cırkınım.. cevremdekıler guzel goruyor ama anlayamadım :)

Olsun o kadar annesi annelerin hepsi güzeldir :)

O bendede var hamilelikten önce sigara içmiş olmama bağlıyordum ama bilmiyorum belki ağırlıkları ile alakalı ciğere baskı yapıyorlarsa
Suan yukardalar ya galiba ondan canım onlarda zaten dag gibi yukseliyolar ben daralirken yerimizz dar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…