- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Patronunun sacini basini yolariz valaaaa bizi oraya getirtmesinnnnnÇalışma bakanlığı aradım haklarımı sordum hiçbir şey demedi tazminat haricihiç bilmiyorum
Ben daha hiç ultrasona girmedim canım, pazartesi gideceğim bakalım :)Amin canim saolll hepimIin insallahh kesemizi gorduk ayin 30 unda 8 mm di kese ama sesini henuz duymadik sali gunu kontrol var ins duyariz peki ya sen gordunmu keswyi seninki kac mm
H.g cnm kac haftaliksinMerhabalar kızlar bende aranızdayımm.
Hiç bilmiyorum tatlım. Çarşamba günü beta 114 çıktı ama ben daha doktora gitmedim.H.g cnm kac haftaliksin
Hemen gitseydin ya ne bekliyosn?Hiç bilmiyorum tatlım. Çarşamba günü beta 114 çıktı ama ben daha doktora gitmedim.
Belki gittiğimde direk keseyi görürüm diye bekledim . Bu çarşamba gidicem muayeneyeHemen gitseydin ya ne bekliyosn?
MasaAllah valla sabirliymissinn:) hadi hayirlisi bakalim Rabim tamamina erdirsin..cnmBelki gittiğimde direk keseyi görürüm diye bekledim . Bu çarşamba gidicem muayeneye
Canim 2 kere kan verdim kollarım mosmor oldu . Sürekli kan verip kendimi harap etmek istemiyorum . Rabbim nasip edecekse kalan herşey bahaneMasaAllah valla sabirliymissinn:) hadi hayirlisi bakalim Rabim tamamina erdirsin..cnm
Orasi oylee cnm haklisin sag salim kucaginada alirsin insaAllah cnmCanim 2 kere kan verdim kollarım mosmor oldu . Sürekli kan verip kendimi harap etmek istemiyorum . Rabbim nasip edecekse kalan herşey bahane
Amin canım benim . Ya sende hamileliğin ilk başlarında hiç karın kaşık ağrısı falan varmiydiOrasi oylee cnm haklisin sag salim kucaginada alirsin insaAllah cnm
Hg canım aynı durumdayız henüz ultrasona girmedim biraz zaman geçsin öyle gidicem hem kese hem kalp atışı için inşallah hayirli haberler alirizCanim 2 kere kan verdim kollarım mosmor oldu . Sürekli kan verip kendimi harap etmek istemiyorum . Rabbim nasip edecekse kalan herşey bahane
Ayyyy ne kadar da benim gibi bir kız :) sevindim aynı düşünceye sahip birini görünce. Herkes kızıyor bana gitsene baktirsana diye . Bide ilk çocuğum olucakHg canım aynı durumdayız henüz ultrasona girmedim biraz zaman geçsin öyle gidicem hem kese hem kalp atışı için inşallah hayirli haberler aliriz
Suan 5 haftaligiz cnm aynen bazen kesik kesik agrilar oluyo ama korkma normal biseyAmin canım benim . Ya sende hamileliğin ilk başlarında hiç karın kaşık ağrısı falan varmiydi
Maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende çok kramp giriyor tek sıkıntım o . Bide bugün mide bulantilarim başladı.Suan 5 haftaligiz cnm aynen bazen kesik kesik agrilar oluyo ama korkma normal bisey
RabbRabbim kucağına almayı nasip etsin kuzu . Eminim zordurŞimdi gitmek istesem vajinal ultrason yapıyorlar ozamnda korkuyorum o yüzden beklemyi tercih ettim benim bide iki düşük varya. Bu sefer temkinliyim
amin cumlemizinkini insaAllah Benim halsizlik disinda hicbir belirtim yok vallaMaşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende çok kramp giriyor tek sıkıntım o . Bide bugün mide bulantilarim başladı.
Allah allah benim neden erkenden başladı acaba bu sıkıntılaramin cumlemizinkini insaAllah Benim halsizlik disinda hicbir belirtim yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?