Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Amin canim saolll hepimIin insallahh kesemizi gorduk ayin 30 unda 8 mm di kese ama sesini henuz duymadik sali gunu kontrol var ins duyariz peki ya sen gordunmu keswyi seninki kac mm
Ben daha hiç ultrasona girmedim canım, pazartesi gideceğim bakalım :)

Canim 2 kere kan verdim kollarım mosmor oldu . Sürekli kan verip kendimi harap etmek istemiyorum . Rabbim nasip edecekse kalan herşey bahane
Hg canım aynı durumdayız henüz ultrasona girmedim biraz zaman geçsin öyle gidicem hem kese hem kalp atışı için inşallah hayirli haberler aliriz

Hg canım aynı durumdayız henüz ultrasona girmedim biraz zaman geçsin öyle gidicem hem kese hem kalp atışı için inşallah hayirli haberler aliriz
Ayyyy ne kadar da benim gibi bir kız :) sevindim aynı düşünceye sahip birini görünce. Herkes kızıyor bana gitsene baktirsana diye . Bide ilk çocuğum olucak

Şimdi gitmek istesem vajinal ultrason yapıyorlar ozamnda korkuyorum o yüzden beklemyi tercih ettim benim bide iki düşük varya. Bu sefer temkinliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…