Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ayyyy bide kizlar istah durumlariniz nasil caninizz bisi istiyormu ben pskolojik heralde zaten yemek yemeye bayilirim ki kiloyu takan biri degilimdir zayif oldugumda solenemez yaaa neyseeeee bu ara dunyalari yiyorummmm bide sigara iciyordum birakmaya calisiyorumki gunde 5 tane hala iciyorum agzim 5 dk bos durmuyorrr sizde durumlar nasil

Benim istahim cok kotu hoc bisey yemiyorum

Kizlar yaaaa erken gazirliklara baslayan varmi ne bilim bir body olsun alaniniz varmi ? Iyi degil derler genelde ama resmen olesine heyecanliyimki gozum vitrinlerde zor durduruyorum kendimi gulmeyin bana wala hehehehhehe
Ya al bendende o kadar canım hep bebek mağazalarini geziyoruz arabası beşiği falan bakıyoruz ama daha bir şey almadım alasım çok :)

Ya al bendende o kadar canım hep bebek mağazalarini geziyoruz arabası beşiği falan bakıyoruz ama daha bir şey almadım alasım çok :)
E bebekte indirimler oluyor baya arabalarda ozellikle takipte olun bence hehehehhe gerci ben int alisveristen nefret ederim illaki ellicem gorucem alirken

Tunus isi bilirmisin genelde sisle degilde tigla oruyorum ole buyuk seylerde sis bunaltiyor beni heheheheh ama fikrine kulak asaip yapacagim kismetse bundanda birkac kisi daha dediydi bunu
Ben cok anlamiyorum ama ellimde yatkinndit biri gosterse yapabilirim ama bu cok kulanislii inan ozelikle ilk doganda kundaklayip icine koyuuoruz daha rahat kaldiriyoruz bebegi belli fallan bertmesin diye

[Q UOTE="Ygmrcbkcu, post: 49973623, member: 783323"]Klasik seyler yapari genelde ki ole cok incikli cincikli seyler bilmem ana kuzusu ipinden ozellikle kis bebekleri icin cok guzel oluyor bitame var ben buraya bi turlu resim ekleyemiyorummm yaaaa nasil yapiosun[/QUOTE]
Dosya yukle yaziyo ya ordan yukluyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…