- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Aaa sendeni ben de orgu cok severimAynennnn bendeee ama ben orgu ormesini cok severim basladim vala bir tane battaniye yapacagim diye allah hayirli nnasib etsin
Subat 10 cnmSen ne zaman gidicektin doktora zeliha
Yegenlerime neler neler yaptimmm kayinvalidemler hep hadi artik kendine yap diolarrr erken daha diodum ama kendimi yuncude buldum orgu bana terapi gibi resmen dunyayi unutuyorum orerkenAaa sendeni ben de orgu cok severim
Benim istahim cok kotu hoc bisey yemiyorumAyyyy bide kizlar istah durumlariniz nasil caninizz bisi istiyormu ben pskolojik heralde zaten yemek yemeye bayilirim ki kiloyu takan biri degilimdir zayif oldugumda solenemez yaaa neyseeeee bu ara dunyalari yiyorummmm bide sigara iciyordum birakmaya calisiyorumki gunde 5 tane hala iciyorum agzim 5 dk bos durmuyorrr sizde durumlar nasil
Ay bende oyle isteBende oyleyim valla cnm hamile degilken daha cok uyuyodum simdi hic uykum yokk erkenden uyaniyorum...
Ayyy ne guzel sansliymiss bebisim annesi simdi ona neler yaparYegenlerime neler neler yaptimmm kayinvalidemler hep hadi artik kendine yap diolarrr erken daha diodum ama kendimi yuncude buldum orgu bana terapi gibi resmen dunyayi unutuyorum orerken
Zeliha kim yaaaa k bakma zuleyhaaaSubat 10 cnm
Aslinda ozlem:) ismim bakma sen orayaZeliha kim yaaaa k bakma zuleyhaaa
He vallla:)Ay bende oyle iste
Ya al bendende o kadar canım hep bebek mağazalarini geziyoruz arabası beşiği falan bakıyoruz ama daha bir şey almadım alasım çok :)Kizlar yaaaa erken gazirliklara baslayan varmi ne bilim bir body olsun alaniniz varmi ? Iyi degil derler genelde ama resmen olesine heyecanliyimki gozum vitrinlerde zor durduruyorum kendimi gulmeyin bana wala hehehehhehe
E bebekte indirimler oluyor baya arabalarda ozellikle takipte olun bence hehehehhe gerci ben int alisveristen nefret ederim illaki ellicem gorucem alirkenYa al bendende o kadar canım hep bebek mağazalarini geziyoruz arabası beşiği falan bakıyoruz ama daha bir şey almadım alasım çok :)
Tunus isi bilirmisin genelde sisle degilde tigla oruyorum ole buyuk seylerde sis bunaltiyor beni heheheheh ama fikrine kulak asaip yapacagim kismetse bundanda birkac kisi daha dediydi bunuEki Görüntüle 1948036 bundan da yap cok kulanisli
Cinsiyeti belli olsun saldırcam heralde her şeye almak için :) ilk cocugun mu seninde?E bebekte indirimler oluyor baya arabalarda ozellikle takipte olun bence hehehehhe gerci ben int alisveristen nefret ederim illaki ellicem gorucem alirken
Klasik seyler yapari genelde ki ole cok incikli cincikli seyler bilmem ana kuzusu ipinden ozellikle kis bebekleri icin cok guzel oluyor bitame var ben buraya bi turlu resim ekleyemiyorummm yaaaa nasil yapiosunBlntkbra guzel modelrin olursa bizimle paylasana bende merakliyimda
Ben cok anlamiyorum ama ellimde yatkinndit biri gosterse yapabilirim ama bu cok kulanislii inan ozelikle ilk doganda kundaklayip icine koyuuoruz daha rahat kaldiriyoruz bebegi belli fallan bertmesin diyeTunus isi bilirmisin genelde sisle degilde tigla oruyorum ole buyuk seylerde sis bunaltiyor beni heheheheh ama fikrine kulak asaip yapacagim kismetse bundanda birkac kisi daha dediydi bunu
Evetttt ilk allah nasib kismet ederse insallah canimCinsiyeti belli olsun saldırcam heralde her şeye almak için :) ilk cocugun mu seninde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?