Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ben cok anlamiyorum ama ellimde yatkinndit biri gosterse yapabilirim ama bu cok kulanislii inan ozelikle ilk doganda kundaklayip icine koyuuoruz daha rahat kaldiriyoruz bebegi belli fallan bertmesin diye
Canim o zaman youtubeden izleyerek bence her istedigini kolaylikla yapabilirsin en son ben converse ormustum eltimw cok cici oldularrrrr

A
Dosya yukle yaziyo ya ordan yukluyorum cnm[/QUOTE]
Lalalallala bende ole yapiom olmuooo kabul etmiooo

Insallah saglicakla kucagimiza aliriz :) bebislerimiz ayni gun dogacak belkide. Kese ve kalp atisi duydun mu doktor kontrolubde?
Amin canim saolll hepimIin insallahh kesemizi gorduk ayin 30 unda 8 mm di kese ama sesini henuz duymadik sali gunu kontrol var ins duyariz peki ya sen gordunmu keswyi seninki kac mm

Öyle kolay çıkarmazlar ki canım bir sürü hakkın var senin Alman gereken SGK ya şikayet et aynı şeyi bana da yapmışlardı şimdi paşa paşa doktor iznini de veriyorlar ve çıkartamıyorlar
Çalışma bakanlığı aradım haklarımı sordum hiçbir şey demedi tazminat harici hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…