- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Canim o zaman youtubeden izleyerek bence her istedigini kolaylikla yapabilirsin en son ben converse ormustum eltimw cok cici oldularrrrrBen cok anlamiyorum ama ellimde yatkinndit biri gosterse yapabilirim ama bu cok kulanislii inan ozelikle ilk doganda kundaklayip icine koyuuoruz daha rahat kaldiriyoruz bebegi belli fallan bertmesin diye
Dosya yukle yaziyo ya ordan yukluyorum cnm[/QUOTE][Q UOTE="Ygmrcbkcu, post: 49973623, member: 783323"]Klasik seyler yapari genelde ki ole cok incikli cincikli seyler bilmem ana kuzusu ipinden ozellikle kis bebekleri icin cok guzel oluyor bitame var ben buraya bi turlu resim ekleyemiyorummm yaaaa nasil yapiosun
Ahh masallah yani bak suan kendime bi yellek isliyom onuda atimm sana yutbtan bakip cikarmistim ornegiCanim o zaman youtubeden izleyerek bence her istedigini kolaylikla yapabilirsin en son ben converse ormustum eltimw cok cici oldularrrrr
Lalalallala bende ole yapiom olmuooo kabul etmiooo[/QUOTE]A
Dosya yukle yaziyo ya ordan yukluyorum cnm
Insallah saglicakla kucagimiza aliriz :) bebislerimiz ayni gun dogacak belkide. Kese ve kalp atisi duydun mu doktor kontrolubde?Evetttt ilk allah nasib kismet ederse insallah canim
Amin cnm insaAllahInsallah saglicakla kucagimiza aliriz :) bebislerimiz ayni gun dogacak belkide. Kese ve kalp atisi duydun mu doktor kontrolubde?
Amin canim saolll hepimIin insallahh kesemizi gorduk ayin 30 unda 8 mm di kese ama sesini henuz duymadik sali gunu kontrol var ins duyariz peki ya sen gordunmu keswyi seninki kac mmInsallah saglicakla kucagimiza aliriz :) bebislerimiz ayni gun dogacak belkide. Kese ve kalp atisi duydun mu doktor kontrolubde?
Canim ugulamadan benimde olmuyo tarayicidan cromeden hesabini ac ordan at bize yada foto cekerken kamera ayarlarindan resim boyutunu kucultBen ekleyemiorum yuzde 100 oluo sonra hata verior anlamadimki dosya boyutunuda dusuruyorum
Is yerinde pcden giremiorum canim mecbur teldeyim belki ondan olmuyordur neysem artik ilk musait oldugumda atarim emiCanim ugulamadan benimde olmuyo tarayicidan cromeden hesabini ac ordan at bize yada foto cekerken kamera ayarlarindan resim boyutunu kucult
Tmm cnm sorun degil ama bende telden atiyorumm :) daha sonra bi ara atarsin artikIs yerinde pcden giremiorum canim mecbur teldeyim belki ondan olmuyordur neysem artik ilk musait oldugumda atarim emi
Sen ation ben atamiom sevmio beni bu kk hahahahahahahTmm cnm sorun degil ama bende telden atiyorumm :) daha sonra bi ara atarsin artik
Seni sevmeyen olsunn :)))Sen ation ben atamiom sevmio beni bu kk hahahahahahah
AlllaahhhhhhhSeni sevmeyen olsunn :)))
Çalışma bakanlığı aradım haklarımı sordum hiçbir şey demedi tazminat hariciÖyle kolay çıkarmazlar ki canım bir sürü hakkın var senin Alman gereken SGK ya şikayet et aynı şeyi bana da yapmışlardı şimdi paşa paşa doktor iznini de veriyorlar ve çıkartamıyorlar
İyi araştır canım imternette bile yazıyor ordan bi araştır istersenÇalışma bakanlığı aradım haklarımı sordum hiçbir şey demedi tazminat haricihiç bilmiyorum
Cikartamazlarrrrrrrrr tum haklarini savun bimar a gir ordan yazÇalışma bakanlığı aradım haklarımı sordum hiçbir şey demedi tazminat haricihiç bilmiyorum
En olmadi kk olarak baskin yaparisssss kadinlarin serrinden allah korusun yani istedigimizde dunyayi bile ele gecirebilir dimiiiii uzme caniniiiiÇalışma bakanlığı aradım haklarımı sordum hiçbir şey demedi tazminat haricihiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?