- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Merhaba, sende benim gibisin sanırım. Uykularım git gide hafifleşiyo. Yatakta dönerken uyanıyorum, hiç soluksuz uyuyamıyorumKızlar günaydın,hayırlı cumalar :)
Ya hani hamilelikte hep uyunurdu hep uyku gelirdi? Ben erkende uyanıyorum ya uykum yok hiç
Günaydınnn doktorlar genelde bulantı için hapı 3. aydan sonra veriyorlar ama yine de bi doktorunla görüş. Belki verir.Kizlarrr gunaydinnn mide bulantiniz ne durumda fenalardayim bennn yaaaa doktora gidip bunun icin ilac flan bisi alan varmiiii canim hic bisi yemek istemior yesemde cikior napcammm ben yaaa
Iyide bulanti 3. Aya kadar oluyor deniyor zatennnnnnGünaydınnn doktorlar genelde bulantı için hapı 3. aydan sonra veriyorlar ama yine de bi doktorunla görüş. Belki verir.
Canım belki miligramı az bir ilaç verir. O hiç belli olmuyor, hamileliği boyunca mide bulantısı çeken de var, hiç çekmeyendeIyide bulanti 3. Aya kadar oluyor deniyor zatennnnnnyarin doktor kontrolum var insallahhh bisi verir
Yok be cnaim banamisin demior yiyorum napcaz sabretcez artikCanım belki miligramı az bir ilaç verir. O hiç belli olmuyor, hamileliği boyunca mide bulantısı çeken de var, hiç çekmeyendeBünye meselesi. Sen yanında sürekli tuzlu çubuklu kraker taşı bence. Miden bulandıkca ye, bana çok iyi gelmişti.
Daha çok yeni ya vücut alışmaya çalışıyor hamileliğe... Aynen sabırlı olman gerekiyor, sonrasında geçer inşallahYok be cnaim banamisin demior yiyorum napcaz sabretcez artik
7+3 dü sanırım gördüm atışı ses olarak duymayı 10. haftadan sonraya bıraktı dooper cihazı 10. haftadan önce bebeği huzursuz ediyormuşKizlar kalp atsini kacinci haftlarda duydunuz....
Doktora gittinmi sen canimKizlar kalp atsini kacinci haftlarda duydunuz....
Himm ben cok heycanliyim ya gormesem diyeee7+3 dü sanırım gördüm atışı ses olarak duymayı 10. haftadan sonraya bıraktı dooper cihazı 10. haftadan önce bebeği huzursuz ediyormuş
Yok cnm cuma gidecem daha bugun 5+5 olduk cuma kalp atisi duyarmiyimDoktora gittinmi sen canim
Bilmemki bende 5+3 um yrn doktora gitcemYok cnm cuma gidecem daha bugun 5+5 olduk cuma kalp atisi duyarmiyim
Himmm hadi bakalim insaAllah guzel haberlerle gelirsin...Bilmemki bende 5+3 um yrn doktora gitcem
Amin canim insallahhhjHimmm hadi bakalim insaAllah guzel haberlerle gelirsin...
Meraba cnmHerkese merhabalarrrr :)
Merhaba aa caniimm ^)))) 2. Evladıma hamileyim :) tahminen 2 3 haftalik :)Kimsecikler yok galiba?
MasaAllah cnm Allah evlatlarini sana bagislasin dr gitinmi ogrendikten sonraMerhaba aa caniimm ^)))) 2. Evladıma hamileyim :) tahminen 2 3 haftalik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?