- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Nasilsiniz kizlarrrMeraba cnm
Evet canm kan testi yaptırdım bthcg 176MasaAllah cnm Allah evlatlarini sana bagislasin dr gitinmi ogrendikten sonra
Valla cnm hic bir bilgim yok benimkızlar bende 5+2yım bugun dayanamadım kan verdım bugun bırazdan sonucu alacagıma am hcg kac olmalı sızce bu arada cok nadır arada pembemsı kahverengımsı cok az akıntı oluyor acaba bı sorun mu var yoksa normal mı hala yerlesıyor olabılır mı kı
Yerleşme işlemi zAten bitti canım. Bence hemen doktora git akıntı geliyorsa çok önemli ihmal etmekızlar bende 5+2yım bugun dayanamadım kan verdım bugun bırazdan sonucu alacagıma am hcg kac olmalı sızce bu arada cok nadır arada pembemsı kahverengımsı cok az akıntı oluyor acaba bı sorun mu var yoksa normal mı hala yerlesıyor olabılır mı kı
Haydi hayirli olsun cnm Rabim saglikla kucagimiza almayi nasip etsinEvet canm kan testi yaptırdım bthcg 176
Sagolasin canmmHaydi hayirli olsun cnm Rabim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
7+5 te canım randevun ne zaman? kaç haftalık olacak o zaman?Kizlar kalp atsini kacinci haftlarda duydunuz....
Cuma gunu cnm 6+2 olcaz cnm duymicakmiyim yani off7+5 te canım randevun ne zaman? kaç haftalık olacak o zaman?
Belli olmaz canım. Keşke biraz daha geç bi tarihe verseydi randevuyu.Cuma gunu cnm 6+2 olcaz cnm duymicakmiyim yani off
Hayirlisi cnm Varsada yoksada Takdir ilahi..:)Belli olmaz canım. Keşke biraz daha geç bi tarihe verseydi randevuyu.
Aynen canım. Bebeği görmüş müydün yoksa sadece keseyi mi gördün?Hayirlisi cnm Varsada yoksada Takdir ilahi..:)
Gitigimde 4+4 sadece keseyi gormustum bebegi gormemistim dahaAynen canım. Bebeği görmüş müydün yoksa sadece keseyi mi gördün?
O zaman canını sıkma bu seferde bebeği görürsün :)Gitigimde 4+4 sadece keseyi gormustum bebegi gormemistim daha
InsaAllah cnm insaAllah herkezden dua bkliyorumO zaman canını sıkma bu seferde bebeği görürsün :)
Ben 6. haftada gittiğimde göremedim istersen vajinal bakalım istersen bekle dedi doktorum beklemeyi tercih ettim vajinalden korkuyorum zararı olursa diye bazı kişilerde 8. hafta görüldüğü bile oluyormuş bünyeye göre değişiyormuşHimm ben cok heycanliyim ya gormesem diyeee
Kuzum erken bence yani kalp atışını ve bebeği göremezsen endişelenme ben yaşadım aynı olayıCuma gunu cnm 6+2 olcaz cnm duymicakmiyim yani off
Ya bazen diyorum ki keske bu konularda bazi bilgileri bilmesek yok bos yok dis yok kalp atmasa falan sonra bekleyis zor oluyooo bilmedigin zaman bukadar seyi zaman akip geciyo hemen :)Ben 6. haftada gittiğimde göremedim istersen vajinal bakalım istersen bekle dedi doktorum beklemeyi tercih ettim vajinalden korkuyorum zararı olursa diye bazı kişilerde 8. hafta görüldüğü bile oluyormuş bünyeye göre değişiyormuş
InsaAllah gorurum cnm ya yoksa cok merek ederim..Kuzum erken bence yani kalp atışını ve bebeği göremezsen endişelenme ben yaşadım aynı olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?