- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ben önce kafaya taktım bebek niye görülmüyor diye sonra dedim şimdi düşününce olmayan bebek oraya mı gelecek akışına bırak dedim :)Ya bazen diyorum ki keske bu konularda bazi bilgileri bilmesek yok bos yok dis yok kalp atmasa falan sonra bekleyis zor oluyooo bilmedigin zaman bukadar seyi zaman akip geciyo hemen :)
İnşallah canımInsaAllah gorurum cnm ya yoksa cok merek ederim..
Vala bilmiyomki bikereden 7 demi gitsem kiz:)Ben önce kafaya taktım bebek niye görülmüyor diye sonra dedim şimdi düşününce olmayan bebek oraya mı gelecek akışına bırak dedim :)
Hayirli olsun tekrar cnmkızlaarr aldım sonucumu 2700 olmus 400 den 4 5 gun oldu sanırım artıs ıyı ıcım rahatladı demekkı saglıklı :) yanı ınsallah oyledır 15 ıne randevu aldım bakalım belkı kalp atısını da duyarız eger lekelenme devam ederse daha erken gıdebılırım
Sabredebilirsen 7+2 de fln git benceVala bilmiyomki bikereden 7 demi gitsem kiz:)
InsaAllah sabredersem oyle yapimSabredebilirsen 7+2 de fln git bence
Ben bugün gittim bidahaki randevu 4 hafta sonra şimdide ona taktım çok uzun zaman değil mi diyeInsaAllah sabredersem oyle yapim
Hayirli olsun tekrar cnm
Hayirli olsun tekrar cnm
Amin cnm aminn en buyuk dilegimsagol canım ıcım rahatladı ınsallah hepımız dogdugunu goruruz yıne konusuruz burdan neler yaptıklarını
Canım boş gebelik belirtisi var mı bilmiyorum ama sen daha önce bi kayıp yaşadığın için şimdi bu kadar stresli ve herşeyin en kötüsünü düşünen bi haldesin herşeyin güzel olacağına inan daha kötü ne kötü günler atlattık o kırmızıların geldiği zaman testte negatif gördüğümüz zaman vs çok şükür gönlümüze göre oldu bundan sonrası daha güzel olacak 2 haftacık sabır sadeceKizlar bos gebelikten cok korkuyorum her hangi bi belirtisi varmi onun ya
Selam kizlar bende bugun kan verdim sonucum cikmadi. Yarin cikacak ins
Sizler nasilsijiz
Bir de son adetinizin basladigi gundwn mi heaapliyorsunuz haftalari ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?