Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ya bazen diyorum ki keske bu konularda bazi bilgileri bilmesek yok bos yok dis yok kalp atmasa falan sonra bekleyis zor oluyooo bilmedigin zaman bukadar seyi zaman akip geciyo hemen :)
Ben önce kafaya taktım bebek niye görülmüyor diye sonra dedim şimdi düşününce olmayan bebek oraya mı gelecek akışına bırak dedim :)

kızlaarr aldım sonucumu 2700 olmus 400 den 4 5 gun oldu sanırım artıs ıyı ıcım rahatladı demekkı saglıklı :) yanı ınsallah oyledır 15 ıne randevu aldım bakalım belkı kalp atısını da duyarız eger lekelenme devam ederse daha erken gıdebılırım

Hayirli olsun tekrar cnm

Canım çok merak etsen de etmesen de her şey zamanında oluyor, biliyorsun. Allah hayırlısını versin. Boşuna endişe etme tamam mı Bu arada bende cuma gideceğim doktora Randevu günleri gelmek bilmiyor gerçekten

Kizlar bos gebelikten cok korkuyorum her hangi bi belirtisi varmi onun ya
Canım boş gebelik belirtisi var mı bilmiyorum ama sen daha önce bi kayıp yaşadığın için şimdi bu kadar stresli ve herşeyin en kötüsünü düşünen bi haldesin herşeyin güzel olacağına inan daha kötü ne kötü günler atlattık o kırmızıların geldiği zaman testte negatif gördüğümüz zaman vs çok şükür gönlümüze göre oldu bundan sonrası daha güzel olacak 2 haftacık sabır sadece

Selam kizlar bende bugun kan verdim sonucum cikmadi. Yarin cikacak ins
Sizler nasilsijiz
Bir de son adetinizin basladigi gundwn mi heaapliyorsunuz haftalari ?

@gunesmk canım sen duydun mu kalp atısşarını kacıncı haftada duydun acaba cunku bende 15 ıne gun aldım sanırım 6+4 olacagım o zaman sence duyabılır mıyım yoksa bıraz daha gec alacagım

Selam kizlar bende bugun kan verdim sonucum cikmadi. Yarin cikacak ins
Sizler nasilsijiz
Bir de son adetinizin basladigi gundwn mi heaapliyorsunuz haftalari ?

evet canım son adet baslangıc tarıhınden ıtıbaren hesaplanıyor hafta ama hcg dollenmenın gec veya erken olması durumuna gore degısebılıyor sanırım doktor tam tarıhı soyluyor muayenede

Merhabalar, benim doktor kontolüm bi daki hafta pazartesi. Ozaman 5 hafta 5 gün oluyorum. Bende merak ediyorum kalp atışı gözükür mü diye. Oğlumda 6 haftalık 3 gün lüktü kalp atışını gördüğümde.

Bir öneride bulunmak istiyorum. Liste yapsak nasıl olur? Kulanıçı ismi tahmini doğum tarihi filan felan sonra sonra çinsiyet de eklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…