- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Yazdım canimIyi bi değer 2 hafta sonra ultrasona girersin dedi
Zuleyhaaaa sen naptinnnnnnDoktora sordunmu cnm
Ayyyy hadi hayirli ugurlu olsun masallahhhKizlar ben geldim kesemiz gozuktu cok sukur 5mm mis simdilik bi sıkinti yok 10 gun sonra tekrar gel dedi....
canım muayene olmadın mı hala?Doktora sordunmu cnm
Amin cnm Allah razi olsun cnm betahcg degerlerini cok takmayin ona gore 5 haftalik faln gozukuyo ama dr cok kucuk daha dedi 20 gunluk falanmsAyyyy hadi hayirli ugurlu olsun masallahhh
Saolun canlarim iyiki varsin desteginizi hisetmek cok guzel
Akillar karmakarisik son adet tarihine gore hesaplamali kiii 20 gunluk kese gorunmeskiiiii canim yaaaAmin cnm Allah razi olsun cnm betahcg degerlerini cok takmayin ona gore 5 haftalik faln gozukuyo ama dr cok kucuk daha dedi 20 gunluk falanms
10. 20. 30. haftalarında da hep beraber oluruz inşallah :) Çok mutlu oldum senin adına gerçektenSaolun canlarim iyiki varsin desteginizi hisetmek cok guzel
Valla nebilm cnm ya dr oyle soyledi bende anlamdm gitiAkillar karmakarisik son adet tarihine gore hesaplamali kiii 20 gunluk kese gorunmeskiiiii canim yaaa
Allah razi olsun cnm benin insaAllah oyle olurr beraberde buyuturuz insaAllah10. 20. 30. haftalarında da hep beraber oluruz inşallah :) Çok mutlu oldum senin adına gerçekten
Ay dogru soyluyon valla kizAmannñnnkesemiz varyaaa hamisiz yaaa ole yada boleeee teyyy teyyy
Ayni gun doguruyoruz seninle hem hahahahahhaAy dogru soyluyon valla kizcok mutluyum bugun
Ayyyy
Ayyyy ne guzell anne olmk
Kizlar ben cok yoruldum uyuyacam sonra yine glrim gorusmk uzere bebislere iyi b
Ayyyy ne guzell anne olmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?