Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kizlar benm kanamam azaldi ya annem test yapak diyor normalde cuma gunu adet gunumdu pazar gunu hafif damlalarla kahverengi seklde akinti geldi gece12den sonrada kana dönüstù nornal oldugumdan az sekilde olyordu bugunde iyce azaldi pet normal bi peti doldurmuyor oglenden beri cok az ve cok tuvalate gidyorum hic bukadar gitmiyodum ben ya bazilarinda hamile olsa bile bole kanama olyormis duyan bole oLAn varmi sizce test yapsammi

Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem

48 saat sonra tekrar yaptır saati bile önemli oluyor en az ikiye katlaması önemli yüksekliği değil ben ilk öğrendiğimde 87 gibi bişeydi akşam 8 de kan vermiştim iki gün sonra yine akşam 8 de verdim
Bi iki gün beklim iyice yükselsin bari, bu arada sizin de vücut sıcaklığınız yüksek mi elim ayağım yanıyor

7 haftada gorursun insaAllah cnm ben ilk gebeligimde 7 dr gormustum

Yap bi test canim ne kaybedersinn ki belki de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…