- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Denedim ıı ııh,beceremedimBen 2 haftalik yapanlari bile gordum sureyle ilgisi yok araya nokta virgul vs dene
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details buna tikla alt kisimda bebegin dogum tarihi var 06-10-2017 bunuda kopyala yapistir kendiminkini kopyaladimndirek aradaki isaretlwri bozmadan degistir tarihleri bakalim nolcak cnmDenedim ıı ııh,beceremedim
Evet canımİlk defa mı bakıldı
48 saat sonra tekrar yaptır saati bile önemli oluyor en az ikiye katlaması önemli yüksekliği değil ben ilk öğrendiğimde 87 gibi bişeydi akşam 8 de kan vermiştim iki gün sonra yine akşam 8 de verdimEvet canım
Gözünaydın canım bende bugün kese içinde bebeğimi ve kalp atışlarını gördümKizlar ben geldim kesemiz gozuktu cok sukur 5mm mis simdilik bi sıkinti yok 10 gun sonra tekrar gel dedi....
MasaAllah cnm hamd olsun bugunlere cok sevindim...Gözünaydın canım bende bugün kese içinde bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm
Bi iki gün beklim iyice yükselsin bari, bu arada sizin de vücut sıcaklığınız yüksek mi elim ayağım yanıyor48 saat sonra tekrar yaptır saati bile önemli oluyor en az ikiye katlaması önemli yüksekliği değil ben ilk öğrendiğimde 87 gibi bişeydi akşam 8 de kan vermiştim iki gün sonra yine akşam 8 de verdim
Benim cok usuyorumBi iki gün beklim iyice yükselsin bari, bu arada sizin de vücut sıcaklığınız yüksek mi elim ayağım yanıyor
7 haftada gorursun insaAllah cnm ben ilk gebeligimde 7 dr gormustumKızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Yap bi test canim ne kaybedersinn ki belki de olabilirKizlar benm kanamam azaldi ya annem test yapak diyor normalde cuma gunu adet gunumdu pazar gunu hafif damlalarla kahverengi seklde akinti geldi gece12den sonrada kana dönüstù nornal oldugumdan az sekilde olyordu bugunde iyce azaldi pet normal bi peti doldurmuyor oglenden beri cok az ve cok tuvalate gidyorum hic bukadar gitmiyodum ben ya bazilarinda hamile olsa bile bole kanama olyormis duyan bole oLAn varmi sizce test yapsammi
Cnm uygulamadan giriyosan belki olmuyodur tarayicindan dene bideDenedim ıı ııh,beceremedim
Yaptım yine olmadı, gerekli alanlardaki boşluklardan bahsediyor bana hatadahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details buna tikla alt kisimda bebegin dogum tarihi var 06-10-2017 bunuda kopyala yapistir kendiminkini kopyaladimndirek aradaki isaretlwri bozmadan degistir tarihleri bakalim nolcak cnm
Bilgisayardan deneyecegim aksam ozmana yaparim heralde ya cok beceriksiz buldum kendimi suan :)Cnm uygulamadan giriyosan belki olmuyodur tarayicindan dene bide
Hem nasıl oluyor bi üşüyorum bi yanıyorumBi iki gün beklim iyice yükselsin bari, bu arada sizin de vücut sıcaklığınız yüksek mi elim ayağım yanıyor
Anlamadim CanimHem nasıl oluyor bi üşüyorum bi yanıyorum
Oldu oldu cikti minosunun haftasi annesi....Ay kızlar oldu galiba kan grubumu seçmiyormuşum ondan kaynaklandı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?