- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ayyyy calisiorummm bende uyusamkeskeeee poffffKizlar ben cok yoruldum uyuyacam sonra yine glrim gorusmk uzere bebislere iyi bakin
Ayyyy ne guzell anne olmk
Kizlar ben cok yoruldum uyuyacam sonra yine glrim gorusmk uzere bebislere iyi bakin
Ayyyy ne guzell anne olmk
Oooo ben varyaaaa adetime 12 gun kaladan beri oruge ogure bi hal oldummmm bu ara bi durakladi sukurler olsunn yaaaAsk-I Zuleyha Blntkbra Hamilelik ilerledikçe çok daha güzel olacak hissettikleriniz. Güzel bir hamilelik gecirirsiniz inşallah Mide bulantılarınız var mı?
Saol cnmGörüşürüz canım iyi uykular
Bende aynen calısıyorum suan evde olsam da uyusam ne iyi gelir uykumda var zatenAyyyy calisiorummm bende uyusamkeskeeee poffff
İnşallah geçer olmaz tekrar canım :)Oooo ben varyaaaa adetime 12 gun kaladan beri oruge ogure bi hal oldummmm bu ara bi durakladi sukurler olsunn yaaa
İlk defa mı bakıldıHcg değerim 308 .48 çıktı nasıl iyi mi anlamadim
Adini andikya geri geldi hahahahhaha ayyy olsunnn bebisim saglikli olsunda ben cekerimİnşallah geçer olmaz tekrar canım :)
Düşünme düşünme psikolojikte olabilirAdini andikya geri geldi hahahahhaha ayyy olsunnn bebisim saglikli olsunda ben cekerim
Wala dogru didin sanirimm oleeeeDüşünme düşünme psikolojikte olabilir
Bilgileri giriyorsun eklemiyor mu?Bende bugün doktora gittim henüz erken olduğu için haftaya keseye bakacağız dedi. 1hafta nasıl geçeçek şimdi
Şuan 4+5 deyim bakalım hayırlı sağlıklı olsun inşallah :*
Hamilelik takvimimi ekleyemiyorum erken oldugu icin mi acaba kızlar biliyor musunuz?
Yani bilgi icin sadece bebegin dogacagi ayi yaziyorum, gerekli bilgileri doldurun gibi bir yazi cikiyor. Baska doldurmam gereken bir sey mi var acaba?Bilgileri giriyorsun eklemiyor mu?
Doğacağı tam tarihi girmen lazım gg/aa/yy gibi böyle giriyorsan cıkması lazım.Yani bilgi icin sadece bebegin dogacagi ayi yaziyorum, gerekli bilgileri doldurun gibi bir yazi cikiyor. Baska doldurmam gereken bir sey mi var acaba?
Evet tam olarak oyle giriyorum yani şoyle ki; 05-10-2017Doğacağı tam tarihi girmen lazım gg/aa/yy gibi böyle giriyorsan cıkması lazım.
Belki de belirli bir haftanın üzerindekilerde yazılabiliyordur bilemiyorum ki. 5. haftasında olanlarda yazıyor bir kaç gün sonra tekrar dene istersenEvet tam olarak oyle giriyorum yani şoyle ki; 05-10-2017
Bende aynısını dusundum bakalim ilerleyen gunlerde tekrar edeyim, tesekkyr ederim ilgin icin :*Belki de belirli bir haftanın üzerindekilerde yazılabiliyordur bilemiyorum ki. 5. haftasında olanlarda yazıyor bir kaç gün sonra tekrar dene istersen
Rica ederim canımmBende aynısını dusundum bakalim ilerleyen gunlerde tekrar edeyim, tesekkyr ederim ilgin icin :*
Ben 2 haftalik yapanlari bile gordum sureyle ilgisi yok araya nokta virgul vs deneBelki de belirli bir haftanın üzerindekilerde yazılabiliyordur bilemiyorum ki. 5. haftasında olanlarda yazıyor bir kaç gün sonra tekrar dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?