- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Iyi aksamlar Canım..endişe icinde bekliyorum.keseyi gecen hafta goremedi dr.insallah bu hafa görürüm.degerim 16211.3 cikti ama kese gözükmedi.meraklandim iyice.sat 21 aralik bu arada benim.sizler karindan mi gordunuz keseyi kızlarAnnissslerrr neyapiyonuz
Cnm benimde sat 29 aralik daha bugun karindan baktiginda keseyi gordu endiselenme cnm insaAllah bidahaki gidisnde gorursunIyi aksamlar Canım..endişe icinde bekliyorum.keseyi gecen hafta goremedi dr.insallah bu hafa görürüm.degerim 16211.3 cikti ama kese gözükmedi.meraklandim iyice.sat 21 aralik bu arada benim.sizler karindan mi gordunuz keseyi kızlar
İnşallah canım gunler gecmiyor.idrara sıkışık gidin diyorlar keseyi gormek için.ben alttan muayene de cok kasılıyorum.insallah karindan gidince görürüm insallah.bende kahverengi leke geliyordu ara ara.dr progestan verdi.sabak aksam onu iciyorum.bur de folbiol kullanıyorum gunde 1 tane.birde mineral var onu kullaniyorum gunde1 tane.siz ilac kullaniyormusunuz?lekem durdu yok artık.dr sorcam progestana devam edip etmicemiCnm benimde sat 29 aralik daha bugun karindan baktiginda keseyi gordu endiselenme cnm insaAllah bidahaki gidisnde gorursun
Benimde sat 29 aralik :)Cnm benimde sat 29 aralik daha bugun karindan baktiginda keseyi gordu endiselenme cnm insaAllah bidahaki gidisnde gorursun
Canimm benimmm,nasilsin,hayirli olsun,insallahKimsecikler yok galiba?
Canım benimde 18 ocakta 524.3 tü.26 ocakta 16211.3 tu.ona ragmen karnım dan kese gözükmedi bakalım buhafta insallah görürümBenimde sat 29 aralik :)
Keseye bakmadı doktorum ya kancdeğerim daha yukselmedi diye. Haftaya pazartesi gel dedi, kan degerlerim dun 220 ydi
Hayirlisi olsun kuzum gec olsun guc olmasin sknti yapamyinCanım benimde 18 ocakta 524.3 tü.26 ocakta 16211.3 tu.ona ragmen karnım dan kese gözükmedi bakalım buhafta insallah görürüm
Bugun doktorum ->1000 olunca keseyi görecegiz dedi ama demekki hemen gorunmeyebiliyor bekleyecegiz desene :)Canım benimde 18 ocakta 524.3 tü.26 ocakta 16211.3 tu.ona ragmen karnım dan kese gözükmedi bakalım buhafta insallah görürüm
Vucüt sıcaklığı sormuşsun ya onu diyorum bi an çok sıcak sonra üşüyorum çok farklı farklıAnlamadim
Anlamadim Canim
He evet canım ben sürekli sicagim ama wc falan giderken titreme alıyo bianVucüt sıcaklığı sormuşsun ya onu diyorum bi an çok sıcak sonra üşüyorum çok farklı farklı
Bastaolede sonra degisiyo ama ben hal usuyorum cokVucüt sıcaklığı sormuşsun ya onu diyorum bi an çok sıcak sonra üşüyorum çok farklı farklı
Allah razi olsun iyiyim tatlim sen nasilsin yiyenim nasil:))Canimm benimmm,nasilsin,hayirli olsun,insallah
InsaAllah yukselir canim ben gecen Carsanba yaptim 1413.83 du cnm senin niye dusuk 2 gunde bir yapiyomusun 2 katlamasi lazimBenimde sat 29 aralik :)
Keseye bakmadı doktorum ya kancdeğerim daha yukselmedi diye. Haftaya pazartesi gel dedi, kan degerlerim dun 220 ydi
Bende folibol coraspirin ve clexane iyne kullaniyorun kan pihtilasmasindan supheleniliyodaİnşallah canım gunler gecmiyor.idrara sıkışık gidin diyorlar keseyi gormek için.ben alttan muayene de cok kasılıyorum.insallah karindan gidince görürüm insallah.bende kahverengi leke geliyordu ara ara.dr progestan verdi.sabak aksam onu iciyorum.bur de folbiol kullanıyorum gunde 1 tane.birde mineral var onu kullaniyorum gunde1 tane.siz ilac kullaniyormusunuz?lekem durdu yok artık.dr sorcam progestana devam edip etmicemi
Cnm aslinda onemli olan 2 katlamasi o hastaneden hastaneye fark edebiliyo kisidn kisiye degisiyo yani tkma kafani boyle seylerleBenimde sat 27 aralık idrar testimde 2. Çizgi silik çıktı 2 gün önce beta hcg 17 çıktı doktor ikiye katlarsa hamilesin dedi bugün 30 çıktı ama neden bunkadar düşük değerlerim benim gibi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?