Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Cnm benimde sat 29 aralik daha bugun karindan baktiginda keseyi gordu endiselenme cnm insaAllah bidahaki gidisnde gorursun

Cnm benimde sat 29 aralik daha bugun karindan baktiginda keseyi gordu endiselenme cnm insaAllah bidahaki gidisnde gorursun
İnşallah canım gunler gecmiyor.idrara sıkışık gidin diyorlar keseyi gormek için.ben alttan muayene de cok kasılıyorum.insallah karindan gidince görürüm insallah.bende kahverengi leke geliyordu ara ara.dr progestan verdi.sabak aksam onu iciyorum.bur de folbiol kullanıyorum gunde 1 tane.birde mineral var onu kullaniyorum gunde1 tane.siz ilac kullaniyormusunuz?lekem durdu yok artık.dr sorcam progestana devam edip etmicemi

Benimde sat 29 aralik hcg dün 308 di. Biraz daha sabredip tekrar gidicem umarım bizde keseyi kısa zamanda görürüz çok heyecanlıyım

Dikkat edelim hamişler elimizi ayağımızı sıkı giyinelim valla ben evdeyken ayagimdan patigimi eksik etmiyorum malum gurulduyo yoksa karnim

Benimde sat 29 aralik :)
Keseye bakmadı doktorum ya kancdeğerim daha yukselmedi diye. Haftaya pazartesi gel dedi, kan degerlerim dun 220 ydi
InsaAllah yukselir canim ben gecen Carsanba yaptim 1413.83 du cnm senin niye dusuk 2 gunde bir yapiyomusun 2 katlamasi lazim

Bende folibol coraspirin ve clexane iyne kullaniyorun kan pihtilasmasindan supheleniliyoda

Benimde sat 27 aralık idrar testimde 2. Çizgi silik çıktı 2 gün önce beta hcg 17 çıktı doktor ikiye katlarsa hamilesin dedi bugün 30 çıktı ama neden bunkadar düşük değerlerim benim gibi olan varmı

Cnm aslinda onemli olan 2 katlamasi o hastaneden hastaneye fark edebiliyo kisidn kisiye degisiyo yani tkma kafani boyle seylerle

2 kez düşük yaptım o yüzden bişey olcak gibi geliyo adet tarihime görede bundeğer sanki az okuyorum herkesin daha yüksek çıkmış inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…