Yeni hamileler gelin toplanalım...

Cümlemizin inşallah canımm. Evet Bi İznillah hamileyim Daha keseyi görmedik inşallah bir sorun yaşamayız.
Ben de göremedim canım burda gören yok zaten hepimiz yeni hamileyiz. Benim doktor cumartesi tekrarla testi dedi gün vermeden. Her şeyin hayırlısı inşallah hepimizi güldürür Rabbim.

5 haftalık yazıyor o zaman benim daha büyük şu hesaplardan hiç bişey anlamadım ya gitsemde öğrensem haftami Benimde 20 mart 5 gün emriyosu. 2 trasfer.

Hadi yaa çok üzüldüm bende ne dicegimi bilemedim ya çok tuhaf :-(

Şu an içimdeki boşluğu,hislerimi anlatamam...istikrarlı yükselmesi çok umut olmuştu bana,bu gün bi baktım...Allahım beterinden korusun ama perişanım...
Daha once pek çok kez düşük yapmış ve dış gebelik geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Hayat böyle malesef hiçbir şeyin garantisi yok. Bu herkes icin gecerli.Daima daha kötüsünü düşünüp teselli ettim kendimi. Ya doğduktan sonra kaybetseydim ya hastalıklı olsaydı care bulamasaydim napardim diye. . Hem bu bir son değil tekrar deneyip başaran o kadar kişi var ki. Ben bile 4 kayıptan sonra umudumu kaybetmedim. Sende kaybetme..

Şu an içimdeki boşluğu,hislerimi anlatamam...istikrarlı yükselmesi çok umut olmuştu bana,bu gün bi baktım...Allahım beterinden korusun ama perişanım...
;-( Ne desem boş cnm sadce Rabbim bizim için en hayırlısını bilir ben inanıyorum en kısa zamanda tekrar mucizene kavusacaksn

Gerçekten ne desek boş. Keşke elimizden bir şey gelse de yüreğine su serpebilsek... Güçlü olmalısın canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını verecek inşallah

Canım çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum Allah inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla nasip eder

Kizlar bugün benim hafif lekelenmem oldu kahverengimsi gibi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Yok değil canım çok az. Aynen progestan hafif koyu çıkmış. Doktor istirahat et dedi. Bebiş rahimde çalışmalar yapıyor sanırım

Son düzenleme:
Kızlar hangi ilaçlara devam ediyorsunuz. Benim tüp bebek doktorum şehir dışında bugün lekelenme olunca bulunduğum yerde dogumcuya gittim. Keseyi gördük çok şükür kahverengi akıntı normal, kırmızı dönerse hemen gel dedi. Bir konu kafami karıştirdi. Burdaki doktor progesteron ve folik asit dışında ilaçları bırakabilirsin dedi. Tüp bebek doktorumu aradığımda kalp atışı olana kadar devam dedi.

Tedavini yapan drunu dinle canım bence. Bende hala bütün ilaçlarımı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…