- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
En az iki litre içmelisin cnm meyvesulari fln suyun yerine gecmezmiswallaıcıyorum 5 6 brdak bazen daha fazla..meyvesuyu sut falanda ıcıyorumm
En az iki litre içmelisin cnm meyvesulari fln suyun yerine gecmezmis
Ben uyuyorum cnm sen neden uyuyamiyosun? ben çok gerinmek istiyorum ya böyle gece çok gerindim nedn acbaKızlar nasılsınız gece uyuyabiliyor musunuz?
Ben hemen uyuyamıyorum
Bende canım bayağı bi debeleniyorum...hele aklım hep gelecek kaygısı ile...acaba beta hcg yükseldi mi,akıntım kesilcek mi...bi düşünmeye başlıyorum,uyumak mümkün olmuyo..Kızlar nasılsınız gece uyuyabiliyor musunuz?
Ben hemen uyuyamıyorum
HoşgeldinHayırlı geceler inşallah bende katıldım aranız. ALLAH isteyenlerede, hepimzede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..
Inşallah cnm olumusturGünaydın kızlar birazdan kan vermeye gidicem,nolur bana dua edin ,yükselme olmuş olsun...bu gün kan vericek kızlar inşallah kat kat katlanmıştır
Kızlar nasılsınız gece uyuyabiliyor musunuz?
Ben hemen uyuyamıyorum
Hoşgeldin canım sende mi hamilesin bende seni hatırladım. Nasılsın?Canım ben seni kendi topiğimden hatırlıyorum bayadır uğramıyorsun. Senin adına çok sevdim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Biz ayrı ayrı uğraşırken Kim derdi bir gün aynı yolda beraber. yürüyecağimizi.
Bahar nerdesin kan sonucun nasıl kaç çıktıııGünaydın kızlar birazdan kan vermeye gidicem,nolur bana dua edin ,yükselme olmuş olsun...bu gün kan vericek kızlar inşallah kat kat katlanmıştır
Çok kötüyüm kızlar cuma günü 283 çıkan değer 28,7 görünüyo şimdi hocayla konuşmadım daha kimyasalmış genede ben başka bi yerde kan verdim 4 günde bu düşüş normal gelmedi...şu an ne diyeceğimi bilmiyorum...Bahar nerdesin kan sonucun nasıl kaç çıktııı
Allah yardımcımız olsun. kesin sonuçları alıp doktorunla görüş bakalım. biz anne adayları çok güçlüyüz.hiçbir şey teselli olmaz ama umudumuzu kaybetmeyelim.sen elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptın. hepimiz o kadar ilaç iğne ve stresle uğraşıyoruz.başardıklarını ve katlandıklarını daha önce yapabilir miydin?sonuç inşallah kötü çıkmaz. dualarımız seninleÇok kötüyüm kızlar cuma günü 283 çıkan değer 28,7 görünüyo şimdi hocayla konuşmadım daha kimyasalmış genede ben başka bi yerde kan verdim 4 günde bu düşüş normal gelmedi...şu an ne diyeceğimi bilmiyorum...
Hoşgeldin canım sende mi hamilesin bende seni hatırladım. Nasılsın?
Rabbim yüzümüzü güldürsün
Çok kötüyüm kızlar cuma günü 283 çıkan değer 28,7 görünüyo şimdi hocayla konuşmadım daha kimyasalmış genede ben başka bi yerde kan verdim 4 günde bu düşüş normal gelmedi...şu an ne diyeceğimi bilmiyorum...
Cümlemizin inşallah canımm. Evet Bi İznillah hamileyim Daha keseyi görmedik inşallah bir sorun yaşamayız.
Çok kötüyüm kızlar cuma günü 283 çıkan değer 28,7 görünüyo şimdi hocayla konuşmadım daha kimyasalmış genede ben başka bi yerde kan verdim 4 günde bu düşüş normal gelmedi...şu an ne diyeceğimi bilmiyorum...
Hayırlı olsun arkadaşim, hoş geldin.
Canım yaa inan çok üzüldüm inşallah bi yanlışlık vardır. Doktoruna görüş bi test daha yapar inşallah güzel haberler verirsinÇok kötüyüm kızlar cuma günü 283 çıkan değer 28,7 görünüyo şimdi hocayla konuşmadım daha kimyasalmış genede ben başka bi yerde kan verdim 4 günde bu düşüş normal gelmedi...şu an ne diyeceğimi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?