Yeni hamileler gelin toplanalım...

Kızlar nasılsınız gece uyuyabiliyor musunuz?
Ben hemen uyuyamıyorum

Canım ben seni kendi topiğimden hatırlıyorum bayadır uğramıyorsun. Senin adına çok sevdim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Biz ayrı ayrı uğraşırken Kim derdi bir gün aynı yolda beraber. yürüyecağimizi.

Hoşgeldin canım sende mi hamilesin bende seni hatırladım. Nasılsın?
Rabbim yüzümüzü güldürsün

Bahar nerdesin kan sonucun nasıl kaç çıktııı
Çok kötüyüm kızlar cuma günü 283 çıkan değer 28,7 görünüyo şimdi hocayla konuşmadım daha kimyasalmış genede ben başka bi yerde kan verdim 4 günde bu düşüş normal gelmedi...şu an ne diyeceğimi bilmiyorum...

Allah yardımcımız olsun. kesin sonuçları alıp doktorunla görüş bakalım. biz anne adayları çok güçlüyüz.hiçbir şey teselli olmaz ama umudumuzu kaybetmeyelim.sen elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptın. hepimiz o kadar ilaç iğne ve stresle uğraşıyoruz.başardıklarını ve katlandıklarını daha önce yapabilir miydin?sonuç inşallah kötü çıkmaz. dualarımız seninle

Canımm benim ne diyeceğimi bilemedim Doktorunla görüşebildin mi? Her ne olursa olsun umudunu, gücünü kaybetme arkadaşım.

Herşeyin hayırlısı canm ahh ben o kimyasalları düşükleri yaşayan biriyim biliyorum çok zor ama senin için daha hayırlısı emin ol evet bebeğin tutmuş ama büyüdükçe ya düşecekti yada sorunlu olucaktı anne rahmi gelişimi iyi gitmeyen emriyoyu dışarı atar buda ALLAHın bir hikmeti aslında böyle düşüneceksin ve imkanın varsa emriyon varsa hiç vakit kaybetmeden yenisini yapıcaksın. İlla tutacak gözüyle bakmıyoruz zaten biz tedbirimizi alıp ALLAHA bırakıyoruz vardır bir bildiği. Morali yükset tut. Ben kimyasal haberini aldığım gün karar verdim birdaha yapmaya kalan emriyolarımla bir oğlum oldu arkasından 1 yıl sonra tekrar denedim tutmadı bir kaç ay sonra tekrar denedk ikizlere hamile kaldım 1 buçuk ay sonra düşük oldu bir yıl ara verdim birdaha denedim oda kimyasal oldu ve yine o gün hemen karar verdim merkez değiştirdim aynı gün mustafa bahçeciden randevü aldım ve şuan çok şükür hamileyim inşallah keseyide görürüz. Yani demem oki hiç pes etme dim dik dur ALLAH sağlık verdiği sürece yoluna devam et inşallah. İmkanın varsa.

Canım yaa inan çok üzüldüm inşallah bi yanlışlık vardır. Doktoruna görüş bi test daha yapar inşallah güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…