Canım corasprin kullan bir şey olmaz Allahını izniyleAy herkese yapılmışbana yapılmadı. İlla olumsuzluk yaşayıp öyle mı yapılması gerekiyor ya keşke bastan önlem alınsa. Doktoruma mesaj attım şimdi.
Banada test yapılmadı ikinci denememde kan sulandırıcı iğne ve hap verdiler ama hala test yapılmadı ılaclara devam et dediler keseyi görmeye gittiğimde sorucam tekrar çok saçma geldi bana da test yapmadan kullandiryolarKızlar bir şey kafama takıldı. Kan pıhtılaşması testi yapıldı mı size? Şimdi bi konuda okudum, başarılı hamile kalmış ama kan pıhtılaşması olduğu için kaybetmiş sonradan yapılan tahlillerde çıkmış. Biz şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz bir süre sonra neye göre kesecekler bu iğneyi?
Şimdilik iğne kullanıyorum canım clexane diye bu zaten herkese uygulaniyormus ama neye göre biraktiriyorlar anlamadim. İgneyi kullanmayı bırakınca sıkıntı olursa diye korktum.Canım corasprin kullan bir şey olmaz Allahını izniyle
Banada test yapılmadı ikinci denememde kan sulandırıcı iğne ve hap verdiler ama hala test yapılmadı ılaclara devam et dediler keseyi görmeye gittiğimde sorucam tekrar çok saçma geldi bana da test yapmadan kullandiryolar
Kötü düşünme cnm ya test yaparlar herlde ben soylucem yapın diyeCanım kullanmakta bir sıkıntı yokta, test yapmadan biraktirirlarsa o sıkıntı bence. Allah korusun böyle hastaligimiz varsa yok yere kaybederiz((
Kötü düşünme cnm ya test yaparlar herlde ben soylucem yapın diye
Kızlar sakin olun benin oğlum 6 yaşında. Ben onda hiç bir şey kullanmadım test de yapılmadı. Stres yapmayın hemen gider yaptırırsınız.zaten kullanıyorsunuz şimdi.
Okuma cnm olumlu düşün hep bak mucizen seninle artk onuda üzmeForumda burdan başka bir yeri okumucam bir dahasürekli kafamı kurcalayan şeyler çıkıyor karşıma. Bilmiyorum belki de Rabbim karşıma çıkardı. Ben de isticem bu tahlili
Canım sakin banada yapılmadı ve coraspirini kanamam olduğu için transferin 7. Gününden beri içmiyorum.Nolur aklına kötü şeyler getirme,olumsuzlukları çağırma,hiç bişey olmayacak bak görAy herkese yapılmışbana yapılmadı. İlla olumsuzluk yaşayıp öyle mı yapılması gerekiyor ya keşke bastan önlem alınsa. Doktoruma mesaj attım şimdi.
Canım sakin banada yapılmadı ve coraspirini kanamam olduğu için transferin 7. Gününden beri içmiyorum.Nolur aklına kötü şeyler getirme,olumsuzlukları çağırma,hiç bişey olmayacak bak gör
Sen beni ben seni sakinleştirmektenTamam canım bir anlik krizlerimden birini geçirdimdaha sakinim doktoruma mesaj attım cevabı bekliyorum bakalım ne dicek :)
Canım ilaç yan etkileri malesef,bol bol su içkızlar transfrdn snra bu gaz haptan ıgnedenmı oluyo acaba ya cuma nrmal test gnm ama pazar yapmstm 18 cıktı deger 9. gnde.. gazım hc btmıyo neden olurkııı
Canım ilaç yan etkileri malesef,bol bol su iç
wallaıcıyorum 5 6 brdak bazen daha fazla..meyvesuyu sut falanda ıcıyorumm
Sen beni ben seni sakinleştirmektenböle böle tamamlıycaz işte 9 ayı İNŞALLAHHH
Canım o gaz bende hiç geçmedi hala devam ediyor. Ama günde 5-6 bardak su az bence 3 litre içiyorum ben.
Canım ben coraspirin kullanıyordum, kanamam oldu dün dr bıraktırdıŞimdilik iğne kullanıyorum canım clexane diye bu zaten herkese uygulaniyormus ama neye göre biraktiriyorlar anlamadim. İgneyi kullanmayı bırakınca sıkıntı olursa diye korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?