Yeni hamileler gelin toplanalım...

Ay herkese yapılmış bana yapılmadı. İlla olumsuzluk yaşayıp öyle mı yapılması gerekiyor ya keşke bastan önlem alınsa. Doktoruma mesaj attım şimdi.

Banada test yapılmadı ikinci denememde kan sulandırıcı iğne ve hap verdiler ama hala test yapılmadı ılaclara devam et dediler keseyi görmeye gittiğimde sorucam tekrar çok saçma geldi bana da test yapmadan kullandiryolar

Canım kullanmakta bir sıkıntı yokta, test yapmadan biraktirirlarsa o sıkıntı bence. Allah korusun böyle hastaligimiz varsa yok yere kaybederiz ((

Kötü düşünme cnm ya test yaparlar herlde ben soylucem yapın diye

Forumda burdan başka bir yeri okumucam bir daha sürekli kafamı kurcalayan şeyler çıkıyor karşıma. Bilmiyorum belki de Rabbim karşıma çıkardı. Ben de isticem bu tahlili

Kızlar sakin olun benin oğlum 6 yaşında. Ben onda hiç bir şey kullanmadım test de yapılmadı. Stres yapmayın hemen gider yaptırırsınız.zaten kullanıyorsunuz şimdi.

Kızlar sakin olun benin oğlum 6 yaşında. Ben onda hiç bir şey kullanmadım test de yapılmadı. Stres yapmayın hemen gider yaptırırsınız.zaten kullanıyorsunuz şimdi.

Tamam canim doğru söylüyorsun bebiş de strese girmesin şimdilik ignemi yaptırıyorum gün aşırı, inşallah testi de en kısa zamanda yaparlar

Ay herkese yapılmış bana yapılmadı. İlla olumsuzluk yaşayıp öyle mı yapılması gerekiyor ya keşke bastan önlem alınsa. Doktoruma mesaj attım şimdi.
Canım sakin banada yapılmadı ve coraspirini kanamam olduğu için transferin 7. Gününden beri içmiyorum.Nolur aklına kötü şeyler getirme,olumsuzlukları çağırma,hiç bişey olmayacak bak gör

Canım sakin banada yapılmadı ve coraspirini kanamam olduğu için transferin 7. Gününden beri içmiyorum.Nolur aklına kötü şeyler getirme,olumsuzlukları çağırma,hiç bişey olmayacak bak gör

Tamam canım bir anlik krizlerimden birini geçirdim daha sakinim doktoruma mesaj attım cevabı bekliyorum bakalım ne dicek :)

kızlar transfrdn snra bu gaz haptan ıgnedenmı oluyo acaba ya cuma nrmal test gnm ama pazar yapmstm 18 cıktı deger 9. gnde.. gazım hc btmıyo neden olurkııı

Sen beni ben seni sakinleştirmekten böle böle tamamlıycaz işte 9 ayı İNŞALLAHHH

Ayyy hakikaten ya iyi ki varsınız
Benim duygu durumum çok karışık ya biraz önce ödüm kopuyordu şimdi mutluluktan yerimde duramıyorum. Garip bir haldeyimmmm

Şimdilik iğne kullanıyorum canım clexane diye bu zaten herkese uygulaniyormus ama neye göre biraktiriyorlar anlamadim. İgneyi kullanmayı bırakınca sıkıntı olursa diye korktum.
Canım ben coraspirin kullanıyordum, kanamam oldu dün dr bıraktırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…