- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.Dr bana günde en fazlabir kahve dedi.bende ilaçlardan ve iştahtan hızlı kilo aldım. Karbonhidratı kes dedi. Çiğ az pişmiş et balık tavuk yemeyeceksin dedi. Yürüyüş dışında spor yok dedi.
Yenmemesi gereken en önemli 3 yiyecek biliyorum hamileyken uzak dururum bunlardan biri Nar Biri Medine hurması En önemliside Nane maydanoz gibi adet söktürücü yiyeceklerden uzak durun hanımlar ben bu konuda baya araştırdım bu yiyecekler kan söküyor ama bilmeden yenmesi sorun olmaz sanırım yiyen varsa endişe etmesin kessin hemen çok canınız çekersede bir parça yiyip nefsinizi köreltin derim. Onun aharicinde bilmiyorum canm ama geçen canım kereviz çekti yapıcaktm sonra kokusu bana maydanozu anımsattı hemen aldım telefonu elime bi bakim dedim onunda maydanozun kardeşi olduğunu öğrendim :) :) hamilelikte ilk aylarda çok yenmesin tavsiye edilmiyormuş. Canm valla ben çok halsizim bıraksalar hep uzanıcam veya oturduğum yerden kalkmicam sanırım tansiyon sorunum fazla ilk muaynede bu konuyu sorucam dr ruma.
maydonoz ve btkı cayını okudum bnde nette.. medıne hurması ayrı oluyo sanırım hurma severm ben bımden falan alp yerm yada umreden gelenler gönderıyo falan ama nasıl bılcem medıne hurması olp olmadıgını gelenın.. tedbr amaclı hıc yemeyım o zaman nolr nolmaz.. bıde abur cubur tuketmemek gerk sanırım hazır gıdalarr... cay nescafede mmkn oldgnca az tuketılmelıymıs... ögun aralarnda kuruyemıs meyve mantklı o zaman...ıkı gn önce cgkofte canm ustedı aldk yedım oda pek faydalı bsey degl bnlara dıkkat etmeyı ögrenrz zamanla ama dedgn gbı cok canımz ıstersede bı parca yeyp bırakmak gerekk...
Medine hurması medineden gelen büyüklerimizin getirir onlar zaten hergangi bir yerde de satılıyor o. Birde hurma meyvesi var ağzı buruş buruş edenkoyu turuncu domates görünümünde Olan. Ayırt edebilmen için medine hurması dedim. Ama tabi herkeste farklı etki edebilir ilk aylarda çok fazla tüketilmesi önerilmiyor ama son aylardada doğumu kolaylaştırıyor.. Bunlar ilk tirimesterde kesinlikle yenmemesi gereklenlerdi ama diğerleri tabikide az tüketilmesi gerekiyor..
Kızlar yolculuk yapan var mı? Benim dünden beri kahverengimsi bazen de pembemsi akintim oluyor. Tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum. Git gel 4 saat yapacak napayım sizce?
Bence yakın biyere git canım eğer gidersen de yatarak git arabada.Kızlar yolculuk yapan var mı? Benim dünden beri kahverengimsi bazen de pembemsi akintim oluyor. Tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum. Git gel 4 saat yapacak napayım sizce?
Bnce yakn buere gorunun uzakms baya.
Aslında dün gittim burdaki doktora bir sorun yok dedi, kırmiziya dönerse hemen gel dedi. Ama tüp bebek doktoruma çok guvendigimden ona muayene olmak istiyorum
Eşinin izin aldığı gün git canım. Bana da doktor cumartesi kan ver dedi yakın mesafe taksiye binerim dedim ama. Sonra dedim pazar eşimle giderim ne yorulucam hem hava almış oluruz.Anladım cnm herseklde tesegn oluyo ınsan bnde yarn kan vermeye godıcwm eam ızın alamıyo mecbr otobale gtcem bı saatlık yol yurume mesafesıde var bnde tedrgnm ama mwcbr gıdıcem
Eşinin izin aldığı gün git canım. Bana da doktor cumartesi kan ver dedi yakın mesafe taksiye binerim dedim ama. Sonra dedim pazar eşimle giderim ne yorulucam hem hava almış oluruz.
O turuncu olan cennet hurması denıyor omu cnm bı kere yemstm cpk faydalı dıye dıymştm normalde tabı
Kacti degern insllah artmstr bende verdm oglene cikcakKan vermeye gıdıcwm ınsallah gUzelce artmştr degerımmm
Medine hurması medineden gelen büyüklerimizin getirir onlar zaten hergangi bir yerde de satılıyor o. Birde hurma meyvesi var ağzı buruş buruş edenkoyu turuncu domates görünümünde Olan. Ayırt edebilmen için medine hurması dedim. Ama tabi herkeste farklı etki edebilir ilk aylarda çok fazla tüketilmesi önerilmiyor ama son aylardada doğumu kolaylaştırıyor.. Bunlar ilk tirimesterde kesinlikle yenmemesi gereklenlerdi ama diğerleri tabikide az tüketilmesi gerekiyor..
Merhaba
Kızlar ne zaman kese için dr gıttınız acaba
Canım meraktayız ne yaptınKan vermeye gıdıcwm ınsallah gUzelce artmştr degerımmm
Yanı transferdn kaç gun sonraBen kahverengi akintim oldu diye salı gittim gördüm cnm. Normalde yarın için gel demişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?