Yeni hamileler gelin toplanalım...

tesekur ederım cnm bnde smdı netten baktım kahve cay fazla ıcılmemelı demıs aynen...dedklerın aklımda sagolasınn. .etıde az pişmiş sevmm zaten.. bııde cıkolata abur cubur tarzıda pek yememek gerk sanırım hazır gıda oldugu ıcın ıcınde neler vardr nelerr... meyve kuruyems tuketmk daha mantklı gıbı ögun aralarnda

maydonoz ve btkı cayını okudum bnde nette.. medıne hurması ayrı oluyo sanırım hurma severm ben bımden falan alp yerm yada umreden gelenler gönderıyo falan ama nasıl bılcem medıne hurması olp olmadıgını gelenın.. tedbr amaclı hıc yemeyım o zaman nolr nolmaz.. bıde abur cubur tuketmemek gerk sanırım hazır gıdalarr... cay nescafede mmkn oldgnca az tuketılmelıymıs... ögun aralarnda kuruyemıs meyve mantklı o zaman...ıkı gn önce cgkofte canm ustedı aldk yedım oda pek faydalı bsey degl bnlara dıkkat etmeyı ögrenrz zamanla ama dedgn gbı cok canımz ıstersede bı parca yeyp bırakmak gerekk...

Medine hurması medineden gelen büyüklerimizin getirir onlar zaten hergangi bir yerde de satılıyor o. Birde hurma meyvesi var ağzı buruş buruş eden koyu turuncu domates görünümünde Olan. Ayırt edebilmen için medine hurması dedim. Ama tabi herkeste farklı etki edebilir ilk aylarda çok fazla tüketilmesi önerilmiyor ama son aylardada doğumu kolaylaştırıyor.. Bunlar ilk tirimesterde kesinlikle yenmemesi gereklenlerdi ama diğerleri tabikide az tüketilmesi gerekiyor..

Kızlar yolculuk yapan var mı? Benim dünden beri kahverengimsi bazen de pembemsi akintim oluyor. Tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum. Git gel 4 saat yapacak napayım sizce?

O turuncu olan cennet hurması denıyor omu cnm bı kere yemstm cpk faydalı dıye dıymştm normalde tabı

Kızlar yolculuk yapan var mı? Benim dünden beri kahverengimsi bazen de pembemsi akintim oluyor. Tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum. Git gel 4 saat yapacak napayım sizce?
Bence yakın biyere git canım eğer gidersen de yatarak git arabada.

Aslında dün gittim burdaki doktora bir sorun yok dedi, kırmiziya dönerse hemen gel dedi. Ama tüp bebek doktoruma çok guvendigimden ona muayene olmak istiyorum

Anladım cnm herseklde tesegn oluyo ınsan bnde yarn kan vermeye godıcwm eam ızın alamıyo mecbr otobale gtcem bı saatlık yol yurume mesafesıde var bnde tedrgnm ama mwcbr gıdıcem

Anladım cnm herseklde tesegn oluyo ınsan bnde yarn kan vermeye godıcwm eam ızın alamıyo mecbr otobale gtcem bı saatlık yol yurume mesafesıde var bnde tedrgnm ama mwcbr gıdıcem
Eşinin izin aldığı gün git canım. Bana da doktor cumartesi kan ver dedi yakın mesafe taksiye binerim dedim ama. Sonra dedim pazar eşimle giderim ne yorulucam hem hava almış oluruz.

Eşinin izin aldığı gün git canım. Bana da doktor cumartesi kan ver dedi yakın mesafe taksiye binerim dedim ama. Sonra dedim pazar eşimle giderim ne yorulucam hem hava almış oluruz.

Gtmem şazım canm kan degerıne bakılcak daha cok yenı hamılelıgım esmde ızın alamaz uc gnde beklesem

Selam kızlar bende taze hamilelerdenim 3nisanda tranferm yapildi 7.gun idrarda siliklik bile yoktu 9.gun tekrar yaptm cok silik czgi cikti hemen kan verdm degermm 37 cikti doktrm biraz dusuk deger dedi clexana igneye baslatti bgun 10.gun degerm 67 cikti yrn tekrar yaptrcam 2gunde artarmis ama sabredemedm baktrdim insllah guzel artar degerm cok tedrginim.kullandgm ilaclar haftada 1prloton depot igne.clexana gunluk estrofem 3 elevit 1 coraspin 1 crinone jel gunde 2 .insallah allahm hepimizinkini tamamina erdirsin degeri benle ayni seyirde olan var mi

Gunaydin canim senin dedigin bazi yerlerde trabzon hirmasi diye gecer,medine hurmasi diyonce bildigimiz siyah hurma geliyor akla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…