Yeni hamileler gelin toplanalım...

Şu an içimdeki boşluğu,hislerimi anlatamam...istikrarlı yükselmesi çok umut olmuştu bana,bu gün bi baktım...Allahım beterinden korusun ama perişanım...
Cnm gecmis olsun uzulmen normal tabi, ama inan ki kalp.atisini duysan icinde aylarca buyutsen dusuklerle.kurtajlarla.ugrassan cok daha kotu olurdu, ben bos gebelik yasadim, deger artdi kese gordum de ne oldu, embriyo gelismedi, 8 haftalikken dusuk yapdim dogal sectim aylarca kanamam oldu parcalar dustu asiri yogun adetler gecti
..ayni anda kiz kardesim de kalp atisini duydu sonra durdu o da cok uzuldu, hayat biz kadinlar icin biraz zor ama inanki boylesi daha hayirli, hemen gelecek adetle yeniden basla bence hic bekleme, ya da bir adet bekle, ben mesela aylarca beklemek zorunda kaldim cunku adetlerim duzelmiyordu, asiri kanamaliydi, sen sanslisin cok agir gecmiycek normal.adet gibi olur kimyasal kotu olmaz sanmam, guclenip yeniden basla insallah cnm hayirlisiyla

gerçekten insan ne diyeceğini bilmiyor cnm moralini bozma her şer gördüklerimiz de bir hayır vardır.rabbim herseyin hayirlisini versin.normalde transfer sonrasi ve 7.gun igne verilmedi mi .

Canım son adet tarihin ne ve beta hcg kaç çıkmıştı?
Ben de ikiz mi acaba diye merak ediyorum alttan mı baktı doktor
11. Gün beta hcg 744 15.gün 4900 alttan baktı. Son adet biraz sıkıntılı adenomiyozis var bende 3 ay geçici menopoza soktu tahmini adet 6 mart transfer 23 mart

Kızlar ben şimdi gitsem sorun yaşamadan bebeği görebilirmiyim. 20 martta trasferim oldu ama dr söylediği kontrol tarihine daha bir hafta var zaman geçmiyor. Beklemek en iyi aslında. Kafamkarışık.

Kızlar ben şimdi gitsem sorun yaşamadan bebeği görebilirmiyim. 20 martta trasferim oldu ama dr söylediği kontrol tarihine daha bir hafta var zaman geçmiyor. Beklemek en iyi aslında. Kafamkarışık.

Ah bu kafalar hiç düzgün durmuyor zaten. Benim bugün lekelenmem var diye gittim gördük keseyi. Bebek için daha çok erken cnm. 22 martta olmuştum transferi.

Gibi gibi sanki bir katı geçmiş çünkü kısmet cnm inşallah ALLAH gönlüne göre versin inşallah ne istiyorsan. En iyi ALLAH bilir biraz sabırlı olabilsek muaynede belli olucak. Dr rum tek demesine rağmen bende çok meraklıyım bu konuda.

Şu an içimdeki boşluğu,hislerimi anlatamam...istikrarlı yükselmesi çok umut olmuştu bana,bu gün bi baktım...Allahım beterinden korusun ama perişanım...
Canım bir yanlışlık varsa eger belki zarar veriyosundur şuan. Beklemekte sabretmekte fayda vardır. Ama bu bebegin tutunmayi biraktiysa da gercekten buyuk bir sebebi vardır. Simdi bize guzelce sabretmek düşer.

Allah hepinizden rağzı olsun kızlar,o kadar çok ağladım ki ekrana bakamıyorum...hoca ile konuştuk ilaçları kestirmedi ,perşembe tekrar beta hcg ye bakıcak oraya göre kestiricek ve bu düşüğü araştıracaklarmış...2 dondurulmuş embriyom var ama ben bu süreci şu anki psikoloji ile çok göze alıcak gibi değilim sanki...

Canım bir yanlışlık varsa eger belki zarar veriyosundur şuan. Beklemekte sabretmekte fayda vardır. Ama bu bebegin tutunmayi biraktiysa da gercekten buyuk bir sebebi vardır. Simdi bize guzelce sabretmek düşer.
Canım bi yanlışlık yok ordan sonucu aldıktan sonra tekrar kan verdiğim yerdede aynı sonuç çıktı hemen hemen...sabıretmekten başka bişi gelmiyor zaten elimden...Allah razı olsun...

Bir kapıyı kapatan Rabbim digerini de açar hem de daha aydınlık olarak. Guzel gunler seni bekliyor canım. Bu da bizim sinavimiz. Sen sağlıklı olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsin kendine inancını sakın kaybetme. Ne zaman konusmak istersen biz burdayiz. Destekciniz senin.

Hep aklımdasın canım inan çok üzüldüm ama Rabbim daha güzelini verecek sana. Sabır şükür az kaldı inşallah

cok heves etmek ıstemıyorum ama su an ende hamıleyım rabbım tamamına erdırırse inşallah.. transgerden snra 12. gunm yarnda tekrar kan vermeye gıdıcem.. su an dıkkat etmem gereken bılmem gereken seyler varmı acaba yardmcı olurmusunuz elmden gelenı yapmk ıstyorum ılk defa bu duyguyu yasadım hata yapmak ıstemıyorum

Öncelikle ALLAH tamamına erdirsin inşallah emin ol bizlerde aynı duyguları yaşıyoruz dua ederek ALLAHA sığınıyoruz. Canım Fırsat buldukça dinlen beslenmene dikkat et yani iştahın olmasa bile zorla, aç kalma ben öyleyim çünkü iştahım kapandı baya. Ani hareketlerden kaçın. Seni zorlayan işlerden kaçın ağır kaldırma bide moralini hep yüksek tut olmuslukları düşünme Sen tedbirini al taktirini ALLAHA bırak İnşallah herşey güzel ilerler.

allah razı olsun cnm cok sagol rabbım hıckmsenn umudunu emegını bosa cıkarmasın ınsaallah... ıstahm gayet ıyı su anda hatta 10 gnde transferdn snra yanı 3kıloalmısım ıgnedenmı ılactanmı yksa sıkntıdanmı anlamadım ureklı yıyorumona dıkkat edıcem ben tam tersı :) dnlenmeye gelncede agr ıs yaptgm yo zatn nrmal yemek ortalk toplama falan su anda agrda kaldrmıyorum bunlar yeterlı sanırım yatmayada gerk yok... meyve sebze sut urunlerıde yerım nrmaldede yememem gereken zararlı olabılecek bsey varmı pekı bıldıgınızz... yarn gtcem dktra ama devlet hastanesı oldugundan pek detaylı acıklama yapmıyolar aklmda suphe kalmasınn dıye sıze soruyorumm... duamıda eksık etmıyorum allahn ıznyle sorunsz devam ederinşaallahh

Hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.Dr bana günde en fazlabir kahve dedi.bende ilaçlardan ve iştahtan hızlı kilo aldım. Karbonhidratı kes dedi. Çiğ az pişmiş et balık tavuk yemeyeceksin dedi. Yürüyüş dışında spor yok dedi.

Yenmemesi gereken en önemli 3 yiyecek biliyorum hamileyken uzak dururum bunlardan biri Nar Biri Medine hurması En önemliside Nane maydanoz gibi adet söktürücü yiyeceklerden uzak durun hanımlar ben bu konuda baya araştırdım bu yiyecekler kan söküyor ama bilmeden yenmesi sorun olmaz sanırım yiyen varsa endişe etmesin kessin hemen çok canınız çekersede bir parça yiyip nefsinizi köreltin derim. Onun aharicinde bilmiyorum canm ama geçen canım kereviz çekti yapıcaktm sonra kokusu bana maydanozu anımsattı hemen aldım telefonu elime bi bakim dedim onunda maydanozun kardeşi olduğunu öğrendim :) :) hamilelikte ilk aylarda çok yenmesin tavsiye edilmiyormuş. Canm valla ben çok halsizim bıraksalar hep uzanıcam veya oturduğum yerden kalkmicam sanırım tansiyon sorunum fazla ilk muaynede bu konuyu sorucam dr ruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…