Cnm gecmis olsun uzulmen normal tabi, ama inan ki kalp.atisini duysan icinde aylarca buyutsen dusuklerle.kurtajlarla.ugrassan cok daha kotu olurdu, ben bos gebelik yasadim, deger artdi kese gordum de ne oldu, embriyo gelismedi, 8 haftalikken dusuk yapdim dogal sectim aylarca kanamam oldu parcalar dustu asiri yogun adetler gectiŞu an içimdeki boşluğu,hislerimi anlatamam...istikrarlı yükselmesi çok umut olmuştu bana,bu gün bi baktım...Allahım beterinden korusun ama perişanım...
gerçekten insan ne diyeceğini bilmiyor cnm moralini bozma her şer gördüklerimiz de bir hayır vardır.rabbim herseyin hayirlisini versin.normalde transfer sonrasi ve 7.gun igne verilmedi mi .Çok kötüyüm kızlar cuma günü 283 çıkan değer 28,7 görünüyo şimdi hocayla konuşmadım daha kimyasalmış genede ben başka bi yerde kan verdim 4 günde bu düşüş normal gelmedi...şu an ne diyeceğimi bilmiyorum...
11. Gün beta hcg 744 15.gün 4900 alttan baktı. Son adet biraz sıkıntılı adenomiyozis var bende 3 ay geçici menopoza soktu tahmini adet 6 mart transfer 23 martCanım son adet tarihin ne ve beta hcg kaç çıkmıştı?
Ben de ikiz mi acaba diye merak ediyorum alttan mı baktı doktor
Kızlar ben şimdi gitsem sorun yaşamadan bebeği görebilirmiyim. 20 martta trasferim oldu ama dr söylediği kontrol tarihine daha bir hafta var zaman geçmiyor. Beklemek en iyi aslında. Kafamkarışık.
Ah bu kafalar hiç düzgün durmuyor zaten.Benim bugün lekelenmem var diye gittim gördük keseyi. Bebek için daha çok erken cnm. 22 martta olmuştum transferi.
Zaman geçmiyor hiçççç. Beklemim diyorum ama yok olmuyo.
Kesinlikle canm. ❤Haklisin canım, sanki Beta HCG pozitif çıkınca her şey bitecek gibiydi. Daha zoru bu bizi bekliyormuş
Canım bir yanlışlık varsa eger belki zarar veriyosundur şuan. Beklemekte sabretmekte fayda vardır. Ama bu bebegin tutunmayi biraktiysa da gercekten buyuk bir sebebi vardır. Simdi bize guzelce sabretmek düşer.Şu an içimdeki boşluğu,hislerimi anlatamam...istikrarlı yükselmesi çok umut olmuştu bana,bu gün bi baktım...Allahım beterinden korusun ama perişanım...
Canım bi yanlışlık yok ordan sonucu aldıktan sonra tekrar kan verdiğim yerdede aynı sonuç çıktı hemen hemen...sabıretmekten başka bişi gelmiyor zaten elimden...Allah razı olsun...Canım bir yanlışlık varsa eger belki zarar veriyosundur şuan. Beklemekte sabretmekte fayda vardır. Ama bu bebegin tutunmayi biraktiysa da gercekten buyuk bir sebebi vardır. Simdi bize guzelce sabretmek düşer.
Bir kapıyı kapatan Rabbim digerini de açar hem de daha aydınlık olarak. Guzel gunler seni bekliyor canım. Bu da bizim sinavimiz. Sen sağlıklı olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsin kendine inancını sakın kaybetme. Ne zaman konusmak istersen biz burdayiz. Destekciniz senin.Allah hepinizden rağzı olsun kızlar,o kadar çok ağladım ki ekrana bakamıyorum...hoca ile konuştuk ilaçları kestirmedi ,perşembe tekrar beta hcg ye bakıcak oraya göre kestiricek ve bu düşüğü araştıracaklarmış...2 dondurulmuş embriyom var ama ben bu süreci şu anki psikoloji ile çok göze alıcak gibi değilim sanki...
Hep aklımdasın canım inan çok üzüldüm ama Rabbim daha güzelini verecek sana. Sabır şükür az kaldı inşallahAllah hepinizden rağzı olsun kızlar,o kadar çok ağladım ki ekrana bakamıyorum...hoca ile konuştuk ilaçları kestirmedi ,perşembe tekrar beta hcg ye bakıcak oraya göre kestiricek ve bu düşüğü araştıracaklarmış...2 dondurulmuş embriyom var ama ben bu süreci şu anki psikoloji ile çok göze alıcak gibi değilim sanki...
cok heves etmek ıstemıyorum ama su an ende hamıleyım rabbım tamamına erdırırse inşallah.. transgerden snra 12. gunm yarnda tekrar kan vermeye gıdıcem.. su an dıkkat etmem gereken bılmem gereken seyler varmı acaba yardmcı olurmusunuz elmden gelenı yapmk ıstyorum ılk defa bu duyguyu yasadım hata yapmak ıstemıyorum
Öncelikle ALLAH tamamına erdirsin inşallah emin ol bizlerde aynı duyguları yaşıyoruz dua ederek ALLAHA sığınıyoruz. Canım Fırsat buldukça dinlen beslenmene dikkat et yani iştahın olmasa bile zorla, aç kalma ben öyleyim çünkü iştahım kapandı baya. Ani hareketlerden kaçın. Seni zorlayan işlerden kaçın ağır kaldırma bide moralini hep yüksek tut olmuslukları düşünme Sen tedbirini al taktirini ALLAHA bırak İnşallah herşey güzel ilerler.
Hayırlı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.Dr bana günde en fazlabir kahve dedi.bende ilaçlardan ve iştahtan hızlı kilo aldım. Karbonhidratı kes dedi. Çiğ az pişmiş et balık tavuk yemeyeceksin dedi. Yürüyüş dışında spor yok dedi.allah razı olsun cnm cok sagol rabbım hıckmsenn umudunu emegını bosa cıkarmasın ınsaallah... ıstahm gayet ıyı su anda hatta 10 gnde transferdn snra yanı 3kıloalmısım ıgnedenmı ılactanmı yksa sıkntıdanmı anlamadım ureklı yıyorumona dıkkat edıcem ben tam tersı :) dnlenmeye gelncede agr ıs yaptgm yo zatn nrmal yemek ortalk toplama falan su anda agrda kaldrmıyorum bunlar yeterlı sanırım yatmayada gerk yok... meyve sebze sut urunlerıde yerım nrmaldede yememem gereken zararlı olabılecek bsey varmı pekı bıldıgınızz... yarn gtcem dktra ama devlet hastanesı oldugundan pek detaylı acıklama yapmıyolar aklmda suphe kalmasınn dıye sıze soruyorumm... duamıda eksık etmıyorum allahn ıznyle sorunsz devam ederinşaallahh
allah razı olsun cnm cok sagol rabbım hıckmsenn umudunu emegını bosa cıkarmasın ınsaallah... ıstahm gayet ıyı su anda hatta 10 gnde transferdn snra yanı 3kıloalmısım ıgnedenmı ılactanmı yksa sıkntıdanmı anlamadım ureklı yıyorumona dıkkat edıcem ben tam tersı :) dnlenmeye gelncede agr ıs yaptgm yo zatn nrmal yemek ortalk toplama falan su anda agrda kaldrmıyorum bunlar yeterlı sanırım yatmayada gerk yok... meyve sebze sut urunlerıde yerım nrmaldede yememem gereken zararlı olabılecek bsey varmı pekı bıldıgınızz... yarn gtcem dktra ama devlet hastanesı oldugundan pek detaylı acıklama yapmıyolar aklmda suphe kalmasınn dıye sıze soruyorumm... duamıda eksık etmıyorum allahn ıznyle sorunsz devam ederinşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?