Yanı transferdn kaç gun sonra
Gunaydin canim senin dedigin bazi yerlerde trabzon hirmasi diye gecer,medine hurmasi diyonce bildigimiz siyah hurma geliyor akla...
Merhaba
Kızlar ne zaman kese için dr gıttınız acaba
Ben transferin 29.gunu gittim hem keseyi jem kalp atisini ayni gun gorduk cok sukur,doktorum test gununden 15 gun sonraya randevu vermisti,hayirli haberler alin insallah...
Canm bende bugün gittim dr ra dayanamadım eğer daha küçük bakamam deseydi baktırmazdım ama şimdi görülür dedi bizde çok şükür gördük ALLAH hepinize yaşatsın bu anları inşallah. Tam 5 buçuk saatir dışardaydım Eşim izinliydi amca oğlunun düğünü var onun için alış veriş yaptk Araba vardı ama çok yoruldum her fırsatta oturup dinlendim yavaş yavaş yürüdüm. ALLAH korusun bizleri inşallah.
Canım ne kadarlık oldun kaç kese gördün??Canm bende bugün gittim dr ra dayanamadım eğer daha küçük bakamam deseydi baktırmazdım ama şimdi görülür dedi bizde çok şükür gördük ALLAH hepinize yaşatsın bu anları inşallah. Tam 5 buçuk saatir dışardaydım Eşim izinliydi amca oğlunun düğünü var onun için alış veriş yaptk Araba vardı ama çok yoruldum her fırsatta oturup dinlendim yavaş yavaş yürüdüm. ALLAH korusun bizleri inşallah.
umudunu-kaybetme canım nerdesinnn
Canım meraktayız ne yaptın
Kacti degern insllah artmstr bende verdm oglene cikcak
Kacti degern insllah artmstr bende verdm oglene cikcak[/QUOT
Sennkı. Nasıl
Ayy kalp atisini gordunuzmu cok guzeeel,detay filan verdimi,benim ultrason muayenemizi cok uzatmadi hoş benim kanama durumu olunca ona yogunlasmistik,çok sevindim bir dahaki randevun nezaman canim...
Canım ne kadarlık oldun kaç kese gördün??
Sağlıkla kucağına al inşallah canım hepimiz alalım
Ben bugün doktora gittim cnm benm doktor bütün ılaclara devam etmemi söylediKızlar hangi ilaçlara devam ediyorsunuz. Benim tüp bebek doktorum şehir dışında bugün lekelenme olunca bulunduğum yerde dogumcuya gittim. Keseyi gördük çok şükürkahverengi akıntı normal, kırmızı dönerse hemen gel dedi. Bir konu kafami karıştirdi. Burdaki doktor progesteron ve folik asit dışında ilaçları bırakabilirsin dedi. Tüp bebek doktorumu aradığımda kalp atışı olana kadar devam dedi.
Ohh çok şükür canım. Afiyet olsun. Kaçıncı günündü bugünCanım anca karnımı doyrdum ewe 5te geldım zaten.. degerım 152 cıktı cok sukur sıkntı yok su anda pazartesı tekrar kan berıcemm
Çok şükür canım senin adına çok sevindim. İnşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize. ALLAHım bizimkileri tamamına erdirsin olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallaaah.152,9 canım cok şükür
Kısa olması daha iyi canım bebek daha küçük.ben de haftaya gidicem inşallah. Alttan mı bakıyor doktor.Bir kese görüldü ama kısa sürdü dr fazla yormayalım dedi bir dakika bile değildi yani sonra kalbini dinletti saniyelikti oda. 9 haftalığa kadar Düşük iğnelerime devam edicem. Şuan 6 hafta 2 günlükmüş ama SAT a göre 5 hafta 2 günlük tüp bebekte farklı olabiliyor, Önümüzdeki 3 haftada bir geçsin ilerleyen haftalarda inşallah herşey daha güzel ilerler.. Bir ay sonrası için randevü verdi ama ben bir ay beklermiyim bilmiyorum.
Çok sevindim canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBen bugün doktora gittim cnm benm doktor bütün ılaclara devam etmemi söyledi
Ben bugün doktora gittim cnm benm doktor bütün ılaclara devam etmemi söyledi
Aslında benim kontrolüm önümüzdeki salı günüydü ama ben biraz erken gitmek istedim Yengemle beraber hamileydik o dün gitti bebek büyümemiş düşük oldu ben onun etkisinde kaldım sanırım bugün gitmek istedim. Önce dr ruma sordum bakılmasında sakınca varsa birkaçgüne gelebilirim dedim hayır dedi ama eğer göbekten görülmezse alttan bakarız istersen dedi bana bıraktı. Eğer göbekten görülmeseydi ben baktırmaz bir kaç gün beklerdim çok şükür gördük. Evet canm kısa olması daha iyiydi benim için kısada olsa Evvel ALLAH içimiz rahat etti inşallah hep böyle devam eder.Kısa olması daha iyi canım bebek daha küçük.ben de haftaya gidicem inşallah. Alttan mı bakıyor doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?