Yeni hamileler gelin toplanalım...

Aklımıza kötü şeyler getirmek yok. Allahım izniyle sağlıkla gelecekler artık. Üstten bakmasına sevindim yaa beni de doktorum ondan bekletiyor belki

Aklımıza kötü şeyler getirmek yok. Allahım izniyle sağlıkla gelecekler artık. Üstten bakmasına sevindim yaa beni de doktorum ondan bekletiyor belki
:) Aynen öyle canım inşallah Ben kendi doğum dr ruma güvendiğim için gittim yoksa beklerdim 5 gün daha. Merkeze gitmiyorum artık..

canım kese için karndanmı bakıyorlar

Yeni güzel haberler veren anne adaylarını tebrik ederim.Ben de haftaya cuma kontrole gidicem.Kalp atışları için inş duyarız.
dr bir kaç kan sulandırıcı ilacı bıraktırdı, progestan clexane vajinal jel, estrofem devam dedi.Dr Sat (son adet tarihi)göre 5 hafta hesapladı ama internetten tüp bebek blastokist hesaplamaya göre 5 hafta 4 gün sizin dr sat a göre mi hesapladı.

Benim say ve blastokist hesaplama aynı çıkıyor neden acaba 3hafta 5 gün diyor.

Bende dun dr gittim elhamdullilah minnosumun kesesini gordum ama kalp atislarini 7. Haftada duycaz dedi simdide onu bekliyorum senin 1 hafta ilerde cikmis ultrasonda benimde sat a gore 1 hafta geride cikti olabiliyomus demi bu sekilde cok takilmistim dunden beri yazin rahatlatti beni inan

Canımm benm 5 gün embriyosuydu. Kiminin boyu geriden gider kiminin kilosu kiminin de günü ama olsunda bir hafta iki hafta hiç önemli değil o zamanı gelince normale dönücek içini ferah tut. Benim bir oğlum var bende bu kaygıları yaşamıştm ama ikincide daha rahat oluyor insan inan bana.

Kanda baktırdınızmı? Nasıl hesapladınız? Yransferden snrakı kacıncı gununuz?
Kana baktirmadim dün idrar testi negatif çıktı bekliyorum.sadece internetteki blastokist gebelik ve normal gebelik haftası hesaplamasina baktım.6nisan transfer tarihim regl tarihimde 18 mart 2 hesaplamada aynı çıkıyor birde 5.gun embriyosu transfer edildi .hesaplamalar günler kafamı karıştırıyor

Canim cok erken idrar testi yapmissin .beta hcg seviyesi 20 uzerine geldiginde idrarda gorunuyor .idrarda gorunebilmesi icinde 10 gunun gecmesi gerekiyor bunun icin yapip miralini bozma arkadasim .az kalmis insalah guzel sonuclar alirsin . Gebelik haftasi hic hesaplama bi kanda oranin ciksin ona gore dr kese gormek icin hesap yapip gun veriyor. Bak benimki normaldan 1 hafta geride bebisin tutunmasi dollenmesi ile alakali.allah saglikla guzel haberler almani nasip etsin canim

Aynı durumdayız 18 mart regli 6 nisan transfer 2tane blast embrıyo transfer edıldı.. 5.gun embrıyosunda eger hamıleysenız 6.gun ıtıbarı ıle ıdrarda gorunuyor

Ekte oldugu gibi

Eklentiler

• IMG_7400.webp
    21 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…