Aklımıza kötü şeyler getirmek yok. Allahım izniyle sağlıkla gelecekler artık. Üstten bakmasına sevindim yaa beni de doktorum ondan bekletiyor belkiAslında benim kontrolüm önümüzdeki salı günüydü ama ben biraz erken gitmek istedim Yengemle beraber hamileydik o dün gitti bebek büyümemiş düşük oldu ben onun etkisinde kaldım sanırım bugün gitmek istedim. Önce dr ruma sordum bakılmasında sakınca varsa birkaçgüne gelebilirim dedim hayır dedi ama eğer göbekten görülmezse alttan bakarız istersen dedi bana bıraktı. Eğer göbekten görülmeseydi ben baktırmaz bir kaç gün beklerdim çok şükür gördük. Evet canm kısa olması daha iyiydi benim için kısada olsa Evvel ALLAH içimiz rahat etti inşallah hep böyle devam eder.
:) Aynen öyle canım inşallahAklımıza kötü şeyler getirmek yok. Allahım izniyle sağlıkla gelecekler artık. Üstten bakmasına sevindim yaa beni de doktorum ondan bekletiyor belki
Çok şükür canım senin adına çok sevindim. İnşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize. ALLAHım bizimkileri tamamına erdirsin olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallaaah.
Ohh çok şükür canım. Afiyet olsun. Kaçıncı günündü bugün
Canm bende bugün gittim dr ra dayanamadım eğer daha küçük bakamam deseydi baktırmazdım ama şimdi görülür dedi bizde çok şükür gördük ALLAH hepinize yaşatsın bu anları inşallah. Tam 5 buçuk saatir dışardaydım Eşim izinliydi amca oğlunun düğünü var onun için alış veriş yaptk Araba vardı ama çok yoruldum her fırsatta oturup dinlendim yavaş yavaş yürüdüm. ALLAH korusun bizleri inşallah.
Amin cnm 5 haftalık dedi doktor kalp atışlarıda başlamış gibi ama haftaya gel bakalım dediÇok sevindim canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gördüm çok şükür cnm sende görmüşsün ne güzel doktora dedim ay o minnacık şeymi dedim evt o minicik şey dedi:)Ben de devam ediyorum canim tup bebek doktorumu dinliyorum. Gördün mü keseyi
Gördüm çok şükür cnm sende görmüşsün ne güzel doktora dedim ay o minnacık şeymi dedim evt o minicik şey dedi:)
Benim say ve blastokist hesaplama aynı çıkıyor neden acaba 3hafta 5 gün diyor.Yeni güzel haberler veren anne adaylarını tebrik ederim.Ben de haftaya cuma kontrole gidicem.Kalp atışları için inş duyarız.
dr bir kaç kan sulandırıcı ilacı bıraktırdı, progestan clexane vajinal jel, estrofem devam dedi.Dr Sat (son adet tarihi)göre 5 hafta hesapladı ama internetten tüp bebek blastokist hesaplamaya göre 5 hafta 4 gün sizin dr sat a göre mi hesapladı.
Bende dun dr gittim elhamdullilah minnosumun kesesini gordum ama kalp atislarini 7. Haftada duycaz dedi simdide onu bekliyorum senin 1 hafta ilerde cikmis ultrasonda benimde sat a gore 1 hafta geride cikti olabiliyomus demi bu sekilde cok takilmistim dunden beri yazin rahatlatti beni inanBir kese görüldü ama kısa sürdü dr fazla yormayalım dedi bir dakika bile değildi yani sonra kalbini dinletti saniyelikti oda. 9 haftalığa kadar Düşük iğnelerime devam edicem. Şuan 6 hafta 2 günlükmüş ama SAT a göre 5 hafta 2 günlük tüp bebekte farklı olabiliyor, Önümüzdeki 3 haftada bir geçsin ilerleyen haftalarda inşallah herşey daha güzel ilerler.. Bir ay sonrası için randevü verdi ama ben bir ay beklermiyim bilmiyorum.
Kanda baktırdınızmı? Nasıl hesapladınız? Yransferden snrakı kacıncı gununuz?Benim say ve blastokist hesaplama aynı çıkıyor neden acaba 3hafta 5 gün diyor.
Canımm benm 5 gün embriyosuydu. Kiminin boyu geriden gider kiminin kilosu kiminin de günü ama olsunda bir hafta iki hafta hiç önemli değil o zamanı gelince normale dönücek içini ferah tut. Benim bir oğlum var bende bu kaygıları yaşamıştm ama ikincide daha rahat oluyor insan inan bana.Bende dun dr gittim elhamdullilah minnosumun kesesini gordum ama kalp atislarini 7. Haftada duycaz dedi simdide onu bekliyorum senin 1 hafta ilerde cikmis ultrasonda benimde sat a gore 1 hafta geride cikti olabiliyomus demi bu sekilde cok takilmistim dunden beri yazin rahatlatti beni inan
Kana baktirmadim dün idrar testi negatif çıktı bekliyorum.sadece internetteki blastokist gebelik ve normal gebelik haftası hesaplamasina baktım.6nisan transfer tarihim regl tarihimde 18 mart 2 hesaplamada aynı çıkıyor birde 5.gun embriyosu transfer edildi .hesaplamalar günler kafamı karıştırıyorKanda baktırdınızmı? Nasıl hesapladınız? Yransferden snrakı kacıncı gununuz?
Canim cok erken idrar testi yapmissin .beta hcg seviyesi 20 uzerine geldiginde idrarda gorunuyor .idrarda gorunebilmesi icinde 10 gunun gecmesi gerekiyor bunun icin yapip miralini bozma arkadasim .az kalmis insalah guzel sonuclar alirsin . Gebelik haftasi hic hesaplama bi kanda oranin ciksin ona gore dr kese gormek icin hesap yapip gun veriyor. Bak benimki normaldan 1 hafta geride bebisin tutunmasi dollenmesi ile alakali.allah saglikla guzel haberler almani nasip etsin canimKana baktirmadim dün idrar testi negatif çıktı bekliyorum.sadece internetteki blastokist gebelik ve normal gebelik haftası hesaplamasina baktım.6nisan transfer tarihim regl tarihimde 18 mart 2 hesaplamada aynı çıkıyor birde 5.gun embriyosu transfer edildi .hesaplamalar günler kafamı karıştırıyor
Aynı durumdayız 18 mart regli 6 nisan transfer 2tane blast embrıyo transfer edıldı.. 5.gun embrıyosunda eger hamıleysenız 6.gun ıtıbarı ıle ıdrarda gorunuyorKana baktirmadim dün idrar testi negatif çıktı bekliyorum.sadece internetteki blastokist gebelik ve normal gebelik haftası hesaplamasina baktım.6nisan transfer tarihim regl tarihimde 18 mart 2 hesaplamada aynı çıkıyor birde 5.gun embriyosu transfer edildi .hesaplamalar günler kafamı karıştırıyor
Bnmde 37 ydi 84 cok sukur pazrtesi bda bakilcak70tı 152'9 olms canım
Ekte oldugu gibiKana baktirmadim dün idrar testi negatif çıktı bekliyorum.sadece internetteki blastokist gebelik ve normal gebelik haftası hesaplamasina baktım.6nisan transfer tarihim regl tarihimde 18 mart 2 hesaplamada aynı çıkıyor birde 5.gun embriyosu transfer edildi .hesaplamalar günler kafamı karıştırıyor
Kacıncı gün baktırdını acaba? Dgerlerınız kacıncı gunlere aıtBnmde 37 ydi 84 cok sukur pazrtesi bda bakilcak
9.gun 37. 11.gun 84 cnm iyi mi yukselisi senceKacıncı gün baktırdını acaba? Dgerlerınız kacıncı gunlere aıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?