Yeni hamileler gelin toplanalım...

Amin insallah cumlemizin...3.deneme olunca stres yaptım ve ilk defa transfer kadar gelebildim inşallah devamı gelir

Aynı durumdayız 18 mart regli 6 nisan transfer 2tane blast embrıyo transfer edıldı.. 5.gun embrıyosunda eger hamıleysenız 6.gun ıtıbarı ıle ıdrarda gorunuyor
Malesef 6.gun yaptığım teste çıkmadı.bekliyorum zaten doktorun verdigi tarih 21 nisan .senin sonuç belli mi peki ama benim tek embriyo çıkmamış olması normal mi??

Malesef 6.gun yaptığım teste çıkmadı.bekliyorum zaten doktorun verdigi tarih 21 nisan .senin sonuç belli mi peki ama benim tek embriyo çıkmamış olması normal mi??
Test tarıhın 5.gun embrıyosu için anorml geldı . 3.denemm bu cooook arastırdım pozıtıfse cıkıyor canım. Tavsıyem kanda baktırmn . 17 nısan net sonuc tarıhı.

Test tarıhın 5.gun embrıyosu için anorml geldı . 3.denemm bu cooook arastırdım pozıtıfse cıkıyor canım. Tavsıyem kanda baktırmn . 17 nısan net sonuc tarıhı.
Idrar testi malesef yine negatif...kan vermeye gerek duymuyorum böyle olunca çünkü 7.gun idrarin silikte olsa çıkması gerekmiyor mu?? ?

Idrar testi malesef yine negatif...kan vermeye gerek duymuyorum böyle olunca çünkü 7.gun idrarin silikte olsa çıkması gerekmiyor mu?? ?

Canım sen neden erkendn test yapp kendını strese sokuyosun az sabret ıkı gun daha bkle ve kan testı yaptr kendını yıpratma hıc yoktan. Kafanı baka seylerle meşgul etsen vakt gecer hayrlı haber alrsın ınsaallah

Hubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorum

Hubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorum

Canım ben. Bı bayanla aynı gun transfer olsum sartlarımz aynıydı onn beta 130ken benmkı 70tı dktra sordm ben kımı susuk dıye hayor aennkıde gayet gıel deger su an ıknzdede sıkntı yok dedı. Herkste degsebloyorms bosa can sıkmaya geek yok heem önce kana snra ıdrara gecer beta anladınmı sıkma canını kımınn4 haaftalık gebykwn bıle ısrarda cıkma meaela. Allah gonlune gore versın bu surecı kendını sıkarak gecrme bule allah buyuk hall da hayrlısı olan canm

Canim 7 gun sonra cikma diye bisey olmuyo cunku herkesin bunuesi farkli gec thtunmada olunca deger yukselmiyor benim drumda 12. Gun sonuna kadar herhangi bir belirti bekleme ve testte yapma dedi 12. Gunden itibaren tahlil yapin demelerinin sebebide bu zaten. Kendini sgrese sokma tarihini bekle ben yasayan biri olarak souluyorum .bebisinin tutunmasi ile.alakali bir durum beta yukselmesi .az sabir guzel haberlerini alcaz insalah

Canim 7 gun sonra cikma diye bisey olmuyo cunku herkesin bunuesi farkli gec thtunmada olunca deger yukselmiyor benim drumda 12. Gun sonuna kadar herhangi bir belirti bekleme ve testte yapma dedi 12. Gunden itibaren tahlil yapin demelerinin sebebide bu zaten. Kendini sgrese sokma tarihini bekle ben yasayan biri olarak souluyorum .bebisinin tutunmasi ile.alakali bir durum beta yukselmesi .az sabir guzel haberlerini alcaz insalah

Evet dogru soyluyorsun ama benim dunden baslayan ve rahatsiz edecek kadar devam eden kasiklarimda ağrım var özellikle sol kasikta ve jeli kullanırken canim çok yanıyor hasta olacam

Kizlar benm de 5.gun embryosu ama 7.gun idrarda siliklik bile yoktu 9.gun bda yaptm cok silik hemen cikti snra kan verdm iste.herkesn cikmayabliyo 7.gun bnm zten gec olusmus sanirm

Kizlar benm de 5.gun embryosu ama 7.gun idrarda siliklik bile yoktu 9.gun bda yaptm cok silik hemen cikti snra kan verdm iste.herkesn cikmayabliyo 7.gun bnm zten gec olusmus sanirm
Hayirlisi cnm artık test yapmayı düşünmüyorum doktoruma yazdim bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…