5.gun embrıyosumu ?9.gun 37. 11.gun 84 cnm iyi mi yukselisi sence
5.gun embriyosu bnmki hrlde braz gec dollenmis5.gun embrıyosumu ?
Ikı katı yukseliş önemli bır nokta dolayısıyla ıyı gıden bır deger.
Dr nuz kese için ne zmn cgrdı5.gun embriyosu bnmki hrlde braz gec dollenmis
Amin insallah cumlemizin...3.deneme olunca stres yaptım ve ilk defa transfer kadar gelebildim inşallah devamı gelirCanim cok erken idrar testi yapmissin .beta hcg seviyesi 20 uzerine geldiginde idrarda gorunuyor .idrarda gorunebilmesi icinde 10 gunun gecmesi gerekiyor bunun icin yapip miralini bozma arkadasim .az kalmis insalah guzel sonuclar alirsin . Gebelik haftasi hic hesaplama bi kanda oranin ciksin ona gore dr kese gormek icin hesap yapip gun veriyor. Bak benimki normaldan 1 hafta geride bebisin tutunmasi dollenmesi ile alakali.allah saglikla guzel haberler almani nasip etsin canim
Malesef 6.gun yaptığım teste çıkmadı.bekliyorum zaten doktorun verdigi tarih 21 nisan .senin sonuç belli mi peki ama benim tek embriyo çıkmamış olması normal mi??Aynı durumdayız 18 mart regli 6 nisan transfer 2tane blast embrıyo transfer edıldı.. 5.gun embrıyosunda eger hamıleysenız 6.gun ıtıbarı ıle ıdrarda gorunuyor
Test tarıhın 5.gun embrıyosu için anorml geldı . 3.denemm bu cooook arastırdım pozıtıfse cıkıyor canım. Tavsıyem kanda baktırmn . 17 nısan net sonuc tarıhı.Malesef 6.gun yaptığım teste çıkmadı.bekliyorum zaten doktorun verdigi tarih 21 nisan .senin sonuç belli mi peki ama benim tek embriyo çıkmamış olması normal mi??
Bnmde 37 ydi 84 cok sukur pazrtesi bda bakilcak
Idrar testi malesef yine negatif...kan vermeye gerek duymuyorum böyle olunca çünkü 7.gun idrarin silikte olsa çıkması gerekmiyor mu?? ?Test tarıhın 5.gun embrıyosu için anorml geldı . 3.denemm bu cooook arastırdım pozıtıfse cıkıyor canım. Tavsıyem kanda baktırmn . 17 nısan net sonuc tarıhı.
Idrar testi malesef yine negatif...kan vermeye gerek duymuyorum böyle olunca çünkü 7.gun idrarin silikte olsa çıkması gerekmiyor mu?? ?
Hubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorumCanım sen neden erkendn test yapp kendını strese sokuyosun az sabret ıkı gun daha bkle ve kan testı yaptr kendını yıpratma hıc yoktan. Kafanı baka seylerle meşgul etsen vakt gecer hayrlı haber alrsın ınsaallah
bence 10. gün kan testini beklemekte fayda var.Hubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorum
Hubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorum
Canim 7 gun sonra cikma diye bisey olmuyo cunku herkesin bunuesi farkli gec thtunmada olunca deger yukselmiyor benim drumda 12. Gun sonuna kadar herhangi bir belirti bekleme ve testte yapma dedi 12. Gunden itibaren tahlil yapin demelerinin sebebide bu zaten. Kendini sgrese sokma tarihini bekle ben yasayan biri olarak souluyorum .bebisinin tutunmasi ile.alakali bir durum beta yukselmesi .az sabir guzel haberlerini alcaz insalahHubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorum
Canim 7 gun sonra cikma diye bisey olmuyo cunku herkesin bunuesi farkli gec thtunmada olunca deger yukselmiyor benim drumda 12. Gun sonuna kadar herhangi bir belirti bekleme ve testte yapma dedi 12. Gunden itibaren tahlil yapin demelerinin sebebide bu zaten. Kendini sgrese sokma tarihini bekle ben yasayan biri olarak souluyorum .bebisinin tutunmasi ile.alakali bir durum beta yukselmesi .az sabir guzel haberlerini alcaz insalahHubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorum
Evet dogru soyluyorsun ama benim dunden baslayan ve rahatsiz edecek kadar devam eden kasiklarimda ağrım var özellikle sol kasikta ve jeli kullanırken canim çok yanıyor hasta olacamCanim 7 gun sonra cikma diye bisey olmuyo cunku herkesin bunuesi farkli gec thtunmada olunca deger yukselmiyor benim drumda 12. Gun sonuna kadar herhangi bir belirti bekleme ve testte yapma dedi 12. Gunden itibaren tahlil yapin demelerinin sebebide bu zaten. Kendini sgrese sokma tarihini bekle ben yasayan biri olarak souluyorum .bebisinin tutunmasi ile.alakali bir durum beta yukselmesi .az sabir guzel haberlerini alcaz insalah
Pazartesi tekrar kan vercem yukselise gore gun vercej doktorDr nuz kese için ne zmn cgrdı
Kizlar benm de 5.gun embryosu ama 7.gun idrarda siliklik bile yoktu 9.gun bda yaptm cok silik hemen cikti snra kan verdm iste.herkesn cikmayabliyo 7.gun bnm zten gec olusmus sanirmHubann arkadaşımla aynı gün transfer olmuşuz ve arkadaşım 7gun sonra çıkar dedi 5.gun transfer bilmiyorum
Hayirlisi cnm artık test yapmayı düşünmüyorum doktoruma yazdim bakalim ne diyecekKizlar benm de 5.gun embryosu ama 7.gun idrarda siliklik bile yoktu 9.gun bda yaptm cok silik hemen cikti snra kan verdm iste.herkesn cikmayabliyo 7.gun bnm zten gec olusmus sanirm
Play storde var cnm yazarsan çıkıyor serkan oral in var o güzelkızlar hamılelık takvımını nerdn yapıcaam bılen varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?