Yeni hamileler gelin toplanalım...

Kızlar bana dua edin nolur çok ihtiyacım var sabah kahvaltıdan sonra bişey hissettim baktm kanamam olmuş hemen uzandım dr rumu aradm acil kadın doğuma git dedi hemen gittim dr ultrasonda baktı bebeği gördü ama sanırım tehlikem var uzanıcaksın dedi iğnemi vurdular şuan arkadaşımdayım evim 5 katta arkadaşım 1 ci katta biraz dinlenim dedim bekliyorum Nolur duanızı eksik etmeyin hamilelerim duası kabul olurmuş. Nolur hanımlar elinizden geldiğince dinlenin kendinize iyi bakın biz dün kalbi gördük diye eşim bişey olmaz artk dedi izinliydi işlerimiz vardı onları hallettik ama çok kaldık illaki insan yoruluyor acaba ondanmı oldu diyorum. İnşallah ALLAHım bize bağışlar bebeğimizi.

canım benim
canım benim dualarım seninle..

Cnm çok geçmiş olsun iğneyi yaptirman iyi olmuş rabbim evladini sana bağışlasın dikkat et kendine tez zamanda iyi olursun insallah

Merhaba kızlar ,daha iyiyim kanamam başlamadı henüz ilaçları dün itibari ile kestik.Beta hcg 13,7 ye düştü...bu sefer kısmet değilmiş,güzel dualarınız ve dilekleriniz için hepinizden Allah rağzıolsun...şimdi dondurulmuş 2 embriyo ile tedaviye başlamadan era yapıcaklar...onun dışında bi önerisi olan var mı?tecrübenizden faydalanmak isterim...Allahım inşallah isteyen herkezi sevindirsin...

Dün gece benimde oldu acilde aldık soluğu çok zor bir durum canım. Kese de sıkıntı yok ama etrafinda kanama alanı varmış. 2 saat içinde kanamam kesildi ama kahverengi lekeler devam ediyor. Ayaklarının altına yastık koy ve uzan canım. Strese girmemeye calisicaz elimizden geldigince

canm allah yardmcın olsn sana bagslsın yavrunu ınsallah elnden gelenı yap duanıda et gerısı rabbmn takdırı bnde öle yapıyorm

kızlar bu fazla temponn etkısı oluyormu acaba bu kanama leke falan bnm olmadı henuz yenı tabıkıde bugun 14. gnm ama bnde tedrgnm ılk oldugundan bıde cok duydugumdan kanama leke düşük falan dıye tam sevınemıyormda hep tedrgnlık var... dktrlarda sagolsn dgru duzgun bısey demıyolar devlet hastanesı oldugu ıcın.. allah buyukk duayla duruyorum

Canım benim de ilk gebeliğmde çok kanama oldu çok zor bişey ama yatarsan dinlenirsen Allahını izniyle bişey olmaz ben hep evdeyim şimdi 3 günde 1 iğne vurulmaya giyiyorum okadar. Tüp bebek daha çok dikkat edilmesi gereken hamilelik. Rabbim yavrularımızı korusun amiinn
Canım Rabbim daha güzel günler göstersin. Vitamini ne kanına baktım bomba gibi hazırlan yeni tedaviye inşallah
Aynı şeyleri yaşadım canım yat dinlen sadece tuvalete kalk iğneyi de ev de vurdur Allah şifa versin

Bunu çok sık yaşayan varmış canım. Bir kere mi yaşadin yoksa birkaç kere mi? Kesildi benim sadece günlük pedi doldurcaklar kadar geldi şimdi bir iki damla kahverengi leke geliyor. Bir daha kırmızı görcem diye ödüm kopuyor. Sadece WC ye gidiyorum yemeğimi bile yatakta yiyorum. İğnemi komşum yapıyor sağolsun.

Aklına getirme kötü şeyler dinlen ben de genelde yatıyorum.

Allah bebişinizi size bağışlasın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dinlen ve moralini sakın bozma

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen bu dönemde inşallah bir problem olmaz

Ben de geçen cumadan beri aynı durumdayım. Önce kahverengi lekelenme sonra bildiğimiz adet kanı renginde kanamam oldu. 1 hafta içinde 2 farklı doktora gittim, ikisi de yerleşme kanamasıdır o dedi. İğne falan da yapmadılar, sadece progestan fitil kullanıyorum. Kese de görünüyor ama hiç kanama alanı gibi bişi de demediler. Bugün 8. gün hâlâ devam ediyor...

Amiiin insallah gececwk.canim sen dinlen ve rahat ol.allahim yardimcimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…