Yeni hamileler gelin toplanalım...

Cnm çok geçmiş olsun inşallah sanada.. Aynı haftadayız bebeğin kalbini dinledinmi ultrasonda.

kızlar benim bu gün 15. günüm sonuç pozitif doktorumla konuştum kullandığım ilaçlara aynen devam dedi kullandığım ilaçlar; gunluk progestron iğne 2 ampul +hibor karından iğne+ gunde 3 tane estrofem + 1 tane coraspirin + 1 tane folik asit birde hafta da 1 proluatan depot 1 ampul iğne bu kadar ilacın hepsine sizde devam ediyor musunuz ne zaman ilaçlar bırakılacak sizin ilanlarınız sonuçla birlikte hiç azaltıldı mi?

Ben sadece estrofem ve progestan fitil kullanıyordum pozitifi öğrenince estrofemi kesti, sadece progestan fitil kullanıyorum şimdi. Ama koca forumda bu kadar az ilaç kullandırılan bi ben varım, çoğu kişinin doktoru riske atmamış hastasını ilaca devam demişler bi benim doktor antika :/

İyi geceler kızlar transfer ın kaçıncı günü kalp atışını duydunuz benım 26nısan da pozitifi gördüm hemen çağırmadı dr 20cı günü gidicem haftaya Çarşamba yanı hem kese hem kalp atışı inı bırlıkte görelim dedı daha önce kalp atışını duymayan sonrakı gebelıklerınde duyan varmı ben daha önce duymadım bı kaç sefer hatta şimdi yanı çok tedirginim inşallah duyarım allahım zor süreçten gecıp zor gebe kalıyoruz ınşallah emeklerımız bosa çıkmaz

Bende varım ben sadece cırınone jel estorfem coraspırın alıyorum

canım benim bildiğim her gebelik bir birinden farklı şekilde ilerliyor yani daha önceki olumsuzluklara takılma inşallah bu kez hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyarsin.. bu arada bu ilaçlara başından beri aynı dozda mi devam ediyorsun hiç bıraktığın yada azalttığın oldu mu?

Canım ben pozitif sonucu alali 12 gün oldu. Estrofem, progestan fitil, igne, magnezyum, vitamin bunlara aynen devam ediyorum. Kan sulandırıcı da vardı ama birkaç gün önce kanamam olduğu için kesti ve haftada bir proluton iğne yaptirmami söyledi doktorum. Kalp atışı duyulan kadar devam edilecekmiş.

Mesala ben Yen'i hamileyim geceleri kalkıp yemek yiyorum 8 saat uyuyorum normalde sabaha kadar.bebegim aç kalıyo bi şey olur düşüncesindeyim ya da yanlış mı düşünüyorum

Evet cnm ben 6 hafta 4 günlüğüm ama hala devam ediyorum. Dün kanamam olduktan sonra dr rum coraspini kesti sadece onun yerine başka hap ekledi 5 günlük oda düşük tehlikesine karşın eklendi. Şuan kullandığım ilaçlar__

Progestan günlük 2 ampül iğne.
Estrofem 2mg Sabah Akşam 2 şer tablet.
Duphaston 10mg 5 günlük S.A 1 tablet.
Folik asit 400mg günlük 1 Adet.___

Ben iğneye trasferden 1 hafta önce başladım 9 hafta olana kadar devam edicem toplamda 10 haftalık kullanım oluyor.
Estofem 3 gün sonra kesicem.
Duphaston 5 günlük kullanımı var düşük için.
Folik asit zaten devam. Bu kadar ALLAHım emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.___

Bu arada kanamam kahver rengine döndü ama devam ediyor yerimdem kalkmamaya çalışıyorum inşallah Oda geçicek ALLAH'ın izniyle.

Selam kızlar. Bugün 12.günüm 9.gün 29 11.gün 45 cikti. Doktor birşey söylemek için erken dedi. Pazartesi tekrar kan verecem. Bu arada benim 3.gün embriyo konuldu.
Dün akşamdan beri kasiklarim da sancı ve batma var. Ondan önce hiç belirti yaşamadım

Amin canım inşallah.. Allah yar ve yardımcımız olsun..

Yok canım aynen devam edıyorum ilaçlara

Mesala ben Yen'i hamileyim geceleri kalkıp yemek yiyorum 8 saat uyuyorum normalde sabaha kadar.bebegim aç kalıyo bi şey olur düşüncesindeyim ya da yanlış mı düşünüyorum
3 aya kadar bebek fazla beslenmiyor canım az ye öz ye. Ekmek hamur işi yeme. Ceviz badem meyve sebze et ye sağlıkla büyüsün inşallah
Geçer canım kanaman Allahım izniyle. Bana 3 günde 1 iğne verdi doktor 2 günde 1 mi vurulsam napsam.sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
ben de pazartesi 17.30 da görücem bebişleri inşallah
inşallah değerin tavan yapar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…