Yeni hamileler gelin toplanalım...

Merhaba kızlar kan sonucuna göre hamileyim.dün regl gunumdu.2 3 gündür regl sancısı çekiyorum normal mi ?

Merhaba kızlar kan sonucuna göre hamileyim.dün regl gunumdu.2 3 gündür regl sancısı çekiyorum normal mi ?

hayrlı olsn canım kan verdysen kesn hamılesndr ve adet baslangıcı gıbı kasıkta belde sızı bndede var ara sır gelıp gıdıyor normalmış sanırım cok aşırıolmadıgı surece

sabret canm ınsallah pazartesıye degern guzelce katlanırrr allah gönlune göre versınn

kızlar pazartesı esmn dogm gunu ve bız cok yenı ögendık hamılelıgı daha degerlere bakılıyo pazartesıde gıdıp tekrar kan verıcem deger guzelkatlanmsmı dıye keseye kadr byle gcek sanırım.. o gun bebekle ılglı bıs urprız bısey yapmk ıstyorm esıme guzel bı anı olr bıze dıye dsndum fıkrı olan varmı neler yapabılırım

Canım dr hepimize göre veriyor ilaç yoğunluğunu sen dr runun önerdiği şekilde kullanmaya devam et. Canımm senin bebiş ikizmi.

hayrlı olsn canım kan verdysen kesn hamılesndr ve adet baslangıcı gıbı kasıkta belde sızı bndede var ara sır gelıp gıdıyor normalmış sanırım cok aşırıolmadıgı surece
Teşekkür ederim cnm evet ara ara gelip gidiyir sizi gibi yani.belime de vuruyor. .aslında 3 yaşında bir kızim var.ama unutmuşum herşeyi. Transferin 15.günü yarın yine kan vericem bakalım içim rahat etsin diye. Bildiğin adet öncesi belirtileri yaşıyorum. Ayın 25inde ultrason randevum var.

Kızlar progestan 2 ampul iğne oluyorum ama bezeler oluştu. Bugün 20. Vuruldum ama sanırım artık yer kalmadı bugün ikaç geri geldi ve çok kanama yaptı. Halbuki ilk gebeliğimde 2 ay vurulmustum.perşembe jele gecicem.siz ne yapiyorsunuz iğne yerlerini için

Canım dr hepimize göre veriyor ilaç yoğunluğunu sen dr runun önerdiği şekilde kullanmaya devam et. Canımm senin bebiş ikizmi.
Canım bilmiyorum ikiz mi sağlıkla gelsin de tek iki farketmez.
Canım iğne yerleri için arnica krem var eczanede baya rahatlatıyor ben aldım . Hemşire söylemişti bana transferde

Canm ben ara ara masaj yapıyorum buz koy en iyi o geliyor bana. Bende aldım arnica jeli ama kaşıntıyı kesme dışında hiçbir işe yaramıyor Yani bende öyle.

Bende öğreneli 1 hafta oldu. 5 haftalık gebeyim. Haftaya cuma ultrasona gircem. Benimde sancım çok. Adet ağrısı gibi aynı. Şu sıra azaldı ama. Hepinize sağlıklı bebişler nasip olsun.

Kızlar mrb dün öğrendim gebeliğimi bişey sormak istiyorum nasıl hesaplıyoruz gebelik haftasını transfere göremi som adet tarihine göremi

Hadı hayrlısı bakalım

Hanımlat son adet tarihinize göre hesaplıyorsunuz sonra ilk ultrason muaynesinde tam net belli oluyor kiminin 3 5 gün önde kimi geride kimide tam denk geliyor buda bebişinizin tutunma gelişimiyle alakalı sıkıntıya yer yok yani. Hayırlı olsun ALLAH kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Benimde esimin dogumgunu onumuzdeki hafta sonu, bizde gecen carsamba gunu ogrendik gebeligimi ins :)) hala derken inanamiyorum ne yapsak ya acaba aynen hic aklima bisi gelmiyo..hepte yanyanayiz nasil gizli alcam hediye bilemedim yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…