Yeni hamileler gelin toplanalım...

Canım bilmiyorum ikiz mi sağlıkla gelsin de tek iki farketmez.

Canım iğne yerleri için arnica krem var eczanede baya rahatlatıyor ben aldım . Hemşire söylemişti bana transferde
Teşekkür ederim cnm perşembe gününden itibaren jele gecerim ignelerede gidip gelmekte sıkıntı olmaya başladı.bugün sorunsuzca vuruldum çok şükür

Bugün transferin 16. Günü adet sancıları na dayanamadım kan verdim
8. Gün 106
10. Gün 254
16. Gün 3120 çıktı çok şükür.

Buarada kızlar hamilelik haftası transfere göre değil son adet tarihinize göre hesaplanıyor..
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah

Maşallah canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerlerimiz hemen hemen aynı. Ağrılar çok normal ben 3 gün boyunca adet kasılamasından gece yatağımdan uyanıyordum ama sonra hafifledi geçer inşallah.

Nette farklı farklı şeyler deniyor hesaplama için. En iyisini Dr larimiz bilir :)) herkes kendi Dr una sorsun bnce :)) gerçi zaten embriyo transfer gunude olsa son adette olsa hemen hemen aynı gunlere tekabul ediyor. Skinti yok :)

Kızlar 6.nisanda transfer oldum ve 7gunden itibaren idrar testi yaptım ve bugün yine yaptım negatif çok belim ve kasıklarım ağrıyor doktorum 21 nisan test günüm demişti.cumartrsi aradım pazartesi test vermemi söyledi .idrar testi negatif olup kanda pozitif olurmu?? ?yoksa doktor ilaclari kesmek icin mi kan tesini erkene cekti

Amin cnm cümlemize inşallah.
Değerlerimiz aynı demek sevindim

İnşallah olumlu sonuçlar alırsın. İdrara daha geç karışıyor hormon ben olumsuz düşünme. Varsa zaten kanda çıkacaktır arkadaşım. Rabim gönlüne göre versin insallah

Buarada benim Dr um da 8. Gün kan vermemi söyledi bende erken verdim canim

Benimde esimin dogumgunu onumuzdeki hafta sonu, bizde gecen carsamba gunu ogrendik gebeligimi ins :)) hala derken inanamiyorum ne yapsak ya acaba aynen hic aklima bisi gelmiyo..hepte yanyanayiz nasil gizli alcam hediye bilemedim yani :)))

Wala canm bn yarn kendm gtcem hastaneye esıme dıcem deger dusuk cıktı falan dıcem ınsallah ole olmaz tabıkıde:) aksam kan soncunn kagdyla bı patik falan alp hedıye paketyle pastayla ewde vermeyı dşnyorm cnm

Yarın kalp atışını duymaya gidicem dua edın lütfen 4tüp bebek

Allah yardmcn olsn cnm guEl haberle dön ınsallah bnde heyecanlym kan vermeye gıdıcem deger takıp edılıyor persmbe 152 di bakalm bugun 700 falan olmştr ınsalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…