- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
Artık hangisi doğru bilemiyorum ama mantıken adet tarihi olması lazım çünkü döllenme falan bizim dışımızda oldu o günleride saymak lazımBen sordum Benim kendi dr rum SAT a göre demişti.
Onu hesapla zaten ilk ultrasonda tam net çıkıyor. Benim 1 hafta önde çıktı mesela tüp bebekte öyle demekki.Artık hangisi doğru bilemiyorum ama mantıken adet tarihi olması lazım çünkü döllenme falan bizim dışımızda oldu o günleride saymak lazım
Onu hesapla zaten ilk ultrasonda tam net çıkıyor. Benim 1 hafta önde çıktı mesela tüp bebekte öyle demekki.
Evet canım son adet tarihinden sayıyorsun. Senin 5 gün embriyosumuydu.Nasil yani canim tam anlatirmisin benim son adet tarh.22 şubat ordan itibarenmi sayiyoruz ben ilk kontrolde saskindim hicbiswy sormadim...
Teşekkür ederim cnm perşembe gününden itibaren jele gecerim ignelerede gidip gelmekte sıkıntı olmaya başladı.bugün sorunsuzca vuruldum çok şükürCanım bilmiyorum ikiz mi sağlıkla gelsin de tek iki farketmez.
Canım iğne yerleri için arnica krem var eczanede baya rahatlatıyor ben aldım . Hemşire söylemişti bana transferde
Teşekkür ederim cnm evet buz işini hemşire de söyledi deneyeyim muhakkak jele geçene kadarCanm ben ara ara masaj yapıyorum buz koy en iyi o geliyor bana. Bende aldım arnica jeli ama kaşıntıyı kesme dışında hiçbir işe yaramıyor Yani bende öyle.
Maşallah canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerlerimiz hemen hemen aynı. Ağrılar çok normal ben 3 gün boyunca adet kasılamasından gece yatağımdan uyanıyordum ama sonra hafifledi geçer inşallah.Bugün transferin 16. Günü adet sancıları na dayanamadım kan verdim
8. Gün 106
10. Gün 254
16. Gün 3120 çıktı çok şükür.
Buarada kızlar hamilelik haftası transfere göre değil son adet tarihinize göre hesaplanıyor..
Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah
Maşallah canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerlerimiz hemen hemen aynı. Ağrılar çok normal ben 3 gün boyunca adet kasılamasından gece yatağımdan uyanıyordum ama sonra hafifledi geçer inşallah.
Kızlar 6.nisanda transfer oldum ve 7gunden itibaren idrar testi yaptım ve bugün yine yaptım negatif çok belim ve kasıklarım ağrıyor doktorum 21 nisan test günüm demişti.cumartrsi aradım pazartesi test vermemi söyledi .idrar testi negatif olup kanda pozitif olurmu?? ?yoksa doktor ilaclari kesmek icin mi kan tesini erkene cekti
Buarada benim Dr um da 8. Gün kan vermemi söyledi bende erken verdim canimKızlar 6.nisanda transfer oldum ve 7gunden itibaren idrar testi yaptım ve bugün yine yaptım negatif çok belim ve kasıklarım ağrıyor doktorum 21 nisan test günüm demişti.cumartrsi aradım pazartesi test vermemi söyledi .idrar testi negatif olup kanda pozitif olurmu?? ?yoksa doktor ilaclari kesmek icin mi kan tesini erkene cekti
Hayirlisi tabiki ama çok tedirginim.kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorumBuarada benim Dr um da 8. Gün kan vermemi söyledi bende erken verdim canim
Benimde esimin dogumgunu onumuzdeki hafta sonu, bizde gecen carsamba gunu ogrendik gebeligimi ins :)) hala derken inanamiyorumne yapsak ya acaba aynen hic aklima bisi gelmiyo..hepte yanyanayiz nasil gizli alcam hediye bilemedim yani :)))
Wala canm bn yarn kendm gtcem hastaneye esıme dıcem deger dusuk cıktı falan dıcem ınsallah ole olmaz tabıkıde:) aksam kan soncunn kagdyla bı patik falan alp hedıye paketyle pastayla ewde vermeyı dşnyorm cnm[/QUOTE
Hiimm :)) biz çoğunlukla yanyanayiz dubakalim napcamm :))
Yarın kalp atışını duymaya gidicem dua edın lütfen 4tüp bebek
İnşallah canım benim verdinmi tahlilini.Hayırlı sabahlar herkese. Guzel haberler alacagım bıgun olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?