- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
- 23
Aklım sende canım ne yaptınHayırlı sabahlar herkese. Guzel haberler alacagım bıgun olsun inşallah
Ne iğnesi canım kan sulandırıcı mı progestan iğnesi miKizlar ya sag yanim agriyo kasiga dogruda degil igne oldugum yerlerden bicak saplanir gibi nede acaba ignelerin ilaclarin yan etkisimidir . Gercekten yorucu bir usrec oldu bu donem tahliller ,kese gorulcekmi telasi simdi kalp atisi :) allahima hamdolsun hepsi basariliydi kaldi bir kal.atislarimizla minnosumuzu tam gormek rabbim. Bu surecte olan herkese sabir versin . Hayirlisi ile kucagjmiza almayi nasip etsin .
Hibor vnm kan sulandiriciNe iğnesi canım kan sulandırıcı mı progestan iğnesi mi
Ben de bugün keseye gidicem dua edin bana da
Aklım sende canım ne yaptın
Canim degerin cok iyi katlamis bebisin seninle gozun aydin moralini bozma benim 16. Gun 86 diydi 20. GunCanım moralm bıraz bozuldu degerım persembe 13. Gun degerım 152dı. Bugun 17. Gun 602 cıktı tam dort kat olms 4gnde bıraz daha artar dıye beklemstm dusuk gbı geldı. Dktrda net bı seklde sıkntı yokta demedı varda demdı carsmba tekrar vercem
Canim degerin cok iyi katlamis bebisin seninle gozun aydin moralini bozma benim 16. Gun 86 diydi 20. Gun
288 cikti %80katlamisti cok sukur kesemizi gorduk .carsamba yine gitcem gelisimine bakcak dr'm .hic moralini bozma . Cok iyi suan zaten en az %60 katlamasi lazimmis
İçini ferhat tut canım değerde yükselme var ALLAH daha daha iyilerini görmeyi nasip etsin inşallah.Canım moralm bıraz bozuldu degerım persembe 13. Gun degerım 152dı. Bugun 17. Gun 602 cıktı tam dort kat olms 4gnde bıraz daha artar dıye beklemstm dusuk gbı geldı. Dktrda net bı seklde sıkntı yokta demedı varda demdı carsmba tekrar vercem
İçini ferhat tut canım değerde yükselme var ALLAH daha daha iyilerini görmeyi nasip etsin inşallah.
canım çok güzel artmış değerin kötü düşünme. Bak benim değer çok arttı ikiz çıktı bugün gittim. Senin tek gebelik. Çoğul gebelik zor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah birbirimize dua edelimCanım moralm bıraz bozuldu degerım persembe 13. Gun degerım 152dı. Bugun 17. Gun 602 cıktı tam dort kat olms 4gnde bıraz daha artar dıye beklemstm dusuk gbı geldı. Dktrda net bı seklde sıkntı yokta demedı varda demdı carsmba tekrar vercem
Canım kanama oluyor genelde. Pruloton depo burdur ve hep yat. İnşallah bişey olmaz canın sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallahArkadaşlar şimdi kanamam oldu. Çok korkuyorum. Kanama yaşayan war mı? Transferim 1 nisandı
Ben 20.gunden sonra dr tekrar kan verme 10gun sonra gel.keseyi gorelim dedi gecen carsamba gittim gorduk cok sukur.onun icin icini ferah tut takilma artik nasipte varsa olcak zaten herseyin en hayirlisini bilen rabbim bizlerede hayirlisini nsip etsinInsallah cnm ya carsmba veecm bnde tekrar bakalm allah buyuk sen ne drmdasın
Arkadaşlar şimdi kanamam oldu. Çok korkuyorum. Kanama yaşayan war mı? Transferim 1 nisandı
Arkadaşlar şimdi kanamam oldu. Çok korkuyorum. Kanama yaşayan war mı? Transferim 1 nisandı
Burda nöbetçi bir polikliniğe gittim. İğne vurdu. Keseyi de gördük ilk defa. Ters giden birşey görünmüyor dedi. İki embriyo transfer edilmişti. Bir kese göründü. Acaba bu kanama diğer embriyo olabilir mi? Allahım sen bebeklerimizi koru
Nie olmuş peki kanaman arkadaşım. Doktora gittin mi? Kaçıncı haftandasın? Benim de pedin yarısını dolduracak kadar oldu. Keseyi görünce 4 hafta 6 günlük dedi doktor banaKorkma canım sakin ol. Benim de oldu. Önce 2 gün lekenme ardından bir pedin yarısı doldurcaklar kadar kırmızı kanama. Eğer şiddetli değilse ayaklarını uzatıp altına yastık koy ama yarın doktora muhakkak git ona göre iğne yaparlar. Eğer parlak kırmızı ve yoğun kanaman varsa şimdi git doktora cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?