- 25 Ocak 2017
- 71
- 47
- 18
- 38
Yok bu bana ders oldu. İşi hiç bırakmamıştım. Rapor alıp yatacağım bu hafta. Doktor da yat dinlen dediAminnnİyi yapmışsın canım ben de koşa koşa gitmiştim. Yerleşme kanamasıdır. Bebiş rahime gömülürken etrafına zarar verebiliyor. Çok olmadigi sürece zararı yok ama istirahat çok önemli dikkat et.
Ben 20.gunden sonra dr tekrar kan verme 10gun sonra gel.keseyi gorelim dedi gecen carsamba gittim gorduk cok sukur.onun icin icini ferah tut takilma artik nasipte varsa olcak zaten herseyin en hayirlisini bilen rabbim bizlerede hayirlisini nsip etsin
Yok bu bana ders oldu. İşi hiç bırakmamıştım. Rapor alıp yatacağım bu hafta. Doktor da yat dinlen dedi
Canım çok sevindim hayırlı olsun kalp atışını da duydunuz mucanım çok güzel artmış değerin kötü düşünme. Bak benim değer çok arttı ikiz çıktı bugün gittim. Senin tek gebelik. Çoğul gebelik zor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah birbirimize dua edelim
Değerin güzel artmış canım Moralini bozmaBnde cuma kese ocın gtcem nasıpse 22. Gun falan oluyo. Herkesn halknda hayrlısı ınsallah
Çok şükür geçmiş canım. İnşallah sağ Salim doğduklarını da görürüz. Bana hiç bir sebep söylemedi. Yarın bir daha gideceğim bakalım ne diyecekKesenin alt tarafında kanama alanı oluşmuş canım. Ondan olmuş iğne yaptılar 1 saate kırmızı kan kesildi lekenme şeklinde devam etti. Bugün gittim yine beş buçuk haftalık olmuşuzkanama alanı da çok küçülmüş. Hiç kalkmadım lavabo dışında, ayaklarının altında hep yastık var.
Hosgeldin canim saglikla guzel haberler bekliyoruzSelam bu sayfayadaallahın izniyle yeni hamişim kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
Cok gecmis olsun canim sevindim adina gercekten. Bende hic dinlenmedim ..hep rutin ve yogun hayatima devam ettim acaba izin alsammikiÇok şükür geçmiş canım. İnşallah sağ Salim doğduklarını da görürüz. Bana hiç bir sebep söylemedi. Yarın bir daha gideceğim bakalım ne diyecek
Sağol Canım. ben bugün çok korktum bu hafta alırım iZin kesin bu korkuyla. Amin canım inşallah alırız da ısıralımCok gecmis olsun canim sevindim adina gercekten. Bende hic dinlenmedim ..hep rutin ve yogun hayatima devam ettim acaba izin alsammikihayirlisi ile dunayya gelsinlerde saglikla kucagimiza allaim popislerindeb de isiralim
Okudum cnm Allah kabul etsin hayrsyla pozitif haber alırsınAllah kucaginiza almayı nasip etsin İnşallah arkadaşlar. Sizden birşey isteyecegim. Benim yarın Test günüm benim için ayetel kursi okur musunuz. Teşekkür ederim
Amin canım inşallahhhhÇok şükür binlerce şükür kalp atışını duyduk kızlar isteyen herkese nasip olsun inşallah
Amin cnm çok şükür . Inşallah bende perşembe günü duyarmÇok şükür binlerce şükür kalp atışını duyduk kızlar isteyen herkese nasip olsun inşallah
6+2 den sonra duyuluyo diye biliyorum canım ben bende haftaya artık inşallah şuan 5+1 benimAmin cnm çok şükür . Inşallah bende perşembe günü duyarm
Bende taam 6+2 de duydum.6+2 den sonra duyuluyo diye biliyorum canım ben bende haftaya artık inşallah şuan 5+1 benim
Günlük hayatına devam et diyor bazı doktorlar ama ben bundan yana değilim. Sonuçta binbir emekle elde ettik iyi bakmamız lazım. Kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz en ufak kanama fazlalaşıyor. Ben direkt heyet raporu alicam artık
Hadi inşallah cnm benmde perşembe tam 6+2 olcak benm hesabıma göre :)6+2 den sonra duyuluyo diye biliyorum canım ben bende haftaya artık inşallah şuan 5+1 benim
Benim haftaya çarşamba oluyo tatlım 6+2. Benim dogum tarıh 18 aralık senin 16 iki gün var aramızdaHadi inşallah cnm benmde perşembe tam 6+2 olcak benm hesabıma göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?