Yeni hamileler gelin toplanalım...

Yok bu bana ders oldu. İşi hiç bırakmamıştım. Rapor alıp yatacağım bu hafta. Doktor da yat dinlen dedi

Ben 20.gunden sonra dr tekrar kan verme 10gun sonra gel.keseyi gorelim dedi gecen carsamba gittim gorduk cok sukur.onun icin icini ferah tut takilma artik nasipte varsa olcak zaten herseyin en hayirlisini bilen rabbim bizlerede hayirlisini nsip etsin

Bnde cuma kese ocın gtcem nasıpse 22. Gun falan oluyo. Herkesn halknda hayrlısı ınsallah

Kesenin alt tarafında kanama alanı oluşmuş canım. Ondan olmuş iğne yaptılar 1 saate kırmızı kan kesildi lekenme şeklinde devam etti. Bugün gittim yine beş buçuk haftalık olmuşuz kanama alanı da çok küçülmüş. Hiç kalkmadım lavabo dışında, ayaklarının altında hep yastık var.

Yok bu bana ders oldu. İşi hiç bırakmamıştım. Rapor alıp yatacağım bu hafta. Doktor da yat dinlen dedi

Günlük hayatına devam et diyor bazı doktorlar ama ben bundan yana değilim. Sonuçta binbir emekle elde ettik iyi bakmamız lazım. Kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz en ufak kanama fazlalaşıyor. Ben direkt heyet raporu alicam artık

Canım çok sevindim hayırlı olsun kalp atışını da duydunuz mu
Bnde cuma kese ocın gtcem nasıpse 22. Gun falan oluyo. Herkesn halknda hayrlısı ınsallah
Değerin güzel artmış canım Moralini bozma

Çok şükür geçmiş canım. İnşallah sağ Salim doğduklarını da görürüz. Bana hiç bir sebep söylemedi. Yarın bir daha gideceğim bakalım ne diyecek

Çok şükür geçmiş canım. İnşallah sağ Salim doğduklarını da görürüz. Bana hiç bir sebep söylemedi. Yarın bir daha gideceğim bakalım ne diyecek
Cok gecmis olsun canim sevindim adina gercekten. Bende hic dinlenmedim ..hep rutin ve yogun hayatima devam ettim acaba izin alsammiki hayirlisi ile dunayya gelsinlerde saglikla kucagimiza allaim popislerindeb de isiralim

Cok gecmis olsun canim sevindim adina gercekten. Bende hic dinlenmedim ..hep rutin ve yogun hayatima devam ettim acaba izin alsammiki hayirlisi ile dunayya gelsinlerde saglikla kucagimiza allaim popislerindeb de isiralim
Sağol Canım. ben bugün çok korktum bu hafta alırım iZin kesin bu korkuyla. Amin canım inşallah alırız da ısıralım

Bendede transferin 23.gunu ve 30. Gunerinde lekelenme oldu doktor direk istirahat veedi,ögretmenim heyet raporu aldik mecburen dinleniyorum su anda,cok sukur ama dinlenmek iyi geliyor,kosturmak,stres hepsi etkili,allah hepimizin bebeklrini korusun ve saglikli dogsunlar insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…