- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Evet ama bende anlamaadm ya benm transfer 24 martta oldu son adet tarihimde 10 mart kaç haftalı oluyor yani:)Benim haftaya çarşamba oluyo tatlım 6+2. Benim dogum tarıh 18 aralık senin 16 iki gün var aramızda
15 aralık çıkıyo canım 5 hafta 4 günlüksün şuanEvet ama bende anlamaadm ya benm transfer 24 martta oldu son adet tarihimde 10 mart kaç haftalı oluyor yani:)
Neden 16 aralık cıktı ki cnm neyse sağol15 aralık çıkıyo canım 5 hafta 4 günlüksün şuan
Ben son adetinden hesapladım canımNeden 16 aralık cıktı ki cnm neyse sağol
Bende öyle yazdım 16 aralık cıktı cnm neyse farketmez 1 2 gün :)Ben son adetinden hesapladım canım
Hımmmm gebelik hesaplama sayfasında onlarda demekki degişik oluyoBende öyle yazdım 16 aralık cıktı cnm neyse farketmez 1 2 gün :)
Herlde cnm en iyisi doktora sormk:))Hımmmm gebelik hesaplama sayfasında onlarda demekki degişik oluyo
Arkadaslar cok uzgunum bugun tekrar dr gittim bos kese olmasindan suphelendinormalde 6 hafta4 gunluk olmasi gerekirken 5hafta 4 gunnluk cikti olcumlerinde . Yolk kesesi ve embriyoya dair hic bir bulguda yok gebelik kesesinin icinde birde gebelik kesesinin yaninda yogun bir kanama gozlmledi sanirim haftabya cok bir eey degismiycek .allah herkese hayirli evlat kucaklamayi nasip etsin . dualarinIzi bekliyorum arkadaslar.
Canım çok üzüldüm ya ama doktor kesin bisey demedi demi yani küçükken embryo gözükmeyenler var inşallah haftaya gözükür ya kanama oluyormu sendeArkadaslar cok uzgunum bugun tekrar dr gittim bos kese olmasindan suphelendinormalde 6 hafta4 gunluk olmasi gerekirken 5hafta 4 gunnluk cikti olcumlerinde . Yolk kesesi ve embriyoya dair hic bir bulguda yok gebelik kesesinin icinde birde gebelik kesesinin yaninda yogun bir kanama gozlmledi sanirim haftabya cok bir eey degismiycek .allah herkese hayirli evlat kucaklamayi nasip etsin . dualarinIzi bekliyorum arkadaslar.
Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz canım ben daha kese görmeye falan gitmedim ilk muayenem cuma olacak. son adetim sekiz mart hesabıma göre cuma 6+2 oluyor inşallah rabbim görüp duymayı nasip ederAmin cnm çok şükür . Inşallah bende perşembe günü duyarm
Evet cnm aynı gün transfer olmuştum galiba 24 martta ? Benmde 10 marttı son adetim. Adetin 15.gunude transferim olmuştu. Amin cnm inşallah duycaz bende perşembe günü sorucam doktora net bisey söylesin yani:)Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz canım ben daha kese görmeye falan gitmedim ilk muayenem cuma olacak. son adetim sekiz mart hesabıma göre cuma 6+2 oluyor inşallah rabbim görüp duymayı nasip eder
İnşallah canım benim drum çağırmıyor kese için falan ilk testten 20 gün sonra gel dedi oda ayın 23ü oluyor ben bi kaç gün erken gitmiş olacağımEvet cnm aynı gün transfer olmuştum galiba 24 martta ? Benmde 10 marttı son adetim. Adetin 15.gunude transferim olmuştu. Amin cnm inşallah duycaz bende perşembe günü sorucam doktora net bisey söylesin yani:)
Beklemekte zor ama sağlıkla olsunda yapcak bisey yok cnm senin iki tane transfer olmuştu değerin kaç cıktı ikiz olabilirmiİnşallah canım benim drum çağırmıyor kese için falan ilk testten 20 gün sonra gel dedi oda ayın 23ü oluyor ben bi kaç gün erken gitmiş olacağım
en son 2557 cikmisti canim bilmiyorum ki saglikla olsun insallah ikiz olursa cok sevinirim:)Beklemekte zor ama sağlıkla olsunda yapcak bisey yok cnm senin iki tane transfer olmuştu değerin kaç cıktı ikiz olabilirmi
Değerin yüksek cnm inşallah hayırlısı neyse o olsunen son 2557 cikmisti canim bilmiyorum ki saglikla olsun insallah ikiz olursa cok sevinirim:)
insalalh canim sen keseyi görmüstün degil miDeğerin yüksek cnm inşallah hayırlısı neyse o olsun
Canim endiselenme aslinda olumsuz seyleri paylasmak cokk dogru degil ama benim degerlerim zaten bastan dengesizdu arrti artmadi toparlandi toparlanmadi derken keseyi gordum.diye sevindim ama bazan 6. Haftada belli olabiliuomus dedilerde dr um cok umitli konusmadi kesenin etrafindada kan birikmis . Hayirlisi ne ise o olur insalllah rabbim buyuktur . Zorumuza giden sey en hayirli olandir dualarinizi bekliyorumBenim de olması gerekenden geride ama doktor bana böyle bir şey demedi. Aman Allahım çok endişelendim şimdi((
Cok sagol arkadssim dinlen yorma kendini . Allah bebisini sana bagislasin insalah moral bozmaya gerek yok aslinda .allahin dedigi olur gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insalah .Bende bugün gittim dr ra en son kanamadan dolayı acil gitmiştim dr bebeği bir hafta önde ölçmüştü şimdi nihayet kendi dr ruma muayne olabildim oda neden bukadar ileride ölçmüşler bebek 6+3 günlük dedi. Bazı yerlerde kanama alanı var dedi şimdi bende biraz endişelendim inşallah geçer inşallah ALLAHIM yardımcımız olsun. Biz bebeği gördük ama iğnelere devam dedi insan ister istemez düşünüyor. Sabahtan beride karnımda sancılar var ama kötü düşünmüyorum asla üşüttüm sanırım ondan. O Onmekase canım ALLAH seninde yardımcın olsun inşallah bir mucize olur ve herşey düzelir ALLAH büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?