Yeni hamileler gelin toplanalım...

Arkadaslar cok uzgunum bugun tekrar dr gittim bos kese olmasindan suphelendi normalde 6 hafta4 gunluk olmasi gerekirken 5hafta 4 gunnluk cikti olcumlerinde . Yolk kesesi ve embriyoya dair hic bir bulguda yok gebelik kesesinin icinde birde gebelik kesesinin yaninda yogun bir kanama gozlmledi sanirim haftabya cok bir eey degismiycek .allah herkese hayirli evlat kucaklamayi nasip etsin . dualarinIzi bekliyorum arkadaslar.

Benim de olması gerekenden geride ama doktor bana böyle bir şey demedi. Aman Allahım çok endişelendim şimdi ((

Canım çok üzüldüm ya ama doktor kesin bisey demedi demi yani küçükken embryo gözükmeyenler var inşallah haftaya gözükür ya kanama oluyormu sende

Amin cnm çok şükür . Inşallah bende perşembe günü duyarm
Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz canım ben daha kese görmeye falan gitmedim ilk muayenem cuma olacak. son adetim sekiz mart hesabıma göre cuma 6+2 oluyor inşallah rabbim görüp duymayı nasip eder

Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz canım ben daha kese görmeye falan gitmedim ilk muayenem cuma olacak. son adetim sekiz mart hesabıma göre cuma 6+2 oluyor inşallah rabbim görüp duymayı nasip eder
Evet cnm aynı gün transfer olmuştum galiba 24 martta ? Benmde 10 marttı son adetim. Adetin 15.gunude transferim olmuştu. Amin cnm inşallah duycaz bende perşembe günü sorucam doktora net bisey söylesin yani:)

Evet cnm aynı gün transfer olmuştum galiba 24 martta ? Benmde 10 marttı son adetim. Adetin 15.gunude transferim olmuştu. Amin cnm inşallah duycaz bende perşembe günü sorucam doktora net bisey söylesin yani:)
İnşallah canım benim drum çağırmıyor kese için falan ilk testten 20 gün sonra gel dedi oda ayın 23ü oluyor ben bi kaç gün erken gitmiş olacağım

İnşallah canım benim drum çağırmıyor kese için falan ilk testten 20 gün sonra gel dedi oda ayın 23ü oluyor ben bi kaç gün erken gitmiş olacağım
Beklemekte zor ama sağlıkla olsunda yapcak bisey yok cnm senin iki tane transfer olmuştu değerin kaç cıktı ikiz olabilirmi

Canim endiselenme benim bastan beri degerlerim.duzensizdi zaten ici
Benim de olması gerekenden geride ama doktor bana böyle bir şey demedi. Aman Allahım çok endişelendim şimdi ((
Canim endiselenme aslinda olumsuz seyleri paylasmak cokk dogru degil ama benim degerlerim zaten bastan dengesizdu arrti artmadi toparlandi toparlanmadi derken keseyi gordum.diye sevindim ama bazan 6. Haftada belli olabiliuomus dedilerde dr um cok umitli konusmadi kesenin etrafindada kan birikmis . Hayirlisi ne ise o olur insalllah rabbim buyuktur . Zorumuza giden sey en hayirli olandir dualarinizi bekliyorum

Bende bugün gittim dr ra en son kanamadan dolayı acil gitmiştim dr bebeği bir hafta önde ölçmüştü şimdi nihayet kendi dr ruma muayne olabildim oda neden bukadar ileride ölçmüşler bebek 6+3 günlük dedi. Bazı yerlerde kanama alanı var dedi şimdi bende biraz endişelendim inşallah geçer inşallah ALLAHIM yardımcımız olsun. Biz bebeği gördük ama iğnelere devam dedi insan ister istemez düşünüyor. Sabahtan beride karnımda sancılar var ama kötü düşünmüyorum asla üşüttüm sanırım ondan. O Onmekase canım ALLAH seninde yardımcın olsun inşallah bir mucize olur ve herşey düzelir ALLAH büyüktür.

Cok sagol arkadssim dinlen yorma kendini . Allah bebisini sana bagislasin insalah moral bozmaya gerek yok aslinda .allahin dedigi olur gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insalah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…