- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
- 23
Amin inşallah canım biz kolay kavuşmuyoruz bebeklerimize bundandır endişemiz. ALLAH nasip etsin hepimize inşallah.Cok sagol arkadssim dinlen yorma kendini . Allah bebisini sana bagislasin insalah moral bozmaya gerek yok aslinda .allahin dedigi olur gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insalah .
Canim endiselenme benim bastan beri degerlerim.duzensizdi zaten ici
Canim endiselenme aslinda olumsuz seyleri paylasmak cokk dogru degil ama benim degerlerim zaten bastan dengesizdu arrti artmadi toparlandi toparlanmadi derken keseyi gordum.diye sevindim ama bazan 6. Haftada belli olabiliuomus dedilerde dr um cok umitli konusmadi kesenin etrafindada kan birikmis . Hayirlisi ne ise o olur insalllah rabbim buyuktur . Zorumuza giden sey en hayirli olandir dualarinizi bekliyorum
Gördüm çok şükür cnm içinde inci tanesi gibi melegimide gördüm :)insalalh canim sen keseyi görmüstün degil mi
Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah haftaya güzel haberler alırsınCok sagol arkadssim dinlen yorma kendini . Allah bebisini sana bagislasin insalah moral bozmaya gerek yok aslinda .allahin dedigi olur gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin insalah .
Çok şükür darısı başımıza inşallahGördüm çok şükür cnm içinde inci tanesi gibi melegimide gördüm :)
Gördüm çok şükür cnm içinde inci tanesi gibi melegimide gördüm :)
Hanımlar bişey sorcam. Benim bugün kese 1.28 cm göründü karından bakıldığında, geçen çarşamba günü de başka bi hastane ve doktor 1.1cm ölçmüştü yine karından. Yani hiç büyümemiş oluyor o zaman.. Acaba doktor ve hastane farkından olabilir mi bu? Üstelik 5+3 görünüyor dedi bugün ama benim hesaplamama göre 6+3 olmalıydı. Ne olup bittiğini bi anlayamıyorum
Yok cnm vajinal ultrasonda görüldü kese icindede nokta gbi parliyodu o minicik şeymi bebegim dedm evet o minicik şey dedi doktr:)Karından ultrasonla mı görüldü?
Canim bende senin gibi ayni durumdayim hastane farkindan olabilir . Gecen hafta ve bugun benimde normalde 6 +4 olmasi gerekirkeb 5 4 .ayni dr ve hastanede haftaya bir daha baktir gerci yolk ve embriyo gorunduyse problem yokmus . Haftaya tekrar ayni dr git mutlaka olctur ozaman netlesir canim ins guzel haberler alirsin benim drum kesenin bos olmasindan suphelendi ve pek umut da vermedi .hayirlisi insalah guzel haberler alirsinHanımlar bişey sorcam. Benim bugün kese 1.28 cm göründü karından bakıldığında, geçen çarşamba günü de başka bi hastane ve doktor 1.1cm ölçmüştü yine karından. Yani hiç büyümemiş oluyor o zaman.. Acaba doktor ve hastane farkından olabilir mi bu? Üstelik 5+3 görünüyor dedi bugün ama benim hesaplamama göre 6+3 olmalıydı. Ne olup bittiğini bi anlayamıyorum
Bu 2 doktor da benim tüp bebek doktorum değildi canım, tanımadığım doktorlardı. 8gün önce tüp bebek doktorum baktığında yolk görünmüştü. Perşembe yine ona gideceğim, sanırım sadece ona güveniyorum ben. İnşallah sen de ben de güzel haberler alırız.Canim bende senin gibi ayni durumdayim hastane farkindan olabilir . Gecen hafta ve bugun benimde normalde 6 +4 olmasi gerekirkeb 5 4 .ayni dr ve hastanede haftaya bir daha baktir gerci yolk ve embriyo gorunduyse problem yokmus . Haftaya tekrar ayni dr git mutlaka olctur ozaman netlesir canim ins guzel haberler alirsin benim drum kesenin bos olmasindan suphelendi ve pek umut da vermedi .hayirlisi insalah guzel haberler alirsin
Gözün aydın canım. bugün benim karından görülmedi, vajinal bakarsak görünür dedi doktor, onu da istemedim kanamam olduğu için. Perşembe günü gidince görürüm inşallah ben deYok cnm vajinal ultrasonda görüldü kese icindede nokta gbi parliyodu o minicik şeymi bebegim dedm evet o minicik şey dedi doktr:)
Sağol cnm görürsün inşallah bende perşembe gitcem kalp atışları için . Senin son adet tarihin ne zmandiGözün aydın canım. bugün benim karından görülmedi, vajinal bakarsak görünür dedi doktor, onu da istemedim kanamam olduğu için. Perşembe günü gidince görürüm inşallah ben de
4 marttı. 21 martta da transferim olduSağol cnm görürsün inşallah bende perşembe gitcem kalp atışları için . Senin son adet tarihin ne zmandi
Sen benden dha önce olmuşsun cnm benm 24 marttaydı transferim4 marttı. 21 martta da transferim oldu
0.89 cm gorunuyo ama 5 haftalik yolk ve endometrium gozukmeliymis onlara dair bulgu bulamadiCanım olsun hepimiz bir umut arıyoruz burda. Sen de derdine derman bulabilir miyim diye paylastin. Canim ultrason kağıdına baksana kese boyutu ne kadar
16-18 mm olmadan gozukmezmis bebiş.
Öyleymiş canım, inşallah ben de görürüm ufaklığı. Kese boyutu hakkında bişi dedi mi doktorun? Ben kese boyutuna çok takıldım. Gerçi takılsam ne olacak yapabileceğim bişe yok, rabbim nasip ettiyse olacak ama işte merak :)Sen benden dha önce olmuşsun cnm benm 24 marttaydı transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?