Bende öyle hesaplim bakalım hayırlısı ile zaman geçtikçe daha netleşir inşallah..Aynı durumdayız canım ve çok korkuyorumBenim hesabıma göre 5gun geride gözüküyor ultrasonda. Şimdi bi aciklama buldum ekledim bı önceki yorumda. Transfer tarihine iki hafta eklenecek diyor. Adet tarihini baz almayacakmışız. O zaman aşağı yukarı tutuyor benimkisi.
Hayr cnm bisey demedi kese boyutu kaç olmasi lazımki sen biliyonmu boyutunu neye takildin:)Öyleymiş canım, inşallah ben de görürüm ufaklığı. Kese boyutu hakkında bişi dedi mi doktorun? Ben kese boyutuna çok takıldım. Gerçi takılsam ne olacak yapabileceğim bişe yok, rabbim nasip ettiyse olacak ama işte merak :)
0.89 cm gorunuyo ama 5 haftalik yolk ve endometrium gozukmeliymis onlara dair bulgu bulamadi
Çarşamba 11.1mm idi, bugün 12.8mm az artmış ona takıldım. Ama hastane farkı var ondan olabilir diye içimi rahatlatıyorum :)Hayr cnm bisey demedi kese boyutu kaç olmasi lazımki sen biliyonmu boyutunu neye takildin:)
Canım ben öyle okumadım ama dur bir dosya yükleyeceğim oku bak.
Çarşamba 11.1mm idi, bugün 12.8mm az artmış ona takıldım. Ama hastane farkı var ondan olabilir diye içimi rahatlatıyorum :)
Ben bu transfere 2 hafta ekleme işini anlayamadım yapamadım nasıl oluyor ki o?Bende öyle hesaplim bakalım hayırlısı ile zaman geçtikçe daha netleşir inşallah..
Belki de öyledir evet. Biz zor sahip olunca fazla huylanıyoruz biraz. Elimde de değil ama tutamıyorum kendimi pimpirikleniyorum :)Adetim 4 mart, transferim 22 mart. Dün 12 mm ölçüldü. Aynı gidiyoruz. Belki de olması gereken bu
Ben bu transfere 2 hafta ekleme işini anlayamadım yapamadım nasıl oluyor ki o?
Sen benim böyle konuştuguma bakma kırk tilki geçiyor kafamdan. İyi ki dualar var, yoksa kafayı yiyeceğim.Belki de öyledir evet. Biz zor sahip olunca fazla huylanıyoruz biraz. Elimde de değil ama tutamıyorum kendimi pimpirikleniyorum :)
Aynen öyle çok şükür dualar varSen benim böyle konuştuguma bakma kırk tilki geçiyor kafamdan. İyi ki dualar var, yoksa kafayı yiyeceğim.
Doktormu söyledi kesenin boyutunu kayıtta yaziyormu cnm ben hiç bilmiyorm yaÇarşamba 11.1mm idi, bugün 12.8mm az artmış ona takıldım. Ama hastane farkı var ondan olabilir diye içimi rahatlatıyorum :)
Ultrason kağıdında yazıyor gs yazan yer. Yoksa doktor söylemedi bana da. Resmi ekleyebildim mi bilmiyorum orada işaretlemiştim.Doktormu söyledi kesenin boyutunu kayıtta yaziyormu cnm ben hiç bilmiyorm ya
Benm kayıtta gs fln yazmıyor acaba yazmiyormuUltrason kağıdında yazıyor gs yazan yer. Yoksa doktor söylemedi bana da. Resmi ekleyebildim mi bilmiyorum orada işaretlemiştim.
B
Benm kayıtta gs fln yazmıyor acaba yazmiyormu
Ölçmemiştir belki deB
Benm kayıtta gs fln yazmıyor acaba yazmiyormu
Fotoğraf yüklemeye çalıştım ama olmadı cnmÖzele gittim ve GS yazıyordu devlete gittim GS yok. Kesenin içine baktım D1 yazıyordu kenarda bir yerde D1 karşısında 12 mm yazıyordu.
Olabilir cnm ama sorun olsaydı söylerdi herldeÖlçmemiştir belki de
Fotoğraf yüklemeye çalıştım ama olmadı cnm
Olabilir cnm ama sorun olsaydı söylerdi herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?