- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Söylerdi tabi ki, keyfini çıkar canım sen görmüşsün zaten elasenin dediği gibi :)Olabilir cnm ama sorun olsaydı söylerdi herlde
Canım gs yok sende evet ama orda uzunluk yazan yerde 1.9mm yazıyor. Emin değilim tabi ki ama o senin bebişin boyutu olabilirKestim cnm anca böyle oldu kesenin içind e hiç bisey yazmıyor sadce kenarlarda
Canim gobekten gorunmeyince telaslandi vajinal bakti ordada gozlemlenmedi .bi problem var ama ya gec tutunma dollenmeden kaynakli yada bos kese haftaya sali gitcem kesinlescek.nasip artik umudumu kaybettim allahtan umit kesilmez tbiki ama ogrendigimden beri icimden sevinmek bile gelmiyordu zaten .hep acaba acaba diye beklemekten sanirim nasip kismet allah guzel haberler almamixu nasip eylesin insalah sabir sinavimiz buda bizimbanada dualarinixda yer ayirin .@elasen
Hmm evet olabilir canm nyse sağlıkla gelsinler de bebislerimizCanım gs yok sende evet ama orda uzunluk yazan yerde 1.9mm yazıyor. Emin değilim tabi ki ama o senin bebişin boyutu olabilir
Inşallah geç dollenmedir cnm dualarmız seninleCanim gobekten gorunmeyince telaslandi vajinal bakti ordada gozlemlenmedi .bi problem var ama ya gec tutunma dollenmeden kaynakli yada bos kese haftaya sali gitcem kesinlescek.nasip artik umudumu kaybettim allahtan umit kesilmez tbiki ama ogrendigimden beri icimden sevinmek bile gelmiyordu zaten .hep acaba acaba diye beklemekten sanirim nasip kismet allah guzel haberler almamixu nasip eylesin insalah sabir sinavimiz buda bizimbanada dualarinixda yer ayirin .@elasen
Allah razi olsunarkadasim rabbim bebislerinizi saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin insalahİnşallah salı günü her şey güzel olur canım. Dualarımdasın
İnşallah ya rabbım herkese duyursun evlatla ımtıhan etmesın mevlam sizde duyarsınız Allah'ın ıznıyleAmin cnm çok şükür . Inşallah bende perşembe günü duyarm
4 marttı. 21 martta da transferim oldu
Nasip artik allah razi olsun canim .Inşallah geç dollenmedir cnm dualarmız seninle
Amin cnmİnşallah ya rabbım herkese duyursun evlatla ımtıhan etmesın mevlam sizde duyarsınız Allah'ın ıznıyle
Oy maşallah ikiz annesi olcan ne güzel inşallah sonuna kadar iyi geçer ve sağ salim kucağımiza alırız hepimiz. Ben yarın gidicem kalp atışları için benm doktor erken çağırmış :)Kızlar nasılsınız? Ben hep uyku modundayım. İkiz gebelik kesesi gördüm 27 sinde kalp atışı için gidicem inşallah. Genelde evdeyim siz neler yapıyorsunuz??
İnşallah bebişini görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın.Canim gobekten gorunmeyince telaslandi vajinal bakti ordada gozlemlenmedi .bi problem var ama ya gec tutunma dollenmeden kaynakli yada bos kese haftaya sali gitcem kesinlescek.nasip artik umudumu kaybettim allahtan umit kesilmez tbiki ama ogrendigimden beri icimden sevinmek bile gelmiyordu zaten .hep acaba acaba diye beklemekten sanirim nasip kismet allah guzel haberler almamixu nasip eylesin insalah sabir sinavimiz buda bizimbanada dualarinixda yer ayirin .@elasen
Kızlar nasılsınız? Ben hep uyku modundayım. İkiz gebelik kesesi gördüm 27 sinde kalp atışı için gidicem inşallah. Genelde evdeyim siz neler yapıyorsunuz??[/QUOTEmaşallah ikizler görünmüş. ben çalışıyorum, işe git gel. ben de cuma inşallah bebişlerin kalp atışını duyarım. halsizlik, yorgunluk, bebişlerin akıbetini düşünmekten çok çalışamıyorum.
inşallah canım tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinler de . Seni erken çağırmış son adet ne zaman aramızda 1 gün var sankiOy maşallah ikiz annesi olcan ne güzel inşallah sonuna kadar iyi geçer ve sağ salim kucağımiza alırız hepimiz. Ben yarın gidicem kalp atışları için benm doktor erken çağırmış :)
Son adet 10 mart cnm 24 martta dondurulmuş 5.gun embryo transferi yapıldı Senin?inşallah canım tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinler de . Seni erken çağırmış son adet ne zaman aramızda 1 gün var sanki
Arayıp randevu alıyorsun..Onlar cagirmiyo. Drunuz kim? Bende bahcecideyimKızlar kalp atışını görmek için bahçeci doktorunuz mu sizi çağırıyor yoksa bakşa hastahaneyemi gidin diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?