Yeni hamileler gelin toplanalım...

Kestim cnm anca böyle oldu kesenin içind e hiç bisey yazmıyor sadce kenarlarda

Eklentiler

• 20170418_224544.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 63

Canim gobekten gorunmeyince telaslandi vajinal bakti ordada gozlemlenmedi .bi problem var ama ya gec tutunma dollenmeden kaynakli yada bos kese haftaya sali gitcem kesinlescek.nasip artik umudumu kaybettim allahtan umit kesilmez tbiki ama ogrendigimden beri icimden sevinmek bile gelmiyordu zaten .hep acaba acaba diye beklemekten sanirim nasip kismet allah guzel haberler almamixu nasip eylesin insalah sabir sinavimiz buda bizim banada dualarinixda yer ayirin .@elasen

İnşallah salı günü her şey güzel olur canım. Dualarımdasın

Inşallah geç dollenmedir cnm dualarmız seninle

Kızlar nasılsınız? Ben hep uyku modundayım. İkiz gebelik kesesi gördüm 27 sinde kalp atışı için gidicem inşallah. Genelde evdeyim siz neler yapıyorsunuz??
Oy maşallah ikiz annesi olcan ne güzel inşallah sonuna kadar iyi geçer ve sağ salim kucağımiza alırız hepimiz. Ben yarın gidicem kalp atışları için benm doktor erken çağırmış :)

İnşallah bebişini görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın.

Oy maşallah ikiz annesi olcan ne güzel inşallah sonuna kadar iyi geçer ve sağ salim kucağımiza alırız hepimiz. Ben yarın gidicem kalp atışları için benm doktor erken çağırmış :)
inşallah canım tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinler de . Seni erken çağırmış son adet ne zaman aramızda 1 gün var sanki

Kızlar kalp atışını görmek için bahçeci doktorunuz mu sizi çağırıyor yoksa bakşa hastahaneyemi gidin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…