Insalahh cok dua edin banadaİnşallah bebişini görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın.
12 mart sat. 29 martta 5. Gün embriyo suydu canımSon adet 10 mart cnm 24 martta dondurulmuş 5.gun embryo transferi yapıldı Senin?
ben keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi doktorumKızlar kalp atışını görmek için bahçeci doktorunuz mu sizi çağırıyor yoksa bakşa hastahaneyemi gidin diyorlar.
Kızlar morelim çok bozuk karnım ağrısı birden tuvalete gittim kan geldi acile gittim iğne vurdular ama uyuz doktorun teki dusuk olabilir yapcak bisey yok diyip durdu ;(
Yarım ped kadr gelmiştir cnm ilk geldiğinde adet ağrısı gbi oldu şuan agrım yok gbi çok morelim bozukÇok mu yoğun kanama? Nasıl bir ağrı ve sürekli mi??
Korkma içerde çalışma var rahim büyür o yüzden de olabilir. Sakin panik yapma
Geçmiş olsun canım dinlen kalkma fazla yarın kendi druna git baksın birKızlar morelim çok bozuk karnım ağrısı birden tuvalete gittim kan geldi acile gittim iğne vurdular ama uyuz doktorun teki dusuk olabilir yapcak bisey yok diyip durdu ;(
Yarım ped kadr gelmiştir cnm ilk geldiğinde adet ağrısı gbi oldu şuan agrım yok gbi çok morelim bozuk
Kanama olabiliyormuş ara ara moralini bozma, dr un kontrol etsin. İçini ferah tutKızlar morelim çok bozuk karnım ağrısı birden tuvalete gittim kan geldi acile gittim iğne vurdular ama uyuz doktorun teki dusuk olabilir yapcak bisey yok diyip durdu ;(
Arkadaşım pazartesi bana da oldu. Akşam nöbetçi polikliniğe gittim. Keseye baktı. İğne vurdu kesildi. Yat dinlen dedi. Rapor aldım ewde yatıyorum. Kendi doktorunu ara. Ben aradım iğne wurul dedi. Zaten vurulmuştum. Korkma dicem ama saçma olacak. Dua et bol bolYarım ped kadr gelmiştir cnm ilk geldiğinde adet ağrısı gbi oldu şuan agrım yok gbi çok morelim bozuk
Valla kendi doktoruma gıttım bi kalp atışını duyduk başka hiçbir yapmadi 400tl verdım çıktım artık her muayene ucretlı dedı başka dr a gıdıcem bende takıpler için yoksa bi tüp bebek parasıda böyle verircezKızlar kalp atışını görmek için bahçeci doktorunuz mu sizi çağırıyor yoksa bakşa hastahaneyemi gidin diyorlar.
Üzülme canım nasipte ne varsa o biz dua edicez Rabbim gönlümüze göre verecek inşallahsenin benden bir gun once transferin gerçekleşmiş canım bende iki kese yi gördüm bir kese birine göre daha büyük birisi daha küçük. küçük olana biraz üzüldüm ama haftaya bende gidecem inşallah ikisininde kalp atışlarını duyarım..heidi1017
Canım ben de çok yaşadım kanama ilk hamileliğimde oğlum 6 yaşında şuan. İğnenin ilacını kullan yat dinlen Rabbim e emanetlerKızlar morelim çok bozuk karnım ağrısı birden tuvalete gittim kan geldi acile gittim iğne vurdular ama uyuz doktorun teki dusuk olabilir yapcak bisey yok diyip durdu ;(
Evet canım Rabbim yardımcımız olsunAnnelik çok zormuş daha doğuramadan kucağımıza alamadan binbir telaş
ben de öyle bi muayene 300 10 gün sonra kontrol ücretsiz miş kalp atışını dinleyip vedalaşıcam.Valla kendi doktoruma gıttım bi kalp atışını duyduk başka hiçbir yapmadi 400tl verdım çıktım artık her muayene ucretlı dedı başka dr a gıdıcem bende takıpler için yoksa bi tüp bebek parasıda böyle verircez
Korkma canım benimde cumadan beri yoğun kahve akinti vardı bugunde adet kanaması gibi geldi apar topar doktora gittim.bi sorun yok bebegi gorduk kan sulandirici kullaniyosun ondan olabilir dedi. Sen yine de bi doktoruna görün tabi.Yarım ped kadr gelmiştir cnm ilk geldiğinde adet ağrısı gbi oldu şuan agrım yok gbi çok morelim bozuk
Bana kan testini yaptırdıktan sonra istediğin kadın doğuma gidebilirsin dediler. Ama önceki merkezde kalbini dinleyene kadar takip ediyorlardı. Ben başka dr ra gidiyorum.Arayıp randevu alıyorsun..Onlar cagirmiyo. Drunuz kim? Bende bahcecideyim
Ben dedim kan sulandırıcı kullanıyorum dedim o yaparmı dedim hiç bisey demedi uyuz oldum doktora neden oluyor kanamami var rahimde fln diyorum yok diyor sonrada kesenin arkasında var biraz diyor anlamadim bisey yarn kendi doktoruma gitcem inşallah bebeğim beni birakmazKorkma canım benimde cumadan beri yoğun kahve akinti vardı bugunde adet kanaması gibi geldi apar topar doktora gittim.bi sorun yok bebegi gorduk kan sulandirici kullaniyosun ondan olabilir dedi. Sen yine de bi doktoruna görün tabi.
Üzülme canım nasipte ne varsa o biz dua edicez Rabbim gönlümüze göre verecek inşallah
Canım ben de çok yaşadım kanama ilk hamileliğimde oğlum 6 yaşında şuan. İğnenin ilacını kullan yat dinlen Rabbim e emanetler
Çok korkyrm cnm çok yatyrm yarn tüp bebek doktoruma gitcem
Evet canım Rabbim yardımcımız olsun
ben de öyle bi muayene 300 10 gün sonra kontrol ücretsiz miş kalp atışını dinleyip vedalaşıcam.
Aynen canm bana da ücretli dedi siz nasıl isterseniz dedi ama aslında kalbini duyana kadar takip etmeleri lazım.Valla kendi doktoruma gıttım bi kalp atışını duyduk başka hiçbir yapmadi 400tl verdım çıktım artık her muayene ucretlı dedı başka dr a gıdıcem bende takıpler için yoksa bi tüp bebek parasıda böyle verircez
Çokmu geldi kan cnm geçtimi neden oluyormuş peki bisey dedilermi Rabbim bize bagislasin onay sağ salim kucağımiza alirzArkadaşım pazartesi bana da oldu. Akşam nöbetçi polikliniğe gittim. Keseye baktı. İğne vurdu kesildi. Yat dinlen dedi. Rapor aldım ewde yatıyorum. Kendi doktorunu ara. Ben aradım iğne wurul dedi. Zaten vurulmuştum. Korkma dicem ama saçma olacak. Dua et bol bol
Kızlar nasılsınız? Ben hep uyku modundayım. İkiz gebelik kesesi gördüm 27 sinde kalp atışı için gidicem inşallah. Genelde evdeyim siz neler yapıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?