Yeni hamileler gelin toplanalım...

Bana kan testini yaptırdıktan sonra istediğin kadın doğuma gidebilirsin dediler. Ama önceki merkezde kalbini dinleyene kadar takip ediyorlardı. Ben başka dr ra gidiyorum.
Bana 450 tl dediler..gebelik olusana kadarmis takipleri megersem kalp atis ve kese icin muayene ucreti vercez mecbur..ondan sonrakirutin kontrollere Rabbim nasil ederse ins tabi..baska dr bulmak gerekiyor. Yoksa baya masrafli oluyo malesef

Çokmu geldi kan cnm geçtimi neden oluyormuş peki bisey dedilermi Rabbim bize bagislasin onay sağ salim kucağımiza alirz
Canım benimde geçen hafta olmuştu zor bir durum ama sitres yapma ben elimden geldiğince soğuk kanlı olmaya çalıştım ağlayıp üzmedim kötü düşünmedim. Dr ra gittim dr iğne vurdurdu ki zaten hergün vuruluyorum sonra bişey yok dedi gönderdi. Dünde kendi dr ruma gittim oda kanama alanı gördü ama bebeğim iyiydi ayakta durma fazla dedi dinleniyorum sürekli. Nasibi yoksa pabuklarada sarsalar olacağı varsa olur ben geçen sene ikizlerimi kaybetmiştim bu haftalarda çok zor bir durum. ALLAHım hiçbirimize yaşatmasın hepimiz bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah. Lütfen moralini bozma dua et dinlen ALLAH'a bırak o herşeyin en iyisini bilendir. Nasip et YARAB.

Çokmu geldi kan cnm geçtimi neden oluyormuş peki bisey dedilermi Rabbim bize bagislasin onay sağ salim kucağımiza alirz
Pedin çeyreğini dolduracak kadar geldi cnm. Hayır hiç bir neden söylemedi. Kese ve rahim temiz görünüyor dedi. Kesenin şekilde güzel dedi. Ama kanama bir düşük tehditinin dedi. İğne vuruldum. Bir iğnem daha war cuma vurulmamı salı tekrar gelmemi söyledi. Kesenin büyüyüp büyümediğini kontrol edecek. Amin inşallah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin

Bana 450 tl dediler..gebelik olusana kadarmis takipleri megersem kalp atis ve kese icin muayene ucreti vercez mecbur..ondan sonrakirutin kontrollere Rabbim nasil ederse ins tabi..baska dr bulmak gerekiyor. Yoksa baya masrafli oluyo malesef
Malesef canm ama benim ilk doğum dr rum var hazırda oğluma hep ona gidiyordum o yüzden dr bulma sıkıntım yok çok şükür. Bizler hassas olduğumuz için dr seçerken özen gösteriyoruz. İnşallah sizlerde en kısa zamanda iyibir dr da takiplerinizd başlarsınz.

Haklsın cnm Rabbim bizim için en hayırlısını bilir inşallah bende yarn doktorla görüşünce rahatlarım Rabbim saglkla kucgmza almayı nasip etsin insallah

Inşallah herşey yolundadır bugunleride atlatırız cnm proluton ignesimi

Benmde jelle birlikte kan geliyor Allahm sen koru benm normalde yarın randevum vardı kalp atışı icin oyuzden yarın gidicem cnm

Benmde jelle birlikte kan geliyor Allahm sen koru benm normalde yarın randevum vardı kalp atışı icin oyuzden yarın gidicem cnm
Canm benim kan lekelenme şeklinde 2 gün boyunca devam etti içindeki kalan kanı atması zaman alıyor. Dün dr rumda dedi kanama alanı var onuda zamanla atar yada atmaz. ALLAH korusun senide bebeğinide. ❤

Canm benim kan lekelenme şeklinde 2 gün boyunca devam etti içindeki kalan kanı atması zaman alıyor. Dün dr rumda dedi kanama alanı var onuda zamanla atar yada atmaz. ALLAH korusun senide bebeğinide. ❤
Benmde inşallah zararsız seninki gbi biseydir çok korkyrm cnm yarn doktoruma gidicem

Benmde inşallah zararsız seninki gbi biseydir çok korkyrm cnm yarn doktoruma gidicem
Korkma canım sanırım seninki ilk ben daha önce oğlumda bu kanamayı gördüm bide şimdi. İnsan ister istemez korkuyor ama Gelip azalan kanamadan korkma panik yapma düşünme. Beyinde anne rahmine bağlantılı bir damar var sen ne düşünürsen bebeğine gider iyi düşün iyi olsun inşallah canım.

Cnm cok sevindim ikiz he masallah Allah insallah saglikli kucagina almayi nasip etsin uzun onurlu olsunlar oglusuna bir kardes yerine iki kardes geliyo insallah :))
sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza kuzularımızı. Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah aklımdasın

Bızımkı aldı valla 400tl aslında hakkı değil yanı sonuca gitmek için tamam mı devam mı ıcın başardıkmı ıcın enazından kalp atışı nı ücretsiz dinletın yok nerde hep para hep para çok pahallı bıızm cücükler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…