Yeni hamileler gelin toplanalım...

Ilk cnm ve ikinci tüp bebek denememde oldu ben çok uğraştım çok ağrılar çektim amelyt oldum fln oyuzden çok korkyrm cnm doktorla görüştüm çok şükür bebeğim Benimle ama kese etrafında kanama gördü cnm

Çok şükür canım benim boşa takma kafanı şimdi biraz daha rahatlamışsındır. Bu durumu tek sen yaşamadın bende dahil buradaki çoğu anne yaşadı o yüzden yalnız değilsin üzülüpte bebişini etkileme Maşallah çok şükür pıtırcığın seninle ALLAH hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım. Benimde kanama alanım var ama dinlenip dua edicez zamanla unutacağız inşallah bu günlerimizi.

Hanımlar daha çok erken ama gelin kafamızı biraz dağıtalım. Öncelikle ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize. Bebişinizin kızmı erkekmi ne olmasını isterdiniz.? Benim bir oğlum var ama hala öyle bir isteğim yok RABBİM nasip etsin yeterki hayırlısı olsun diyorum ama erkek olsa oğluma arkadaş olur kız olsa benim ilk tecrübem olur Her ikiside olsa farketmez yani. Ama ikiz olsaydı bir kız bir erkek olmasını isterdim, Nasip. Bide Ben şimdiden isim ariyorum cünsiyetini öğrenir öğrenmez hemen o isimle konuşucam bebeğimle inşallaah. Sizler düşündünüzmü isim vs .

Canım benim oğlum 6 yaşında erkek olursa ismi hazır oğlum 2 senedir söylüyor. Erkek ismi aramama gerek yok
O günleri görelim de tek derdimiz isim olsun nasıl gelecek aralık ayı yaa bana çok uzun geliyor
İşe giden ya da her gün dışarı çıkan var mı 23 nisan gösterimiz var ve ben çok gitmek istiyorum.

Ben çıkıyorum arada cnm eşim çocukla ilgileniyor bende her fırsatta oturuyorm yormuyorum kendimi. Sende çok ayakta kalmazsan sorun olmaz diye düşünüyorum ama senin ikiz bizlerden bir tık daha dikkat et kendine. Geçen hafta bugün tam 5 buçuk saat dışarıda kaldm dügünümüzde var. Bu arada abimiz hangi ismi koymak istiyor.

Gittim cnm bebeğim Benimle çok şükür kalbinde atıyor ama kese etrafında kanama varmış hala korkyrm inşallah bisey olmaz
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen . Benimde lekelenmem oldu bugün drdan geldim şimdi bende keseyi yolk sacı gördük kalp atışı için erken dedi Pazartesi tekrar bakılacak banada dua edin inşallah hayırlısıyla duyarım problem olmaZ

kızlar mide bulantısı ne zaman başlıyor?? eskiden yiyipte simdi yiyemediginiz şeyler var mı?

Amin cnm hepimizinkini inşallah senin kanama oldumu peki? Içim biraz rahatladı inşallah bu günler de gecicek

Arda olacak inşallah canım.. o kalabalıkta nasıl oturacaksam. Rabbim yardım etsin her anımız zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…