Yeni hamileler gelin toplanalım...

Arda olacak inşallah canım.. o kalabalıkta nasıl oturacaksam. Rabbim yardım etsin her anımız zor
Arda olacak inşallah canım.. o kalabalıkta nasıl oturacaksam. Rabbim yardım etsin her anımız zor
Amin cnm inşallah. Fazla kalmazsın sende. Adıyla büyüsğn inşallah. Daha cisiyet belli değil ama paşanın içine doğmuş benimkide erkek olucak diyo başka bişey demiyo. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

bel agrm var ıkı uc gndr cnm benm oncednde agrrdı... nrmalde hamılelere parol verılıyor dıye bılıyorum ben o yuzden sordum

kızlar bı parol ıcsem zararı olrmu
Benim doktor minosetdemişti canım ama Plus olmadıktansonra parol da olur bence
senin paşa kaç yaşında canım. İnşallah kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da

Amin cnm hepimizinkini inşallah senin kanama oldumu peki? Içim biraz rahatladı inşallah bu günler de gecicek
Canim allah bebisini sana bagislasin insallah gercekten cok iyi anliyorum seni sukur ki kalp atislarini duymussunuz masallah saglikla kucagina alirsin insalaj.simdi olumsuzluklari unut ve dinlen sadece ...kotunun kotusu de var sali gununu bekliyorum bende ama icimden hicbirsey gecmiyo artik ...yokmus gibi davranmaya basladim dusundukce kalbim sizliyo sanki...hayirlisi neyse o olur hepimiz icin insaaaallah.cok cok gecmis olsun....

Amin cnm Allah razı olsn ama hala hep tedirginim şuan ben bile bisey hissetmiyorum yani belirti olarak cnm Rabbimin mucizeleri çok sanada dua ediyorm cok

Kozlar corasprın kullanan varmı ya dktra sormayı u uttum kese gorndu hala kullancakmıyım ben bunu. Folık asıtle jelı kullancam dıye blıyormda bu aklma takldı smdı

Kozlar corasprın kullanan varmı ya dktra sormayı u uttum kese gorndu hala kullancakmıyım ben bunu. Folık asıtle jelı kullancam dıye blıyormda bu aklma takldı smdı
Benim dr rum kalp atışını gördükten sonra bırak dedi. Seninkini bilmem canm kişiye göre değişiyr sen sor yinede.

Başından beri bana erkek gibi geliyor tabikide sağlıklı olsun yeter
.. Bir kaybim var 6 aylik ölü doğdu kızım. Sanki kız ise onun yerini almış gibi geliyor bana bilmiyorum kızımı içimde yaşatıyorum.. Yinede nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…