- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aynısı bende de var. Mide bulantısı Yok ama ben ki en sevdiğim şey çikolata idi şimdi hiç hiç istemiyorumBulantım Yok ama tatlıya karşı isteksizlik var canım yemiyorum hiç tatlı şeyler
Ağrın mı var? Transfer günü hiç bir ilaç önermediler mi ağrın olursa sadece bunu içebilirsin die Bana önermişlerdi. Ama parol mu minoset mi hatırlamıyorum onun için birşey diyemeyeceğim arkadaşım.kızlar bı parol ıcsem zararı olrmu
Arda olacak inşallah canım.. o kalabalıkta nasıl oturacaksam. Rabbim yardım etsin her anımız zor
Amin cnm inşallah. Fazla kalmazsın sende. Adıyla büyüsğn inşallah. Daha cisiyet belli değil ama paşanın içine doğmuş benimkide erkek olucak diyo başka bişey demiyo.Arda olacak inşallah canım.. o kalabalıkta nasıl oturacaksam. Rabbim yardım etsin her anımız zor
Ağrın mı var? Transfer günü hiç bir ilaç önermediler mi ağrın olursa sadece bunu içebilirsin die Bana önermişlerdi. Ama parol mu minoset mi hatırlamıyorum onun için birşey diyemeyeceğim arkadaşım.
Benim doktor minosetdemişti canım ama Plus olmadıktansonra parol da olur bencekızlar bı parol ıcsem zararı olrmu
senin paşa kaç yaşında canım. İnşallah kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar daAmin cnm inşallah. Fazla kalmazsın sende. Adıyla büyüsğn inşallah. Daha cisiyet belli değil ama paşanın içine doğmuş benimkide erkek olucak diyo başka bişey demiyo.Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Ne kadr geldi cnm ne zaman kesilmistiEvet cnm geçen hafa yaşadm bende bu durumu.
Senin ne kadar geldi kanama cnmBenimde Yok bulantım lekelenmede olunca korktum baya
Takvim yok senin cnm ne kadrlk oldun. Soda tavsiye ederim midemi rahatlatıyor benmbu gün başladı ama çok erken diye düşünüyorum mide mi uşuttum acaba diye düşünüyorum
Dr bise demedi 30 Mart transfer günüm 5. gun emriyosu internette 5 +5 diyor tam bilmiyorum ikiz gibi sodayı denicem canım..Takvim yok senin cnm ne kadrlk oldun. Soda tavsiye ederim midemi rahatlatıyor benm
Ikide bulantın olmasi normaldir cnm iki nedeni görüldüDr bise demedi 30 Mart transfer günüm 5. gun emriyosu internette 5 +5 diyor tam bilmiyorum ikiz gibi sodayı denicem canım..
Lavaboya gidince peçeteye geldi sonrasında da bir kaç damla gene geldi canım. İnşallah bir daha olmazSenin ne kadar geldi kanama cnm
25 gün sonra 3 yaşına girecek inşallah.Benim doktor minosetdemişti canım ama Plus olmadıktansonra parol da olur bence
senin paşa kaç yaşında canım. İnşallah kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
Az gelmiş zaten cnm inşallah gelmezLavaboya gidince peçeteye geldi sonrasında da bir kaç damla gene geldi canım. İnşallah bir daha olmaz
Canim allah bebisini sana bagislasin insallah gercekten cok iyi anliyorum seni sukur ki kalp atislarini duymussunuz masallah saglikla kucagina alirsin insalaj.simdi olumsuzluklari unut ve dinlen sadece ...kotunun kotusu de varAmin cnm hepimizinkini inşallah senin kanama oldumu peki? Içim biraz rahatladı inşallah bu günler de gecicek
Amin cnm Allah razı olsn ama hala hep tedirginimCanim allah bebisini sana bagislasin insallah gercekten cok iyi anliyorum seni sukur ki kalp atislarini duymussunuz masallah saglikla kucagina alirsin insalaj.simdi olumsuzluklari unut ve dinlen sadece ...kotunun kotusu de varsali gununu bekliyorum bende ama icimden hicbirsey gecmiyo artik ...yokmus gibi davranmaya basladim dusundukce kalbim sizliyo sanki...hayirlisi neyse o olur hepimiz icin insaaaallah.cok cok gecmis olsun....
Benim dr rum kalp atışını gördükten sonra bırak dedi. Seninkini bilmem canm kişiye göre değişiyr sen sor yinede.Kozlar corasprın kullanan varmı ya dktra sormayı u uttum kese gorndu hala kullancakmıyım ben bunu. Folık asıtle jelı kullancam dıye blıyormda bu aklma takldı smdı
Benim dr rum kalp atışını gördükten sonra bırak dedi. Seninkini bilmem canm kişiye göre değişiyr sen sor yinede.
Hanımlar daha çok erken ama gelin kafamızı biraz dağıtalım. Öncelikle ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.Bebişinizin kızmı erkekmi ne olmasını isterdiniz.? Benim bir oğlum var ama hala öyle bir isteğim yok RABBİM nasip etsin yeterki hayırlısı olsun diyorum ama erkek olsa oğluma arkadaş olur kız olsa benim ilk tecrübem olur Her ikiside olsa farketmez yani. Ama ikiz olsaydı bir kız bir erkek olmasını isterdim, Nasip. Bide Ben şimdiden isim ariyorum cünsiyetini öğrenir öğrenmez hemen o isimle konuşucam bebeğimle inşallaah. Sizler düşündünüzmü isim vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?