Yeni hamileler gelin toplanalım...

Kozlar corasprın kullanan varmı ya dktra sormayı u uttum kese gorndu hala kullancakmıyım ben bunu. Folık asıtle jelı kullancam dıye blıyormda bu aklma takldı smdı
Ben her gün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum canım. En az 3.aya kadar kullanılıyor. Faydası var bebeğin gelişimine kilo alımına doğuma kadar vurulan bilr var niye takıldın ki ben sormadım doktora zaten aynen devam dedi.

Olk defa oldugu ocın blmıyprm cnm hapı bndekı dktrda bşey demedı bubun gttm unttm bnde sormayı ewe gelnce içnce aklıma geldı

O seni cennet kapısında bekleyecek canım kızın hala seninle aslında. ALLAH şimdikini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Gönlünde ne varsa RABBİM onu nasip etsin hayırlısıyla.

Kızlar ben bişey sorucam doktora sormayı unuttum sizler fikir verin bana ben 6yıl önce açık kist amalıyatı oldum şimdi hamıleyım nasıp olursa Doğum normal mı olur sezaryen mı

Ben kullanıyorum hala corasprıni dr devam dedı ıkı ayım bıtıyo Allah'ın izniyle

Anladm cnm bnde kullanıyorm yarn bı arayp sorcam yınede alşmda kaşmasın ıcım rahat olsun. Karnınızın ustune yatıyomusunz acaba bn tedrgn oluyorm rahat yatamıyorum baskı olr dıye

Kizlar kandiliniz mubarek olsun bu guzel gunde dualarinuzu bekliyorum .benim bebis icin 2 gunum kaldi artik sali gunu belli olcak nasipse hayirli sonuclar alirim insalah banada cok dua edin .

Merhaba arkadaşlar. Kandilimiz mübarek ve çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Sabah uyandığımda kanama ile karşılaştım. Kahverengi ile devam ediyor şimdi. Artık bitsin bu kanamalar, lekelenmeler

O Onmekase dualarımız seninle canım.

Huzurlu olma sansimiz yok iste ..habire birseyler cikiyor .insalah cok cabuk duzelir canim takilma cok onemli degilmis bu tarz kanamalar ama drunlada gorus bence . Allah dualarinizi kabul etsin saglikla minnoslari kucaklamayida nasip etsi.

Huzurlu olma sansimiz yok iste ..habire birseyler cikiyor .insalah cok cabuk duzelir canim takilma cok onemli degilmis bu tarz kanamalar ama drunlada gorus bence . Allah dualarinizi kabul etsin saglikla minnoslari kucaklamayida nasip etsi.
Amin canım aminnn... Evet maalesef rahat olamıyoruz bir türlü. Cuma gittim doktoruma bu tarz kanamalar olur telaş yapma demisti. 9 ay yatmakla geçecek sanırım.

Kizlar kandiliniz mubarek olsun bu guzel gunde dualarinuzu bekliyorum .benim bebis icin 2 gunum kaldi artik sali gunu belli olcak nasipse hayirli sonuclar alirim insalah banada cok dua edin .
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım

Bu kanama problemi malesef bende de var.kahve geliyor bazen kırmızıya yakın. Çok can sıkıcı. Benim doktorum endişe etmememi tup bebekte bunun olabileceğini kan sulandiricinin da sebep olabileceğini falan söyledi.daha öncede düşüklerim olduğundan çok korkuyorum.. Allah a emanet bebislerimiz.sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin Allahım ve isteyen herkesin kucağıni bebekleri yle doldursun...

Anladm cnm bnde kullanıyorm yarn bı arayp sorcam yınede alşmda kaşmasın ıcım rahat olsun. Karnınızın ustune yatıyomusunz acaba bn tedrgn oluyorm rahat yatamıyorum baskı olr dıye
Ben yan yatıyorum cok istıyorum yüzüstü yatmayı ama Batıyo zaten rahatsız edıyo oyuzden sağlı sollu yan yatıyorum ne kadarlık oldu bebeğiniz

Yeni hamile kalan arkadaşlar bende yeniyim 5 haftalık ama benim kanım içi çok acıyor bazen bıçak la kesmiş gibi çok acıyor sanık yaniyor normalmi sizdede olaniniz varmı böyle lütfen cevap bekliyorum tecubelerinizden

Ben de 6. Haftamın içindeyim. Adet sancısına benzer acılar yaşıyorum arada. Birde bacaklardan sanki kanım çekiliyor gibi ağrım oluyor.

Adet ağrısını zor geçirenler hamileliğinde de aynen devam edermiş diye biliyorum 5 haftada normal bence Siz çok sancı çekermiydiniz.?? Mesela benim hiçç ağrım sancım olmazdı ve hamileliğimde batma hissim oldu sadece oda belli belirsiz.

Canım adet sancısı gibi deyil sanki kanimin için bıçakla kesmiş gibi aciyo sonra kaşık karım şişmiş gibi oluyor bazende belim ağrıyor günde 2 3 kere oluyor beş on dakika sürüyor yani anlatması bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…