Yeni hamileler gelin toplanalım...

Ben de 6. Haftamın içindeyim. Adet sancısına benzer acılar yaşıyorum arada. Birde bacaklardan sanki kanım çekiliyor gibi ağrım oluyor.
Tirsferin hangi tarihte yapıldı kalp atiş duydunmu benimde bazen bacaklarıma dayanılmaz gırap gibi ağrılar giryor belimle bilikte aynı anda

Hayır cnm ağrın çok olduğu için nedeni hamilelik öncesi adet sancısını çok çekenlerin hamileliklerinin zor geçtiğini duymuştum hani belki ondandır diye. Birde bebiş gömülüyor bence normal kimi daha hafif hissediyor kimide senin gibi zor geçiyor. İnşallah sımsıkı tutunmuştur annesine.

7 haftalıkken kalp atışını duyduk şimdi 9haftaya başladık 8+1 ne zaman kontrol le gitsem siz hangi aralıklarla gıttınız dr a kızlar birde kalbı atıyomu hala duruyor mu dıye düşünüyorum saçma ama elimde değil benımle aynı duyguları yaşayan varmı yoksa ben iyi degılmıyım

Tirsferin hangi tarihte yapıldı kalp atiş duydunmu benimde bazen bacaklarıma dayanılmaz gırap gibi ağrılar giryor belimle bilikte aynı anda
Dün kontrolüm vardı. Kalp atışını duymadık ama kalp atışı başlamış dedi doktor. Haftaya gel dinleyelim dedi. 1 Nisan transfer tarihim. Bu ayaklarım da ki çekilme bende adette de olurdu

Kızlar bebeğim düşürdüm içim yaniyor
Canım çok üzüldüm ,Allah sabır versin...çok zor bir durum biliyorum yakınen geçen hafta düşük kanamam oldu benimde...inşallah bundan sonrası için kendini toplamaya odaklanmalısın...geçen hafta susup susup ağlıyodum,çok ama çok zor...kanaman mı oldu ?

Kizlar allah sizlere hayirli evlat nasip etsin . Benimki yarin sonlanacak.hic gelismedi kesesi hayirlisi bu imis .belirsizlik cok cok cok daha zordu cok uzun zaman bekledim . Dualarinizda bana da yer ayirirsiniz artik ...hepimizin hakkinda rabbim en hayirli olani nasip etsin ....simdilik hoscakalinn...

Benim de benzer şeyler geldı basıma üzülme desemde yaşayan bilir ama hamıle kalabılıyorsun ne güzel iyi tarafını düşün ve hemen hamıle de kalabilirsin ben düşük yaptım adet görmeden gebe kaldım inşallah hakkında en hayırlısı nı versın mevlam en kısa zaman da tekrar sağlıklı gebe kalman dileğiyle bak namaza durucaktım abdest aldım bi bakıyım guruba dedim seni gördüm dua ettım inşallah tez vakıtte gebe olarak :)

Bıde ben bsey sormak ıstıyorum. BıZ eltmlerle ortak bı dukkan acmayı dusunuyor olrsa eger eleman olmucak kendmz ısletcez . Yerı gelck 10 saat yerı gelcek 6 saat dullana gtcem sureklı ayakta olmam tabıkı ama ılk zamanlrada yerlesene kadr vı tempo ol ak tabıkı. Icgym esarp cock gum falan olck. Tecrubemde var bu konularda ne dersını kızlar cok yorarmyım kendımı bebegıme zararı olrmu son ayına kadr calısan anneler var dıye blıyorm ama tedrgnde oluyorum yınede ay gectkce rahats olrmyym dıye. Tecrubeı kozlardan yardm ıstıyorumm:))

Canım ben ev süpürmeye korkuyorum sen dükkanda çalışcam diyorsun kolay bulmuyoruz ki biz. Ben tavsiye etmem biz normal hamileler gibi rahat olamıyoruz. Bu benim düşüncem. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bnm yapcagmda agr bı ıs degl canım kendımıde korurum kendı ısmzde olcagı ıcın rahat olurum ama bakaşm dktr ne dıcek hayırlısı artk

Günaydın kızlar bişey sorucam 7haftalıkken bebegım 9,39mm di sizlerin kaçtı benım kı normal mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…