hayırlı olsun cnımBen de şimdi çıktım tüp bebek doktorumdan 7+3 gözüktü bebek 12 mm gözüküyor. Cok şükürDaha geçen cuma başka bir Dr 5+6 ve 3 mm ölçmustu. Nasil üzülmüştüm. Bebek bazen şekil değiştirdiğinden büzüştüğünden ve ultrason cihazının kalitesine göre küçük gozukebiliyormus.
hayırlı olsun cnım
Birdaha kontrole nezaman çağardı birde takıbını tüp bebek dr a mı devam ettırceksın
Ben canım bennn çok endişeliyim yarın 6+4 olcam ilk kez kalp atışı ve kesesine bakıcam çok heyecanlıyım korkuyorum ocak ayında bebeğin durmuştu kalbi çünkü yavaş atıyordu çok korkuyorum çokkk7 haftalıkken kalp atışını duyduk şimdi 9haftaya başladık 8+1 ne zaman kontrol le gitsem siz hangi aralıklarla gıttınız dr a kızlar birde kalbı atıyomu hala duruyor mu dıye düşünüyorum saçma ama elimde değil benımle aynı duyguları yaşayan varmı yoksa ben iyi degılmıyım
Geçmiş olsun canım bayagı şiddetlimiydi bulantınKızlar benm bulantım başladı dün bu günde hala devam ediyor
Sağol cnm evet çok bulaniyor inşallah en kısa zamanda gecerGeçmiş olsun canım bayagı şiddetlimiydi bulantın
Hayırlı olsun ve diğeri için geçmiş olsun canım senı çok iyi anlıyorum dua etmekten başka yapıcak bişey yok ıcını ferah tut herşey güzel olsun kalbı duran bebegın kaç haftalıktı tüp Bebekmiy di birde ne kadar hızda atıyordu dedımı dr bişey ozmanBen canım bennn çok endişeliyim yarın 6+4 olcam ilk kez kalp atışı ve kesesine bakıcam çok heyecanlıyım korkuyorum ocak ayında bebeğin durmuştu kalbi çünkü yavaş atıyordu çok korkuyorum çokkk(
Yavaş atıyor dedi evet oda tüp bebekti 9. Haftada baktıgında artık durmuştu alındı canım ben hiç duymadım görmedim kaç bilmiyorum canım zaten 1 haftadanda fazla haftası gerideydi. Allahım bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsinHayırlı olsun ve diğeri için geçmiş olsun canım senı çok iyi anlıyorum dua etmekten başka yapıcak bişey yok ıcını ferah tut herşey güzel olsun kalbı duran bebegın kaç haftalıktı tüp Bebekmiy di birde ne kadar hızda atıyordu dedımı dr bişey ozman
Amin cümlemiz inşallah canım benim tüp dr 12haftalık gel birdaha gelme dedı ama ben zaten başka dr a gidicem çok masraf oluyor diye ben de birdaha ne zaman gıtsem bilemedim senin secenegın az sa tüp dr a gıt malum kolay gelmıyo bize bebişler :)Sağol canım senin de hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağınıza aldırsın inşallahen azından ilk 3 ay tüp bebek doktoruma gözükmek istiyorum. Ama 2 saat yol var nasıl yapicam bilmiyorum. Başka doktor bulamadım güvenemiyorum da küçük yerde yasiyorum. Transferden sonra ilk defa gördü iki hafta sonra bir daha gel dedi.
Hayırlı olsun inşallah başa kadar olsun cümlemizinkiSelam kızlar. Bugün benim de ilk muayenem oldu. Transferim 3 Nisan oldu. 14.gün 149 18.gün 771 gördüm şükür.Bugün transferden sonra 24.günüm beta hcg baktirmadik ama 6bin küsür olması gerek. karnimdam ultrasonla baktı doktor 4+3 kese göründü şükür. Benim merak ettiğim kan değeri biraz yüksek değil mi haftaya göre:// var mi böyledeğerleri olan
Hayırlı olsun inşallah başa kadar olsun cümlemizinki
7+5 oldu bugün. 9-11-13. Haftalarda çağırdı beni doktorum, ilk haftalarda biraz sık tutalım dediTeşekkürler cnım ne kadarlık hamılesin bide ne kadar sıklıkla gitmek gerek kontrollere
İlk üç önemli evet rabbım sorunsuz devam ettirsin bende ozman Pazartesi gıdeyım 9haftalık oluyo ablamlar annemler çok karşı olsalar da gıdıcem nasıpse :)7+5 oldu bugün. 9-11-13. Haftalarda çağırdı beni doktorum, ilk haftalarda biraz sık tutalım dedi
Amin hepimizinkini inşallah. Git ihmal etme bence de, düzene girince zaten o kadar gitmeye de ihtiyaç kalmazİlk üç önemli evet rabbım sorunsuz devam ettirsin bende ozman Pazartesi gıdeyım 9haftalık oluyo ablamlar annemler çok karşı olsalar da gıdıcem nasıpse :)
Kızlar benm bulantım başladı dün bu günde hala devam ediyor
Canm ben normal arko krem avonun el yüz kremleri kullanıyorum ama bi sorun olcagni düşünmedim benmde ellerm çok kuruyorKızlar sıze sorum var. Elımde egzama var ve su an nrmalde kullandgm kremımı kullanamıyorm hamılelıge uygn olmadıgı ıcın. Kontrolede bı hafta var. Arko yaglı krem sursemmı baltm netten bulamadm hamılelkte zararı olrmu dıye fıkrı olan varmı ıyıce kurudu kasınıyo ellerm dıger kremı kulşanmadgım ıcın afkp bıraz yumusatr en az ndan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?